Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

klopotec
To pa ni slaba stvar. Sem pogledal fotografije z lanske tekme in se na okrepnih postajah mize kar šibijo od piva. Kot bi bil na Oktoberfestu. Sicer je pivo malo drago, ker je štartnina 120 EUR, pa vseeno.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Za tole stvarco sem opazil na sladkih6 ko je eden (ne vem točno več kateri) imel dres letošnje prireditve. Me zelo privlači ker ni daleč vstran od mene pa še očetu bi naredil veliko uslugo ker bi ga vzel za osebnega prevejalca :lol:
Bom razmislil...če bo šlo čez zimo kot planiram potem udeležba ne bi smela predstavljati problema...

Klopotec kaj praviš?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Uroš Sobočan napisal/-a:Za tole stvarco sem opazil na sladkih6 ko je eden (ne vem točno več kateri) imel dres letošnje prireditve.

Nosilec omenjene majice je bil Miro Režonja ali ultraš iz TF MiroR.
V tem primeru pa ne gre za isto zadevo. Miro je pretekel 212 km v enem dahu in ne etapno v štirih dneh, kot je vidno iz zgornjega razpisa.
Glej še na tej strani
:arrow: http://www.ultrabalaton.hu/index.html
 klopotec
Uroš Sobočan napisal/-a:Za tole stvarco sem opazil na sladkih6 ko je eden (ne vem točno več kateri) imel dres letošnje prireditve. Me zelo privlači ker ni daleč vstran od mene pa še očetu bi naredil veliko uslugo ker bi ga vzel za osebnega prevejalca :lol:
Bom razmislil...če bo šlo čez zimo kot planiram potem udeležba ne bi smela predstavljati problema...

Klopotec kaj praviš?

Se že pripravljam. Sladkih6 je bil tudi en delček priprav. Fajn bi bilo, če bi nas bilo več, stari Soboičan pa bi nam lepo prevajal. Sicer jaz že znam nekaj besed kot za pivo, za kruh, pa pozdravit znam. Prodali naju ne bodo. Progo pa tudi poznam.
Malo poglej limite za vsak dan posebej. Jaz sem počasen, ampak nekako sem presodil, da bi prišel skozi. Se beremo.
 klopotec
Kaj je zdaj Uroš, greš?
Uporabniški avatar
 miroR
Zanimivo,pravi prvi spomladanski test za novo sezono.Bom še
razmislil,da vidim kako je glede nočitev in če znese cenovno se sigurno
vidimo.

:lauf:
Uporabniški avatar
 vencelj
ZdravkoC napisal/-a:
Uroš Sobočan napisal/-a:Za tole stvarco sem opazil na sladkih6 ko je eden (ne vem točno več kateri) imel dres letošnje prireditve.

Nosilec omenjene majice je bil Miro Režonja ali ultraš iz TF MiroR.
V tem primeru pa ne gre za isto zadevo. Miro je pretekel 212 km v enem dahu in ne etapno v štirih dneh, kot je vidno iz zgornjega razpisa.
Glej še na tej strani
:arrow: http://www.ultrabalaton.hu/index.html

Torej gre za dva različna teka okrog istega jezera :?: :?:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
vencelj napisal/-a: Torej gre za dva različna teka okrog istega jezera :?:

Seveda
Etapni je marca, Ultrabalaton pa konec junija, ko je bolj toplo :D (ob pol noči 24 stopinj C 8) ). Seveda je tudi junija relejni tek v 4 delih.

Kako se boš odločil? :shock:
Uporabniški avatar
 vencelj
ZdravkoC napisal/-a:
vencelj napisal/-a: Torej gre za dva različna teka okrog istega jezera :?:

Seveda
Etapni je marca, Ultrabalaton pa konec junija, ko je bolj toplo :D (ob pol noči 24 stopinj C 8) ). Seveda je tudi junija relejni tek v 4 delih.

Kako se boš odločil? :shock:

Kje si pa ti zdaj mene dobil? :roll:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 klatez
Eno je za softiče, drugo pa za hardiče... :lol:
 klopotec
Junija je možen solo tek (torej v enem kosu) in pa štafetni tek. Tako da je junija kar "gneča" okrog jezera.
Marca pa gre za štiri močne maratone v štirih dneh in je tudi mžno tečt solo ali pa ekipno.

Stroški pa niso zanemarljivi. Štartnina v predprijavi 130 EUR + trikratna nočitev. Prenočitvenih kapacitet pa je tam res na pretek, ker je vse okoli en sam turizem. Malo sem gledal cene in je za vsak žep.

Za prtljago pa poskrbi organizator in jo vozi iz štarta na dnevni cilj. Skratka zanimivo.

Zakaj pa ne bi ti Vencelj enkrat prišel tečt na Panonske ravnice. V marcu je proga res čisto ravninska, dočim junija je pa daljša in v začetku precej hribovita, ker se junijska varianta takoj po štartu odmakne od jezera in gre ene 50 km po hribovitem predelu. To pa lahko bolj opiše Zdravko, ki je te hribčke tudi pretekel in si tudi lepo opekel svojo bolj belo polt. Tako da junija je treba imeti kožo pripravljeno na sonce, ali pa si jo zaščititi.

In kako si se ti odločil ZdravkoC?
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Se opravičujem sem malo pozen :oops: faks...

Ja jaz bi bil zelo za da bi šli no. Zdaj ne vem na katero varijanto se bolj nagibaš? Mene bolj nekak mika večdnevna varijanta.

Zdajle sem itak v ljubljani za vikende pa kar se da naredim daljše doma na panonski ravnici :D
Tak da dečki blo bi zanimivo ja :)
se tipkamo
 klopotec
Ha,ha. Za junijsko varianto pa sem jaz malo premali in sploh ne razmišljam o njej. Resno pa razmišljam o marčni varianti (evo, ta bi bila idealna za Marčnega zajca), oziroma sem že razmislil.

Bom pa junija tudi zraven, ampak s kolesom, tako kot lani.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
klopotec napisal/-a: In kako si se ti odločil ZdravkoC?

Na junijsko sem že prijavljen, marčevska pa mi ni preveč blizu, ker imam pomisleke, da bom potem od pomladi naprej skurjen.
Ker sem se pa že parkrat z MirotomR pogovarjal o tej zadevi, me je pa začelo malce srbet po podplatih. Če bi organizator prevzel tudi organizacijo vmesnih počitkov, nočitev in prehrane, bi bila odločitev veliko lažja.
@Klopotec, če (ker) boš junija na Balatonu, mi boš peljal en gel :?: :wink: Mislim, da bo tokrat večja gneča. Pred soncem se bom bolj zaščitil, med tem pa še pogledoval v nebo in prosil za usmiljenje :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA