Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

mitjas napisal/-a: ... bo pa treba pohitet.

Le pohiti, te bom fotografiral :bum: ................................................. :D
Uporabniški avatar
 Kunec
Želja za Firence ali pa Milano.
Uporabniški avatar
 Tjas
Firence zelo priporočam! Imam zelo lepe spomine od lani.
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Živjo

Mam tud jaz malo v planu Firenze. Sem bil že lansko leto z združeno ekipo Gorenjskega glasa in Kluba trmastih. Lep maraton, pa še terminsko dokaj ugoden za tiste, k smo poleti premalo trenirali.

Ko bom trdno odločen se pišemo pa mal zorganiziramo.

LP

Janez
Uporabniški avatar
 BO-JAN
pozdravljeni

Kar nekaj vas je, ki resno razmišljate (in ste prijavljeni) za Firenze, ali to pomeni da ste tudi organizirani :?: , ali lastna režija kakor pač komu paše? :?:

Hvala in lep pozdrav Bojan
Uporabniški avatar
 mitjas
BO-JAN napisal/-a:pozdravljeni

Kar nekaj vas je, ki resno razmišljate (in ste prijavljeni) za Firenze, ali to pomeni da ste tudi organizirani :?: , ali lastna režija kakor pač komu paše? :?:

Hvala in lep pozdrav Bojan

Delamo na tem, da se bomo organizirali :D Vsaj gorenjski konec odprave k sosedom :wink:
Uporabniški avatar
 mitjas
Vitezi gremo v Firence s kombijem, štartamo pa v soboto zjutraj.
Na poti do hostla dvignemo na expu štartne številke, se potem razpakiramo v hostlu in naredimo plan za popoldne in večer.
Najbrž bomo pa čas namenili predvsem polnenju OH zalog in pa najbrž za kakšen sprehod po bližnji okolici hostla.
Vračamo se v nedeljo po maratonu, doma bomo v nedeljo pozno zvečer (odvisno kdaj se bomo pobrali iz Firenc :) ).

Če je še kakšen kandidat, naj se čim prej javi, rezervacije bomo naredili v ponedeljek 13.10.
 silvij
Ali mi lahko svetujete, kako ste (boste) rešili problem "zdravniškega potrdila", ki ga zahtevajo za popolno prijavo? V Italiji sodelujem prvič, drugje (Atene, Reykjavik) pa tega niso zahtevali.
Uporabniški avatar
 Tjas
Na njihovi strani dobiš obrazec, ga sprintaš, greš z njim do svojega zdravnika, ki te, ali pa tudi ne (najbrž odvisno od vsakega posameznega zdravnika posebej) malo pregleda in izpolni obrazec, katerega jim pol izpolnjenega pošlješ ali pa prineseš (jaz sem ga mensezdi samo tja prinesla).
 damirkos1
Nas gre skupaj 12 od tega cca tretjina tekačev, ostali turisti... vsi triatlonci

dajte se malo razpisat kakšna je proga in kako to in kako ono... saj veste kaj nas zanima :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Firenze, ja, ... res lep maraton ...
zgodovinsko mesto, zelo ugodna klima, mesto diha z maratonom ...

Cel teden že ne tečem, danes sem imel kontrolo pri dohtarju (uho) pa mi pravi, da naj še par dni počakam ... zgleda, da bodo še Firenze padle v vodo :shock: NE, TO PA NE :!: :nono:
Uporabniški avatar
 mitjas
ZdravkoC napisal/-a:Firenze, ja, ... res lep maraton ...
zgodovinsko mesto, zelo ugodna klima, mesto diha z maratonom ...

Cel teden že ne tečem, danes sem imel kontrolo pri dohtarju (uho) pa mi pravi, da naj še par dni počakam ... zgleda, da bodo še Firenze padle v vodo :shock: NE, TO PA NE :!: :nono:

Točno to :arrow: TO PA NE :nono: novinci rabimo izkušenega "firenčana". Koga pa bomo morili z informacijami pred tekmo :lol:
Uporabniški avatar
 BO-JAN
mitjas se popolnoma strinjam, potrebujemo izkušenega tekača in poznavalca Firenz 8)
ZdravkoC tudi sam imam probleme sicer z kolenom pa vendar upam da bom s pomočjo Vitezov in izkušenih maratoncev videl cilj 30.11 :wink:
Pravijo da upanje umre zadnje!

LP Bojan

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA