Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Laufer
sova napisal/-a:Zanima me pa še nekaj in sicer "tekači zajci" s predvidenimi časi, če so oz. kako so razporejeni njihovi časi?

PACEMAKER
Each starting block will have pacemaker to help set the
tempo. They will be carrying orange balloons for the first
10 km and can be identified by their orange shirts with
the texts: PACE 3:00, 3:15, 3:30, 3:45, 4:00, or 4:30

Startni bloki od A - E startajo prvi, 2 min kasneje E in F in nato čez 2 min še G.
A < 2:20
B 2:20:01 – 2:50:00
C 2:50:01 – 3:00:00
D 3:00:01 – 3:15:00
E 3:15:01 – 3:35:00
F 3:35:01 – 4:00:00
G 4:00:01 – 4:15:00
H 4:15:01 and without time

Vse o tekmi si lahko prebereš:
:arrow: nemško http://www.real-berlin-marathon.com/_do ... M08_de.pdf
:arrow: angleško http://www.real-berlin-marathon.com/_do ... M08_en.pdf
 ton
Volja do službe? Kere službe?
Jaz že dva dni preigravam nekakšen simulator trase izpred par let, pa mi podobno kot pri aviatičnih igricah seveda miška ne dela prav in ateriram tja na Reichstag... ampak ni pene, bo že v živo hitro dovolj dela.

Nekaj sem tuhtal, da bi obnovil ono Matjaževo mantro intervalov po 800, pa sem rajši včeraj naredil 4 x 1000 in sem zelo kontent. Do tekme mi je naš Tovariš predpisal samo še dva izteka (petkov s par enominutnimi pospeševanji), seveda pa bom zgoljufal še toliko, da opravim sobotni zajtrški tek.
Cilj: 3:20, sanjski cilj 3:15. Glede na to, da kot novajlija štartam iz zadnjega bloka, bom predvsem pazil, da ne bom neumno prehiteval.
Uporabniški avatar
 primus
Berlinčani, dobro laufajte in uživajte v nepozabnem ambientu!
Me kar malo noge srbijo :D
 spela*
Že zdavnaj sem maratoncem zaželela srečno pot, pa vidim, da se nekaterih še vedno nismo "znebili". :lol:
Uporabniški avatar
 softi
NAVIJAMO :TF)!!!

Srečno pot!

:D
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Držite se Berlinčani,
uživajte in dosežite zastavljeno.
Bomo držali pesti.
 Nataša
Jethro se je tudi že odpeljal v Berlin, držimo pesti!
Uporabniški avatar
 Classix
Vidim, da tudi Lauferjevega avta ni več pred blokom...vsem skupaj želim uresničitev vseh želja v zvezi s tem maratonom in ko se vrnete boste lahko ponosno tulili...''Ich bin ein Berliner!!!''

Na začetku bo takole...
Slika
...če pride do krize...
Slika
...in na koncu...
Slika

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 MojcaZ
Dajmo Berlinčani! Držim pesti za Lauferja in seveda tudi ostale. :laola

LP, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 Laufer
Pozdrav vsem iz Berlina

Prva ekipa v okviru kontingenta Vitezov dobrega teka je ze v Berlinu. :lol:
Kot prvo smo si ogledali zadnji del proge in dolgi startni finis :roll: popoldan pa dvignili startne stevilke in si ogledali Expo.
Tudi ton je ze v Berlinu, letalska ekipa maca56, Natasa in Edi so trenutno na Expu.
Vsi posiljajo lepe pozdrave in obljubljajo, da se bodo borili do konca, ter dostojno zastopali :Fslo :TF)

PS: stresice pa je popapal racunalnik :hack:
Uporabniški avatar
 lenči
V nedeljo mislimo na vas :lol: . Tecite po najboljših močeh, pa malo jih prišparajte za žurko po teku Slika Slika
 nana
Srečno vsem v Berlinu! :D

Laufer, ti pa še kak km zame odteč (sem napisala že par strani nazaj, pa verejetno nisi videl :D )
 spela*
Pozdrav v Berlin in naj vam bo v nedeljo naklonjeno tudi vreme!
Uporabniški avatar
 adrian
Ojla iz Berlina,

vreme je in tudi bo.
Letošnji Expo so organizatorji postavili precej čudno, letat moraš med tremi stavbami da nabereš vse skup.
Najbolj zanimiv je Goody Back, vrečka not pa ducat propagandnih letakov, zato pa majo Nemci k so take škrtice :D.
Mene že ne bojo več vidli gor.

Novost je tudi pri izposoji čipa, kjer se ne zalaga več denar, ampak ti v primeru, da čipa ne vrneš kar avtomatično pozavgajo denar s kartice, s katero si se prijavil.
In se lahka pol lepo slikaš, edino če si vmes banko zamenju, po si jih pa zaj... 8)

Tud prijateljice noči so počistili z ulic (na žalost) tak da... to je to nič več nimam za napisat.
Aja šumniki tud delajo v Berlinu (če jih neseš s sabo :D )
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA