Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Akchul
Vabilo: 1. Grajski tek in pohod

Vabljeni 05. oktobra ob 10. uri, start bo pri Športno rekreacijskem centru Otoèec

Vse športne navdušence vabimo, da se 5. oktobra udeležite grajskega teka. Štart bo ob 10. uri, in sicer izpred dvorane Športnorekreacijskega centra Otoèec. Tekaška proga bo potekala mimo Hotela Šport, do gradu in naprej proti golf igrišèu, nato ob reki Krki nazaj, mimo kampa in otoškega gradu do Športnorekreacijskega centra Otoèec (proga je dolga 8 km). Tekmovanje bo potekalo v treh kategorijah - moški, ženske, otroci.

Za spremljevalce bo organiziran voden pohod do starega gradu in nazaj.

Za dodatna pojasnila poklièite na tel. št. 041 671 317 (Roman).

Slika
Uporabniški avatar
 tae
Sicer ni tako pomembno, a vseeno za vse tiste, ki jim je pomemben dejanski tempo. Dejanska razdalja:

opis prireditve:
Proga je, tako kot pokrajina ob njej, izredno lepa, njen start in cilj pa sta postavljena pri ŠRC Otočec. Dolžina bo 7,5 km, za mlajše pa so predvidene proge dolžine 1350 m, 400 m in 200 m. Organiziran bo tudi pohod.

Tu je še direkten razpis, kjer je iz grafa razvidna razdalja 7,4 km:
http://www.drustvo-marathon.si/wp-conte ... -tek-4.pdf

Pridem.
 ana*
Oj..

..Ful lepo izgleda po fotki :D ..Če bo le vse ok z mojim gležnjem pridem tečt tud jaz!

papa*

Ana
Uporabniški avatar
 tae
ana, a to pomeni, da tokrat ne boš fotograf ali boš tokrat za to opravilo najela koga drugega.

Fotka je res lepa, po mojem bo pa bolj slabo vreme.
 edo-brko
Hojla!!!

Tae - a te je mogoče kdo najel, da delaš antipropagando za ta tek! Najprej ti ne "diši" razdalja, zdaj "obljubljaš" slabo vreme. Zakaj, je honorar dober?

Tek traja od starta do cilja (četudi je po raznoraznih garminih in grafih za kakšnih 1-100 m daljši ali krajši) in to šteje. Tekli smo že ničkolikokrat ko je "žgalo" od zgoraj in od spodaj in ko je "scalo" od vsepovsod, pa bomo tudi tokrat, neglede na to koliko nas bo in na razne antipropagande.

Tek bo organiziran prvič, organizator se trudi, da bi bilo vse kot je treba, ni pa garant da tudi tako bo. Lahko se kaj zalomi, pa nič zato z leti se bo vse uredilo (tudi razdaljo bodo do metra izmerili- pa se bo kdo še vedno našel, ki bo izmeril drugače).
Uporabniški avatar
 Classix
Pridem-o.

LP
Matjaž
 ana*
tae napisal/-a:ana, a to pomeni, da tokrat ne boš fotograf ali boš tokrat za to opravilo najela koga drugega.

Fotka je res lepa, po mojem bo pa bolj slabo vreme.

ja upam, da mi uspe, tokrat kot tekačica :D, če le poškodba gležnja ne bo prehuda :cry:..Upam, da bo šlo, če pa ne, pa vsaj fotkanje :D ..

papa*

Ana
Uporabniški avatar
 tae
Nekje zgoraj sem napisal:

tae napisal/-a:
Pridem.

Kakšna antipropaganda ? :evil: :roll: :shock: Halooooooooo ?

Večkrat sem že bral, da si se zataknil v koga zaradi kakšnih malenkosti. Očitno sem sedaj jaz tvoja tarča. Pri meni ti ne bo uspelo.

NO COMENT.
Uporabniški avatar
 garač
edo-brko napisal/-a:Hojla!!!

Tae - a te je mogoče kdo najel, da delaš antipropagando za ta tek! Najprej ti ne "diši" razdalja, zdaj "obljubljaš" slabo vreme. Zakaj, je honorar dober?

tea, žal so tudi ljudje, kateri namerno in nesmiselno vnašajo negativno energijo na forum in teh ne bom nikoli razumel :roll: :!:
 usmiljeni_brat
Sovražnik nikoli ne počiva. Po zadnjih podatkih celo redno spremlja vremensko napoved. :D
 edo-brko
Tae - oprosti!

Očitno sem (nenamerno) spregledal "ključno" zadnjo besedo v tvojem prvem prispevku, zaradi katere sem dobil napačen vtis in v tem smislu razumel tudi zadnji del drugega prispevka.
Občutek sem dobil (očitno napačen), da "tečnariš" zaradi neusklajenih navedb razdalje teka in da nekoga odvračaš od udeležbe,ker bo slabo vreme.Če bi videl zadnjo besedo se ne bi oglasil ali pa bi mogoče dal kakšen šaljiv komentar, tako pa sem reagiral preveč razgreto in tudi neprimerno.
Ne, nisi zdaj moja tarča! Teh tudi nimam (reagiram neglede kdo in kaj je)in si jih ne izbiram.Redno (skoraj) spremljam tvoje prispevke in imam o njih pozitivno mnenje (vtise), kar sem že omenil, zato sem bil "presenečen" ko sem si tako (izkrivljeno) razlagal ta tvoja prispevka in nato reagiral na tak način (meni v tolažbo pa bi ga lahko razumel tudi v bolj "mehki" varianti in ne tako skrajno trdo). Če to kaj pomeni.

Obžalujem, da sem Te na tak način užalil in osebnostno prizadel in se Ti še enkrat iskreno opravičujem.

p.s.

glede tistega,da sem se "zataknil" v koga zaradi malenkosti, pa sem še vedno mnenja, da so prav malenkosti tiste,ki opredeljujejo določeno stvar.

Lp!
 edo-brko
Lp!

In da ne pozabim še na moja prijatelja!

garač
- žal so tudi ljudje,ki to počnejo in tega ne razumejo (nočejo) in mislijo,da to počnejo le drugi.

usmiljeni_brat

- po zadnjih podatkih tudi "budno" kontroliran ko to počne!

Lep dan!
Uporabniški avatar
 tae
edo-brko, opravičilo sprejeto.

Če bi v svojem prispevku dodal kakšnega smeškota :D :lol:, bi zadevo verjetno drugače razumel.

Morda bo to nedeljsko dopoldne idealno, da se osebno spoznava in zgladiva trenutna nerazumevanja besed. Jaz bom imel majico TF z napisom "TAE," tako da me poišči, če boš tam.
Uporabniški avatar
 lev-inja
Vreme bo, dobra volja tudi. Jaz vsekakor pridem s s vojo boljšo polovico :twisted:
Uporabniški avatar
 garač
Res bo vreme :juhuhu:
Pridem :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com