Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

28. Martinov tek in pohod
Izola/Isola

Kdaj: Nedelja, 9.11.2008 ob 09:00:00

Kje: plaža San Simon, Izola/Isola

Tel: 040/501379

E-pošta: martinovtek@gmail.com

Tradicionalna prireditev 28. Martinov tek in pohod bo v nedeljo 09. novembra v Izoli.
Zbirno mesto:plaža Simonov zaliv v Izoli od 9.00 ure dalje.

Prijava udeležencev poteka od 9.00 do 10.40.Vsak udeleženec prejme spominsko majico in topli obrok (istrska mineštra).

Pohodniki startajo ob 10.30 uri

.Start ob 11.00 uri za moške in ob 11.10 za ženske.

Žrebanje praktičnih nagrad in podelitev priznanj, pokalov in medalj cca ob 13.30 uri.

Vabljeni vsi, ki jih tek in druženje veseli!

TEK ŠTEJE ZA UDELEŽBO V POKALU PRIMORSKIH NOVIC.
KATEGORIJE PO PRAVILIH TEKOV ZA POKAL PRIMORSKIH NOVIC.
Nazadnje spremenil RoKo, dne 17 Okt 2008, 21:17, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Tina1
Menda je 100 M V.R., 6 KM.
Uporabniški avatar
 RoKo
Tina1 napisal/-a:Menda je 100 M V.R., 6 KM.

6,4 km
Uporabniški avatar
 Loni
RoKo napisal/-a:

6,4 km

A kušini, stolice, hrana za krivojedce so tudi :wink: Aja, pa S majce :?:
Uporabniški avatar
 RoKo
Loni napisal/-a:
RoKo napisal/-a:

6,4 km

A kušini, stolice, hrana za krivojedce so tudi :wink: Aja, pa S majce :?:

Od tega nič, vsaj lani ne, istrska mineštra (bobići), sadje čaj, teran v lastni režiji, sadje, majice L, XL. morski zrak klima, ponavadi še praznik kakijev v Strunjanu. Proga gore, ravno, dole, gore, ravno dole, ravno. Organizacija tako tako, tek šteje vedno samo za udeležbo. To bi blo to.
Uporabniški avatar
 Loni
Imam še eno obalno varianto za tisto nedeljo - Urbanov tekaški dan... Pa bomo spet cincali.
Uporabniški avatar
 IRA
Kje pa poteka proga?
Lahko malo bolj opišeš :wink:
Uporabniški avatar
 RoKo
Start na travniku ob plaži, nato v hrib med hoteli na vrh na Strunjanom, nato malo spusta proti polovici hriba nad Strunjanom, (vzporedno z drevoredom), nato po isti poti nazaj, kjer se moški del srečuje z dekleti, ki štartajo z zamikom 10 minut. Proti cilju je treba še čez parkirišče, čez nekaj (zna biti spolzko) stopnic in ob obali do cilja pri pomolu.
 bostjankljun
O, saj to je tek po domačem dvorišču! ...če preživim Benetke se zagotovo vidimo!

Pa naj dodam še to! Niso stopnice edino adrenalinsko doživetje! Za ljubitelje drsanja je na voljo dvojno veselje! Plaža, na katero se stopnice iztekajo, vam nudi obilo splozkih užitkov, ne glede na vreme. Ali tečeš po turistih ali po algah - v obeh primerih letiš! O tem, kakšnen pospešek da nehoteno gazenje po dopustnikih, pa kdaj drugič... :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
A pri hotelih se gre gor ...
Uh sem pa mislila, da nas bote na Belveder ganjal ...

Če znese prit tisti vikend na obalo, bi šla z veseljem ...

Uh po tistem zraku tečt je res krasno!!!
Upam, da znese :roll:
Uporabniški avatar
 zz topka
IRA napisal/-a:Uh sem pa mislila, da nas bote na Belveder ganjal ...
:roll:

Ja, saj se šiba do Belvederja... pol pa kenoter v strunjanske vinograde...in nazaj
Uporabniški avatar
 IRA
zz topka napisal/-a:
IRA napisal/-a:Uh sem pa mislila, da nas bote na Belveder ganjal ...
:roll:

Ja, saj se šiba do Belvederja... pol pa kenoter v strunjanske vinograde...in nazaj

Aha aha ...
Se mi je zdelo, da bi moglo it čez Belveder, sam nisem vedla, da se gre tut tam med hoteli lahko gor :wink:
Jaz sem šla vedno do "belih skal" pa potem čez štenge in parkirišče gor... verjetno se mi tam vrnemo dol ...

No pa sej nima veze.
Pridem, če le znese ... je pa kill tisti hrib ... čeprav se mi zdi, da jaz za dol porabim še več časa kot za gor ... dol enostavno ne znam tečt ... me skrbi za gležnje :shock: :roll:

Lp
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Živjo

Skoraj zagotovo pridem na tale Martinov tek, ki je nekaj posebnega. Tek ob morju, pa nato po stopnicah v klanec ter čez drn in strn. Skratka, zanimiva trasa. Pol pa še malo po Slovenski obali zakrožimo pa bo.

Se vidimo

LP

Janez
Uporabniški avatar
 zz topka
Pridemo, odtečemo, pojemo bobiče, pole pa še na fine ribce v Morski val...Njami....

P.S Anti ja ne bo takih grozovitih valov, kot so bili pred par leti... Me val kar odpihne tja na odprto morje... Bom vzela rokavčke, za svaki slučaj....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA