Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Nadj@
marathon95 napisal/-a:[quote="dejoReebok će imati prodaju po promotivnim cijenama, 30-40% :

no že zaradi tega bi se splačalo iti , pa še super tek bo bil skor verjetno super , saj hrvate vsi hvalijo da znajo prirediti.

:?: :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 marathon95
kustus napisal/-a:LP

No za enkrat še nisem sigurn a bova šla al ne. Malo me je strah tudi vremena in pa bolečine so še zmeraj v kolenu. bom videl kaj bo pokazal jutrišnji dan.

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Mogu se kladiti da ne buš došel :cry:
Uporabniški avatar
 Veggie
I ja definitivno cu doci :!: :lol:

(ne znam hrvatski PRESS :oops: :D )

Kruno, se vidimo! :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
marathon95 napisal/-a:... Mogu se kladiti da ne buš došel ...

Kruno, ti si ili psiholog ili telepata. :wink: Kladio si se na 100% dobitak. 8) :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 marathon95
Veggie napisal/-a:Kruno, se vidimo! :wink:

Obavezno. Mene ne možeš tam fulati :lol:
Uporabniški avatar
 marathon95
Vlajko napisal/-a:Kruno, ti si ili psiholog ili telepata. :wink:

Po potrebi :wink:
Vlajko napisal/-a:Kladio si se na 100% dobitak. 8) :lol: :wink:

Pa i nije bilo teško :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 kustus
:?:[/quote]
Mogu se kladiti da ne buš došel :cry:[/quote]

ne sklepaj stav, ker ti to ne bo pomagalo da me pripraviš do tega da bi rekel e sedaj pa zihr grem.

malo me vreme moti in pa seveda manjša bolečina v kolenu a tek v VARAŽDINU GRADU BAROKA ja po asvaltu kar pa dobro vemo ni nič dober za kolena.

zelo rad bi bil brez manjše bolečine in ne razmišljal o tem ali grem ali ne. toda na vagi imam tudi to da bi rad tekel še na kakšnem teku.
Uporabniški avatar
 INOT
Prvi tek v življenju za katerega se bom odločil verjetno pet minut pred štartom.Dobesedno.Moral bi mirovati (rebra) ampak me bo verjetno potegnilo noter,ko bom videl tisto množico tekačev.Pa še na polno ne bom mogel iti :evil:

Al znaš ti mene Kruno!Imam ja sreče kod vas :D Glavno,da bude tombola! :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
INOT napisal/-a:Prvi tek v življenju za katerega se bom odločil verjetno pet minut pred štartom.Dobesedno.Moral bi mirovati (rebra) ampak me bo verjetno potegnilo noter,ko bom videl tisto množico tekačev.Pa še na polno ne bom mogel iti :evil:

Al znaš ti mene Kruno!Imam ja sreče kod vas :D Glavno,da bude tombola! :wink:

To pomeni da kljub poškodbam greš na ta tek.
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 INOT
Grem ja če me bo kolegica vzela zraven.Kaj pa naj pol tam?Fotografiram? :roll: pa ostale gledam kako bodo uživali?
Ni šans.Kdo bo tu komu ukazoval?Rebro meni ali jaz rebru?Ve se!
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no ampak nič koliko krat sem čital tukaj da je treba telesu in bolečini prisluhniti, ti pa sedaj čista kontra.
jest bom vseeno še v negotovosti, ker bom koleno še rabil za kdaj drugič a vleče me ful.

:P :P :P :P :P
Uporabniški avatar
 marathon95
INOT napisal/-a:Kdo bo tu komu ukazoval?Rebro meni ali jaz rebru?Ve se!

Yes :lol: Pametniji popušta, a ti nisi sigurno taj :lol:
Nazadnje spremenil marathon95, dne 17 Sep 2005, 10:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 INOT
kustus napisal/-a:lp

no ampak nič koliko krat sem čital tukaj da je treba telesu in bolečini prisluhniti, ti pa sedaj čista kontra.
jest bom vseeno še v negotovosti, ker bom koleno še rabil za kdaj drugič a vleče me ful.

:P :P :P :P :P

Rebra in pa koleno sta pa povsem različni zadevi.Pri rebrih se ve za kaj gre.Stisneš zobe pa konec.Pri kolenu se pa ni za igrati.Koleno je neposredno obremenjeno.Tam so poškodbe lahko veliko hujše.Tak da pazi nase.Mi starci smo že navajeni vsega hudega,vi mladina pa se še morate malo šparat za stara leta! :D
Uporabniški avatar
 marathon95
INOT napisal/-a:.... vi mladina pa se še morate malo šparat za stara leta! :D

Bravo :laola :clap:
Uporabniški avatar
 INOT
marathon95 napisal/-a:
INOT napisal/-a:Kdo bo tu komu ukazoval?Rebro meni ali jaz rebru?Ve se!

Yes :lol: Pametniji popušta, a ti nisi sigurno taj :lol:

Tačno!Znaš ti Predina:"bolj star bolj nor"... :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA