Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

klopotec
Ja zdaj je kar je. Bom pa imel mojo kolesarko zraven, pa če bo kriza me bo dala na paktregar. Ene šest ur bom pa res rabil. In če mi do tedaj popijete ves teran? No vsaj dva deci mi prišparajte. Več pa tako ne smem, ker bo vožnja nazaj dolga.
Uporabniški avatar
 aisha
zdaj pa je, še na listi se lahko vidmo

:juhuhu: GO, GO, DREAM TEAM :juhuhu:
Uporabniški avatar
 predrag
:laola ... lista UPM "Istra v vašem srcu!" 2008 / ...
Uporabniški avatar
 Ksenija
Komaj čakam ;)
haha moj dream team pa tud :)
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Kocka je padla, pridem 100% z Mirom, ter 3. napadava celo progo :lol: :lol:. Kot vedno pravim, da je ta tek nepozabno doživetje in kdor ga odteče dobi lepo nagrado za božička. TO JE VESELJE IN ZADOVOLJSTVO,....

lP

Mario
Uporabniški avatar
 Loni
Niti ni več tako daleč, pa ker smo ravno včeraj o njem govorili, torej kar tako malo vlečem na dan.
Uporabniški avatar
 RoKo
Po treh lepih dneh, ki sem jih izkoristil za trening in si pridobil malo volje, sedaj takile slapovi. Verjetno z mojo udeležbo ne bo nič. Preslabo plavam :lol: za vsakodnevne akvatlone.
Uporabniški avatar
 natasa
RoKo napisal/-a:Po treh lepih dneh, ki sem jih izkoristil za trening in si pridobil malo volje, sedaj takile slapovi. Verjetno z mojo udeležbo ne bo nič. Preslabo plavam :lol: za vsakodnevne akvatlone.

Ampak tile slapovi pa res ne morejo biti vzrok za odpoved udeležbe :shock: :lol: ! Bojda bo že jutri popoldan boljše in bo š lahko :lauf: ! :lol:

:lol:
Uporabniški avatar
 RoKo
Nekako mi kvari načrte. Nameraval sem odtečt še en dolg tek, kasneje bo malo pozno, vremenska napoved za naše kraje je karseda neugodna za naše kraje.
Na blef na tako razdaljo je pa malo rizično. Lahko me ulovi časovna zapora (beri tema :oops: )
Nič še ni odločenega, čas je do nedelje (21) zjutraj.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 11 Dec 2008, 20:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 natasa
Upam, da ti uspe :lol: !

Vreme bo Sunday, Dec 21
More Details
Partly Sunny
Partial sunshine
Low: 7 °C
High: 9 °C !!!!!!!!!!

Predrag nam je zrihtal Slika .

:juhuhu:
Uporabniški avatar
 bernarda
RoKo napisal/-a:Nekako mi kvari načrte. Nameraval sem odtečt še en dolg tek, kasneje bo malo pozno, vremenska napoved za naše kraje je karseda neugodna za naše kraje.
Na blef na tako razdaljo je pa malo rizično. Lahko me ulovi časovna zapora (beri tema :oops: )
Nič še ni odločenega, čas je do nedelje (21) zjutraj.

:nono: Ne sekirat, nas je več takih! 8) Do nedelje je nasporedu še dolgi tek po vinskih bregih brez :drink (vina), vreme za en velik :evil:, tako, da bo glavo težko pripraviti, da sem nekje v toplih tropskih krajih :idea: Moj cilj :arrow: pred temo za mizo :piti:
 MIROSAN
Evo še jaz sem se navdušil za ta prekrasni tek in zagotovo pridem v Istro v zasedbi Mario-Miro pod klubom "Acroni team"...Se vidimo.

LP Miro
Uporabniški avatar
 predrag
:laola

Viva .. že dogovoren in veljaven 30 % popust za 03. "jubilarce":

01. ASIM KALTAK, IND., SLO
02. MARIO PONJAVIĆ, TEKAŠKI FORUM, SLO
03. ZDRAVKO BARIĆ, AK SLJEME, CRO
04. MIRJANA KMEČIĆ, PELIZZER, AK ROVINJ, CRO
05. MIRO REŽONJA, TEKAŠKI FORUM, SLO
06. ZDRAVKO ČUFAR, TEKAŠKI FORUM, SLO
07. PETER MACUH, ŠM. NAVEZE, SLO
08. ALEŠ JURANČIĆ, TEKAŠKI FORUM, SLO
09. MIROSLAV RAŽMAN, TEKAŠKI FORUM, SLO
10. ZDENKO NAPOLETANO, MK UMAG, CRO
11. MARIN SLAVICA, MK UMAG, CRO
12. EDOARDO KAIN, IND., SLO

Po eventu v Ngd, zakuskica ... pašta, bakalar, olive, ... črno, belo, ...
potem pa analiza z istrskimi dobrotami v http://www.prelac.hr/

LP Predrag, MK Umag
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA