Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Koliko sladkih km boste pretekli letos?

Več kot 60 km
7
16%
50-60 km
9
21%
40 - 50 km
12
28%
30-40 km
7
16%
20-30 km
8
19%
Kje: Sladki Vrh - kako do nas

Kdaj: 08.11.2008

Čas: Od 10. do 16. ure .

Splošno o teku:
Udeležence bomo pričakovali na štartno ciljnem prostoru od 9. ure dalje. Ob 9:45 bo ogled proge, start vseh udeležencev pa bo natančno ob 10:00. Cilj teka je preteči čim večjo razdaljo v točno določenem času, torej v šestih urah. Med tekom so dovoljeni postanki za okrepčilo, masažo in druge potrebe v neomejenem času. Edini pogoj je, da s tekom zaključite na startno ciljnem prostoru. Tek bomo zaključili natančno po šestih urah, oz. ob 16:00, po tej uri pa ni več možno začeti z novim krogom. V zadnji krog pa se lahko podate še tik pred iztekom šestih ur. Vsekakor pa to ne pomeni, da morate s tekom zaključiti šele po 6 urah, seveda lahko zaključite tudi prej, ne glede na čas teka in pretečene km. Pri merjenju časa se upošteva izključno ura starterja.

Proga:
Dolžina proge je 1035 m in je v celoti asfaltirana, večinoma poteka po pločniku. Letos bo smer teka spremenjena glede na lansko leto, tako da bomo tekli v nasprotni smeri urinega kazalca. Poskrbljeno je tudi, da bo dvižna rampa pri garažah vseskozi odprta, tako da bo manj dvigovanja nog, kot lansko leto. Vsekakor upoštevajte, da proga ne bo zaprta za promet, zato bodite pazljivi! Kot že rečeno, večji del proge poteka po pločniku, enkrat pa je treba prečkati cesto.

Prijave in startnina:
Zadnji dan za prijavo je 29.10. 2008, startnina pa znaša tako kot lani 15 €. Startnino je potrebno poravnati ob prijavi na TR SI56 0410 8021 0635 969. Kot prejemnika navedite Rajko Koražija, Sladki Vrh 5/a, 2214 Sladki Vrh, pod namen pa obvezno najprej vpišite svoje ime, le tako se potem pri nakazilu ,da videti kdo je plačnik!
Ko boste prijavnino poravnali, se obvezno prijavite še na sladkih6@gmail.com . V prijavi navedite svoje polno ime in priimek ter morebitni vzdevek, ki bo napisan na vaši štartni številki. Navedite tudi številko majice in meni, za katerega se boste odločili. Izbirate lahko med vegetarijanskim (zelenjavna enolončnica) ali mesnim ( testenine s polivko). Seveda velja to tudi za vaše spremljevalce, zato navedite tudi njihovo število in vrsto menija, za katerega se bodo odločili. Cena tople malice je 4 € po osebi, pripravili pa nam jo bodo v jedilnici OŠ Sladki Vrh, torej na samem prizorišču.

Nagrade in kategorije:
Podelili bomo pokale za prva tri mesta v enotni moški in ženski kategoriji. Vsi sodelujoči boste na zaključni prireditvi dobili majice, medalje in diplomo z vpisanimi pretečenimi km. Seveda pa bomo sladko nagradili tudi tistega, ki bo (če bo) presegel lanski rekord, ki znaša 67 krogov za moške in 54 krogov za ženske.

Merjenje:
Štetje krogov bomo izvajali tako kot lani, ročno. Zato potrebujemo dva sodnika, eden bo zapisnikar, drugi pa bo posredoval štartne številke tekmovalcev, ki bodo tekli mimo. Sodniki se bodo menjavali po eni uri. Naloge sodnikov bodo prevzeli spremljevalci. Zainteresirani naj se javijo na ZS ali pa kar tukaj na forumu, da lahko organiziram še morebitno manjkajočo ekipo.

Hrana in pijača:
Za hrano in pijačo med tekom tekmovalci poskrbite sami. Le tako boste dobili natančno to, kar vaše telo potrebuje. Mi pa bomo poskrbeli, da bo na prizorišču tudi dovolj vode, da bodo na voljo energijski napitki, sladkor, čaj,…

Splošni napotki:

Tek se izvaja na lastno odgovornost, prireditelj pa ne odgovarja za posledice, ki bi jih udeleženec morebitni povzročil sebi, soudeležencu ali tretji osebi!

V času prireditve bodo na razpolago garderobe za moške in ženske, s pripadajočimi wc-ji in tuši!

Priporočljivo bi bilo, da prinesete zraven tudi kakšno mizico, stol, navijaško opremo, da o odličnem pecivu, ki ga je bilo lani v izobilju, sploh ne govorimo…

Če imate možnost pridobiti še kakšne sponzorske nagrade, jih prinesite, da povečamo nagradni sklad.
Nazadnje spremenil Vreme, dne 06 Nov 2008, 17:58, skupaj popravljeno 12 krat.
Uporabniški avatar
 Vreme
Prijavljeni:

1. Zdravko Čufar - ZdravkoC
2. Draksler Ivan - Dexi27
3. Petrovič Boris - 50cent
4. Matjaž Karoli – Classix
5. Alenka Rabuza - Lenči
6. Leon Cestnik - Semjul
7. Darja Mikolič - spominčica
8. Rado Mikolič - Wega
9. Karin Jerman - nana
10. Klemečič Inot-Inot
11. Sebastjana Klepec-Sebi
12. Kovačec Miroslav - Miroslav
13. Alja Pregl - še1PR
14. Mirko Pregl - MirkoPR
15. Barbara Borovina - Barbi
16. Jasna Čuš Babič - Hana
17. Nenad Čuš Babič - NenadB
18. Zdravko Barič - Zdravko
19. Mirjam Corn-CORMI
20. Aleksander LUBEJ - Alek
21. Miro Režonja - miroR
22. Zdenka Režonja - Zdenka
23. Polde Taler - Polde
24. Marjan Trobec - Marjan
25. Samo Kojc - samo:-)
26. Katja Trafela – Katrca
27. Helena Kermauner - Hana
28. Aleš Kermauner - piskec
29. Bojan HORVAT - veter v laseh
30. David Kadunc - AVI
31. Anica Čufar - Anka
32. Vencelj Šturm- vencelj
33. Ervin Šramel - Ero
34. Robnik Nataša - natasa
35. Igor Zobavnik - Raziskovalec
36. Majda Pregl -MajdaPR
37. Mojca Pregl - 4.PR
38. Srečko Deželak - Ečo
39. Olga Kantužer - Olii
40. Mirko Lindič – MirkoL
41. Boris Ivanovič - zajc
42. Zinka Balant - Z*
43. Darko Pavc - Ole
44. Marija Potočnik - KLOPOTČEVA
45. Istok Potočnik - KLOPOTEC
46. Rajko Koražija-Vreme
47. Uroš Sobočan - UrosS
48. Štefan Robič - Štefan
49. Johannes Wressnig- Hannes
50. Kren Robert - zuli5
51. Drago Povrženič- Dragons
52. Mario Modrinjak - marčni zajec
53. Miha Perme - mihaperme
54. Uroš Huzjak - bobr
55. Sašo Flac - Sašo
56. Marko Renčelj - markor
57. Vasja Jerčič - vasjaj
58. Bernarda Ivančič - Bernarda
59 .Brane Žefran - zebra
60. Ivica Pedišič - Mate
61. Janez Urnaut - Gozdni
62. Barbara Novak - IRA
63. Martin Zupanc - tini
64.Andrea Fuchs - Foxi
65. Polona Gričar - miciM
66. Matjaž Kovač- Matjaž
------------------------------------------------
Nazadnje spremenil Vreme, dne 07 Nov 2008, 08:22, skupaj popravljeno 46 krat.
Uporabniški avatar
 Vreme
Vsem že prijavljenim vsem tistim ki se še boste se oproščam. Prišlo je do napake iz moje strani, startnina znaša 15€ in je v bistvu enaka kot lani. Vsem ki ste mi že nakazali denar na TR pa sporočam, da mi razliko ni potrebno nakazovat, ampak jo boste lahko poravnali pri prijavi na licu mesta!
 klopotec
Se lahko tu prijavim? Klopotec
Uporabniški avatar
 Vreme
klopotec napisal/-a:Se lahko tu prijavim? Klopotec

Vzel na znanje, a vseeno se je potrebno prijaviti po e pošti z potrebnimi podatki, pokukaj vsaj malo na Prijave in startnina: :D
Uporabniški avatar
 lenči
Dobiš peneze, ni problema :lol: .
Uporabniški avatar
 Vreme
Počasi se približujemo desetim prijavljenim. ker predvidevam,da vas bo kar nekaj več bi prosil, da čim prej oddate svojo prijavo. Problem je namreč nastal z tiskom oz. nabavo majic. Očitno se pozna globalna kriza tudi tukaj. Lani sem za tisk vse uredil v enem tednu letos pa bi tiskar rad da definirama naročilo najmanj 14 dni prej omenjal je celo tri tedne. Problem pa ni v tisku ampak v nabavi majic, ki jih nima na na zalogi.

Ker verjamem,da ste se več ali manj odločili vas naprošam, da čim prej oddate svojo prijavo, ker bom le tako lahko naročil resnično majice vaših velikosti.
Uporabniški avatar
 Sebi
Za začetek se prijavljam tukaj. Bova pa še v tem tednu plačala štartnino in se prijavila tudi na mail.
Uporabniški avatar
 Miroslav
Tudi jaz se prijavljam tu in nato še uradno.

Lep pozdrav tekači!
 gozdni
tudi mene napišite zraven
Uporabniški avatar
 Vreme
No prijave so začele kar deževati :D . Prosil pa bi vas, da pri plačilu najprej vpišete svoje ime in šele nato za Sladkih6, ker drugače pri nakazilu ne vidim plačnika, tako imam sedaj dve plačani startnini ne vem pa kdo je plačal. :?:

Aja pa še to, prosim,da se prijavljate izključno preko e-pošte le te prijave lahko zavedem kot prijavljene, torej na forumu seveda lahko napišete svoj namen, prijavite pa se izključno tako kot sem navedel zgoraj!!
Uporabniški avatar
 Tatjana
jaz sem pod sklic napisala najprej sladkih 6 in šele nato ime. Če hočeš, ti pošljem potrdilo o plačilu.
 nana
Tatjana napisal/-a:jaz sem pod sklic napisala najprej sladkih 6 in šele nato ime. Če hočeš, ti pošljem potrdilo o plačilu.

Jaz sem naredila isto kot Tatjana. Plačala sem v ponedeljek zjutraj. :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA