Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Če je med vami kdo, ki v nedeljo na maratonu, polmaratonu ali desetki ne bo tekel, se organizatorji priporočamo za pomoč pri izvedbi. Trenutno je prijavljenih več kot 9000 tekačic in tekačev, ker pa prijave zbirajo še cel teden, jih bo zanesljivo še več. Pri tako velikem številu, je seveda treba pojačati tudi posamezne službe.

Če bi torej lahko pomagali v soboto in/ali nedeljo, se javite na Timingu Ljubljana pri Barbari ali pa jo pokličite na 01/234 80 00.

ČIM PREJ!
Nazadnje spremenil ziga, dne 23 Okt 2008, 12:59, skupaj popravljeno 1 krat.
 ton
Sem se mislil malo delati Francoza in vzvišeno mahljati iz kakega bifeja (kot je dve leti tega napravil prijatelj Janko, ki se je tam pred Smeltom na vse grlo drl 'samo še malo, tamle je cilj!')
... potem pa sem odkril, da se je izpolnila moja velika želja in so letos organizirali OTROŠKO VARSTVO.
Upam le, da ne bom čuval kakega vcja na sedežu Timinga...
Uporabniški avatar
 milkec
Žiga - tole ne leti nate, ker nisi tu nič kriv, da ne boš mislil, ampak tu si pa ne morem pomagati, da ne bi bil malo ciničen:

za 430.000 EUR proračuna teka (vir) je malo neprimerno iskati prostovoljce.

Saj vem, da sem s tem mogoče spodbudil enako debato kot okoli brezplačnih dresov v javni upravi, kjer sem bil nekako na drugi strani.
Ampak mi gre pri LJ maratonu res v nos, ker ima sama prireditev še tak potencial (predvsem zunaj mej), ima tudi primerna sredstva (pa še ta so v večini primerov javna, kar pomeni, da ima še dodaten potencial)....

Pa s tem ne mislim niti s kančkom ošvrkniti višino prijavnine (ki se meni zdi primerljiva s tujimi teki), ampak zgolj neizkoriščen potencial (recimo v smer vključevanja turizma v prireditev).
Uporabniški avatar
 Bosti
dokler so prostovoljci jih je primerno iskati. Zakaj bi nekomu plačeval da npr. deli lončke z vodo če se le-ta prostovoljno javi da jih bo :D
vem, da se je moj bivši sošolec javil za prostovoljca na LM, verjetno se bi tudi jaz, ampak zadnji dve leti, kolikor časa vem da LM sploh obstaja, sem pač raje šel teči :wink:
 ton
Kaj ti vem, Milkec. Zase sem navedel, kaj je motiv.
Po drugi plati pa: a ni lepo kdaj kar tako pomagat? In zraven videti 9000 carjev, ki počnejo nekaj lepega?

Mene je očitno res zacopral Berlin: tam so prostovoljcem potalali posebne anorake z logom dirke, narejene samo za njih, in verjamem, da jih bodo ponosno nosili (in spet reklamirali dirko...).
 kovit
ton napisal/-a:Kaj ti vem, Milkec. Zase sem navedel, kaj je motiv.
Po drugi plati pa: a ni lepo kdaj kar tako pomagat? In zraven videti 9000 carjev, ki počnejo nekaj lepega?

Mene je očitno res zacopral Berlin: tam so prostovoljcem potalali posebne anorake z logom dirke, narejene samo za njih, in verjamem, da jih bodo ponosno nosili (in spet reklamirali dirko...).

Ne ti men 9000 carjev, ki počnejo nekaj lepega...(Kva si pa ti važn zadne cajte) :wink:
Uporabniški avatar
 Laufer
Kaj so eni spet naspidirani :rol: , na progi boš pa še prosu, da ti kdo vodo da :lol:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Ton, lepo če boš prostovolec. Če ne bi mogel tečti, bi tudi jaz z veseljem pomagal preko 9000 carjem in tudi enemu (ali več) ne-carjem. :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 5rca
raziskovalec napisal/-a:Ton, lepo če boš prostovolec. Če ne bi mogel tečti, bi tudi jaz z veseljem pomagal preko 9000 carjem in tudi enemu (ali več) ne-carjem. :wink: :lol:

srčno upam, da boste podajali vodo tudi caricam, ne samo carjem :wink: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
5rca napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Ton, lepo če boš prostovolec. Če ne bi mogel tečti, bi tudi jaz z veseljem pomagal preko 9000 carjem in tudi enemu (ali več) ne-carjem. :wink: :lol:

srčno upam, da boste podajali vodo tudi caricam, ne samo carjem :wink: :lol: :lol: :lol:

Ja, korektno napisano preko 9000 caricam in carjem in tudi enemu ali več ne-carjem :wink: (ne-caric pa po moje ne bo :wink: 8) ). Hvala 5rca. :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 milkec
Bosti napisal/-a:dokler so prostovoljci jih je primerno iskati. Zakaj bi nekomu plačeval da npr. deli lončke z vodo če se le-ta prostovoljno javi da jih bo

ton napisal/-a:Mene je očitno res zacopral Berlin: tam so prostovoljcem potalali posebne anorake z logom dirke, narejene samo za njih, in verjamem, da jih bodo ponosno nosili (in spet reklamirali dirko...).

Se strinjam, da se še vedno gre prostovoljce in da se teh ne plačuje - konec koncev nobene prireditve ni brez prostovoljcev.

VENDAR, se lahko za te prostovoljce poskrbi na drugačen način (in je verjetno bolje kot plačilo): oprema, skupna zabava, kakšna druga ugodnost. Verjamem, da prostovoljcu mnogo več pomeni en anorak, kjer piše LJ maraton staff kot pa 20 EUR.

V glavnem malo več bi se za njih lahko naredilo (od promoviranja, preko opreme do prisrčne zahvale). To pa si prireditev s takim budgetom zasluži!

Saj mogoče se pa motim in je vse tako na LJ maratonu. Če je, potem pa je edina kritika, da to tako skrivajo!
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
milkec napisal/-a:...snip, snip....
Saj mogoče se pa motim in je vse tako na LJ maratonu. Če je, potem pa je edina kritika, da to tako skrivajo!

8) Hudobec. :) Pa še strinjat se moram s teboj. :) Ampak se mi zdi, da nič ne skrivajo. :twisted:

lp, oranzni slon
:twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA