Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ton
Pih, tam sta bila konkurenca in nagradni sklad prepiškava, da bi se splačalo zavezati superge...
Uporabniški avatar
 lenči
Že vidim, da bo sobota popoldne dolga, da spravimo malo priboljška vkup za tako veliko množico :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

ravnokar sem osvežil seznam predprijav :arrow:

zdaj nas je že 78.

glede na število udeležencev bomo pripravili tri skupine. vse podrobnosti izveste jutri!

=== NOVOST===

[img=right]http://www.tekaskiforum.net/__slike/2008/radiodur.gif[/img]Radio Dur podeljuje pokal ZLATA SREDINA tistemu udeležencu TF10ke, ki se bo s svojim časom najbolj približal povprečju vseh časov. če bo več časov enakih povprečju, ima prednost ženska oziroma starejši udeleženec/ka.

v dokaz, da je Radio Dur aktiven radio, se bodo TF10ke udeležili tudi člani rekreativne ekipe MigiDur.
Uporabniški avatar
 Laufer
Po napovedanih časih je zlata sredina 47:13 in zmagovalec :lol:

45 Gregor Baš Tekaški forum Litija M35 0:47:00
Uporabniški avatar
 ero
hja, bo treba kar do nedelje počakati in do odtečenih 3 x 25 krogov.

Laufer, a napoveduješ, da si boš zadal tempo za 47:13?

mimogrede - koliko kilometrov bomo v nedeljo pretekli vsi skupaj? 800, 900, ...?
Uporabniški avatar
 Laufer
Sem v Celovcu videl, da sem lahko kar hiter, tako da bom šel na PB. Kar bo pa bo. Moje želje so tako močno narastle 44:30 :lol:
Uporabniški avatar
 grb
Laufer napisal/-a:Po napovedanih časih je zlata sredina 47:13 in zmagovalec :lol:

45 Gregor Baš Tekaški forum Litija M35 0:47:00

Ej hudo :) Kje dvignem nagrado? :lol:

G.
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Ne se veselit prekmalu, se zna zgodit, da bom zaostala za svojo napovedjo in pokvarila povprečje.

Pridem pa s kolesom. Se bo še kdo peljal iz Lj v Domžale s kolesom?
Uporabniški avatar
 Laufer
Zlata sredina bo vsekakor nekje med 46:00 in 48:00. Trenutno pa je tako, da vsaka minuta odstopanja od napovedanega časa popravi povprečni čas za 1 sek na gor ali dol.
 ton
Ah, klinc, zdaj se bomo pa prerivali najprej za mesto v tretji skupini in potem za srednje mesto v le-tej...
Uporabniški avatar
 pajo
ton napisal/-a:Ah, klinc, zdaj se bomo pa prerivali najprej za mesto v tretji skupini in potem za srednje mesto v le-tej...

Kam se le neki guraš v 3. skupino kjer sploh ni prostor za tebe? :D 1.pa gotovo!
Uporabniški avatar
 ero
da ne bo nepotrebnega prerivanja - prva prične tretja skupina, potem druga in šele na koncu prva, najhitrejša.

kaže, da bojo meje skupin take:

[table][row]skupina[col]start[col]ciljni časi
[row]3[col]09:00[col]>= 50:00
[row]2[col]10:15[col]>= 42:00 in < 50:00
[row]1[col]11:15[col]< 42:00[/table]
tole je še neuradno a bo kar držalo :)
Uporabniški avatar
 Loni
Yes, z Lenči bova vsaj na startu prvi :lol: :roll:
Uporabniški avatar
 mitjas
Fajn tekanje in čimveč osebnih rekordov :!:
Mene (žal) ne bo, me pa zelo mika glede an trenutno formo :?
Razlog za neudeležbo pa isti kot pri metkimarjetki :)
 ton
[quote="pajoKam se le neki guraš v 3. skupino kjer sploh ni prostor za tebe? :D 1.pa gotovo![/quote]
Tretja bo natanko vedela aritmetično sredino časov prvih dveh skupin, torej...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA