Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 kustus
LP

Ja saj na TF-ju ni nobenih ovir koliko časa si TF-jevec. Seveda vsi se tam vidimo. FOTR je živa legenda TF-ja.
Uporabniški avatar
 ales
So eni tolk lobirali, da bo uvedena dodatna kategorija.. OK, se zmenimo po opravljenem teku in v Brunarici enakomerno razporedimo udeležence v ŠEST kategorij.

Še mal organizacijski navodil:

-če bo avtomobilov zelo veliko (vam priporočam, da mal kombinirate prevoze), bo parkiranje organizirano na levi strani prvih 500m poti okoli Brda.

- ob prihodu na štart čitljivo in s tiskanimi črkami izpolnite prijavnico, stehtali vas bojo štarterji, lahko tudi zmerili višino, a bo verjetno bolje (lažje in hitreje), če ta podatek "prinesete" s seboj

- za organizacijo dela časomerilcev bi bilo zelo koristno če vas bo čimveč tekmovalcev nosilo uradne TF drese z izpisanimi nicki
Uporabniški avatar
 kustus
lp

štart je z leve ali desne strani brda če prideš iz kranja

OPA

sem videl na prvem postu da je z leve strani.
Uporabniški avatar
 Staša
kustus napisal/-a:lp

štart je z leve ali desne strani brda če prideš iz kranja

OPA

sem videl na prvem postu da je z leve strani.

Kustus, ti si ful faca! :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
Sva danes z Alešem izvedla generalko pred velikim dogodkom. :D
Predvsem naju je zanimalo, kakšen bo izračun vseh pretečenih in obteženih podatkov, ..... višina je več ali manj vedno ista.
Do polovičke ( drugi most ) je šlo kar precej hitro - z nujnimi dodatki debate, pol je pa Aleš v drugo prestavil, in na cilju pridelal debelo minuto fore - takle majo tazagnani :wink: .

Končni rezultat pri meni kaže 108,62 - zelo tafirbčni lahko še jutri preverijo konkurenčnost podatka - vsi ostali dobrodošli v četrtek.
Uporabniški avatar
 ales
Ja, ampak za absolutno zmago bo treba tale indeks spravit pod 90.. Zdaj pa kar vam je lažje: spravite čas pod 2300 sekund ali pa nabijete kile v višave(OK lahko tudi še natrenirate pozo, kjer boste čim nižji, pa vem, da vam bo to težko k vas bo Maja/Matej/Teja merila).

Proga je lušna. Mogoče sam še ena insajderska informacija: Kljub temu, da je tek po zunanji strani ovala daljši (tko za ene 12 metrov kajne Matej!) je vsaj v prvem delu bolje teči po zunanjem delu, je bistveno trši.
Uporabniški avatar
 Mandatar
ko greš pa enkrat tko hitr, da te centrifugalna sila nosi na zunanji rob, pa lahko tud tistih dodatnih 12m 'požauvaš'

čeprav je pa predvsem stvar navade, kje kdo rajš teče
meni je na brdu bolj všeč zunanji pas ( leva kolesnica tekališča)

Vidim da vas je premal prjavljenih :lol: :wink: pa mogoč tudi jaz pridem de so končno 1x zmerim pa stehtam tko kot se zagre :lol:

Aja 22.093170054286073 je pokazal kalkulatorček

LP

Se vidmo
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
ales napisal/-a:Ja, ampak za absolutno zmago bo treba tale indeks spravit pod 90...

Malo sem računal. Če ponovim svoj PB okoli Brda (kar je ob trenutni formi skoraj nemogoče, vendar nikoli se ne ve... :wink: ) in se do četrtka zredim za 2kg, mi pade tale indeks pod 90... A to pomeni, da sem konkurenčen??? :roll: Hecam se... :wink:

Aleš, prosil bi, da se tek začne točno ob 16.30, ker imata A&A kasneje nogometni trening, da ne bom imel problemov z logistiko. Hvala!!!

LP VB
Uporabniški avatar
 MihaPR
Vilko, štarti so na vsako polno minuto, tako da štartaš enkrat od 16.00 naprej.
Aleš, lahko poimensko navedeš udeležbo v kategoriji, tako da vem, a se zredim al shujšam :)
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
MihaPR napisal/-a:Vilko, štarti so na vsako polno minuto, tako da štartaš enkrat od 16.00 naprej.

Miha, verjetno si hotel napisati od 16.30 naprej.. To mi je seveda jasno, jaz sem to napisal zato, ker morata biti A&A ob 17.45 že na treningu!!!
Kapiš!!! :wink:

LP VB
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ja, sorry, 16:30, lapsus :)
Jah, super, boste hitro laufal :)
Uporabniški avatar
 mitjas
Računam, pa računam, pa računam, pa si ne izračunam indeksa pod 100 :cry:
Tko da na zmago ne bomo laufal :), bomo mel pa dobr razlog za :toast:

See ya!
Uporabniški avatar
 ales
Če bo vse po sreči bomo tam že ob 16ih, tko da lahko zagotovo začnete s tekom že prej.
 ežoj
Jst bi šel na tale tek, pa nimam prevoza; tak me potem zanima, če bi kdo, k bo šel juter iz ljubljane, imel slučajno kej prostora v avtomobilu. Bi prispeval za bencin, al pa dal za kakšen pir... Pa zanimal bi me še čas in kraj odhoda (sam lahko komot pridem na katerikoli konc lj. sam d lahko tam kolo pustim).

Mejte se lepo,
ežoj
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA