Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 T1
potepinko68 napisal/-a:Bravo vsem, čestitke vsem. Po mojem mnenju neverjetna preizkušnja.

Posebej pa čestitke T1 :clap: (pa .. mogoče bo pa naslednje leto že 8 vzponov?).

lp,
potepinko

Potepinko68, hvala za čestitke!

Nekaj vtisov: danes je bil dan, ko se mi je vse poklopilo. Najprej proga po mojem okusu (pohvala organizatorju za postavitev :lol: ), zgoraj sneg (da niso tako trpela kolena, pa tudi ovira za "ta hitre"), srednji del je bil precej hiter (led :shock: ), spodnji pa dokaj suh. No tudi blata ni manjkalo in tudi na njem se da lepo pasti. Opremo sem dobro izbral, gojzarje in smučarske palice namesto zložljivih, ki bi jih verjetno spet polomil.
Aja, pa pri meni obvezna driska :oops: , medtem ko štoparica pridno teče.

Hodil sem skoraj 12 ur, se mi je zdelo škoda prej nehati, saj sem jih pošteno plačal :wink: .

LPT1

ps: pa kolko fejst punc je tekmovalo!
 janezu
čestitke vsem sodelujočim,res smo imeli LEPO VREME IN ENAKO TEKMO.7preizkus končan brez večjih problemov. progo ste okusili,pokali so že v vitrinah-ne vsi nekateri še v pumpa baru.jutri pa še strokovna analiza na KALIŠČU in zaključna misel zvečer ob 20.uri v piceriji MLIN.SE VIDIMO.LP JANEZU
Uporabniški avatar
 Mih@
Da ne bom vse dvakrat pisu. Eno kratko poročilo s prireditve (bolj tehnične narave :)) je tukaj.
Iskrene čestitke vsem nastopajočim!

Bravo za vse!

Naj vam "okus zmage" nad progo, doseženi vzponi in doživetja, še dolgo lepšajo dneve.

Ko enkrat "delaš" 12 ur Kališča si zasvojen. Žal, me tokrat ni bilo zraven.

Lep pozdrav vsem iz Maribora! Zvone
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljena Simona in Marjan!

Najpej iskrene čestitke za zamagi: Tebi Simona za 1.mesto ( nisem nič dvomil) , tebi Marjan pa ker si bil (nekoliko) boljši od Simone ( imel sem pomisleke).

Veseli me da vam je prireditev tako dobro uspela in da bo to še večji motiv in obveza v naslednjih letih.

Torej, za vas se je izteklo "idealno", za mene pa ne. Žal sem imel druge obveznosti in bo "naš troboj" malo počakal ( Čez Pohorje ali tek 4 občin) .

Lep pozdrav iz Maribora! Zvone
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA