Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

maraton 100
[quote="Nataša"][quote="maraton 100"]
ti imaš usta vedno odprta, [/quote]

zakaj že :?: :?: :?:[/quote]
Verjetno zato, ker imaš lepe zobe. Kva pa jaz vem?
:lol: :lol:
 Nataša
mal čudna izjava je bla... :roll:
Uporabniški avatar
 mare
drejc napisal/-a:na straneh organizatorjev si lahko končno ogledate szenam prijavljenih tekačev. Da se boste naši bo vam vzelo kar nekaj časa :P :P :lol:

V explorerju je uporaben ukaz find(on this page). Najdeš ga v roleti edit.
 Lučko
:shock: :shock: :shock: Ej, sm jz ke zamudu, se ne znajdem več :oops: . VprašamSlika, na citat odgovori "primus", pa ne me je... :wink:. , Slikaa maš ti več glav, za noge vem, da jih maš več, ker si tko hiter :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Filipid
Vremenko Pečenko vam sporoča da bo v soboto dopoldne Slika, popoldne pa Slika. Vsem skupaj želimo prijeten tek Slika.

Upam, da bo res vsaj malo dezevalo 8) vendar pa se mi ne zdi prevec verjetno...
Na Ormoskem teku je bil pravi uzitek tect v nalivu :P
Uporabniški avatar
 primus
Lučko napisal/-a::shock: :shock: :shock: Ej, sm jz ke zamudu, se ne znajdem več :oops: . Vprašam...na citat odgovori "primus", pa ne me je... :wink:. , ...a maš ti več glav, za noge vem, da jih maš več, ker si tko hiter :lol: :wink:

Sori, ne bom več uletavu.... Ampak sta me ravno spomnila na nesrečni Fruc, pa sem izkoristu priložnost, da mal pošimfam...
Pa bi Dragons isto odgovoru, sem prepričan. :D

primus
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

tisti, ki boste v Radencih tekli kratki razdalji, pozorno preberite:

po startu in blagem desnem ovinku pridemo do rondoja. pot za 5,5km je NARAVNOST, druge tri DESNO. kmalu za tem vodi proga na 10km LEVO, polmaraton in maraton pa naravnost in dalje k Muri.

torej, kratkoprogaši se držite levega roba tekaške kače, da ne boste zamudili odcepov in na hitro in na silo prečili kolone
 dragons
primus napisal/-a:Sori, ne bom več uletavu.... Ampak sta me ravno spomnila na nesrečni Fruc, pa sem izkoristu priložnost, da mal pošimfam...
Pa bi Dragons isto odgovoru, sem prepričan. :D

primus

Sorry Primus,ker si padel v godljo zaradi mene. Stojim za tvojimi besedami ! Drugač pa ti kr uletavi.
 dragons
Lučko ne bit tko hud !
 Lučko
dragons napisal/-a:Lučko ne bit tko hud !

:oops: Sej, sej, sej nism bil, bil hud, sm se pa ful zmedu :shock:, sm mislu, d je eni glav dragons drugi pa primus ime, pa d sta oba dragonsa al primusa, pa je primus odgovoru pa sm mislu d je dragons, pa spt primus, dragons...pa sm se mal zmedu :oops: :wink:. Nč bat nč hud :lol:
 roba1970
13 tek sreče v Grosuplju !
Udeležba zadovoljiva, čeprav več pohodnikov kot tekačev. Lahko bi bilo več okrepčila ( pijače in sadja ). Splošno pa organizacija zadovoljiva, in glede na lokalno usmerjenost čisto v redu. Sicer pa tečemo za svoje zadovoljstvo. Pozdrav !
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA