Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Športno društvo poslovnega sistema Premogovnik Velenje organizira:

4. TEK SV. BARBARE, ki bo v nedeljo, 7. decembra 2008 ob 10.00 uri na pomožnem stadionu ob Škalskem jezeru.

Prijave zbiramo pred pričetkom teka od 8.00 ure dalje v Ribiškem domu. Prosimo, da se informativne prijave ekip sporočijo na elektronski naslov pvedenik@gmail.com ali GSM 041-857-890 do 3.12. 2008 zaradi števila udeležnih ekip.

Prijavnina znaša 20€ na posamezno ekipo.

Tek bo potekal v obliki štafetnega teka mešanih ekip. Ekipa šteje štiri člane, od tega mora biti vsaj en pripadnik nežnejšega spola. Vrstni red tekačev določi ekipa sama, vsak tekač pa preteče progo v dolžini 3,6 km.

Vsak od tekmovalcev prejme spominsko medaljo, topel obrok in čaj. Prve tri ekipe prejmejo pokal in medalje. Medalje prav tako prejmejo še tekmovalci v posebni kategoriji do 180 let ter nad 180 let skupne starosti. Najmlajša in najstarejša ekipa prejmeta praktične nagrade.

Informacije:

ŠPORTNO DRUŠTVO POSLOVNEGA SISTEMA PREMOGOVNIK VELENJE
Partizanska 78
3320 Velenje

tel. 03 8996424 int 18-20,
e-mail: sportno.drustvo@rlv.si
http://rlvnet/sportno_drustvo/default.htm

Primož Vedenik
GSM: 041-857-890
e-mail:primoz.vedenik@rlv.si
pvedenik@gmail.com

Meža Stane
GSM:031-606-314
e-mail: stanislav_meza@t-2.net
Nazadnje spremenil primzy, dne 07 Nov 2008, 13:07, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 bobr
Pridružim se hitri ekipi ki rabi >13 minutnega tekača :twisted:
Na vse ali nič ;).
Uporabniški avatar
 lenči
Glede na napisano, da mora biti mešana ekipa, potem pa, da mora biti vsaj en predstavnik ženskega spola, bo treba res vprašati, če je lahko tudi mešana ekipa ženskega spola :lol: :wink: . Saj smo vse različne, (z)mešane pa itak :lol: :wink: .
 nana
@lenči: se mi zdi, da boste morale kar kakšnega moškega predstavnika vključiti. Če je pravilo mešana ekipa verjetno izključuje tako moško (kar je bil verjetno namen) kot tudi žensko ekipo :D Ni vrag, da se tudi kakšen moški ne bo našel :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Upam, da se naša lanska ekipa spet najde skupaj :D
Jaz že malo treniram ... šibki člen
Uporabniški avatar
 miciM
Ja , človek se kar dobro počuti, ko nima skrbi s kom bo tekel :lol: :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Glede na to, da se je e-kipa srčnih letos razširila ,bomo kot iz gleda imeli kar dve ekipi :D
 nana
miciM napisal/-a:Ja , človek se kar dobro počuti, ko nima skrbi s kom bo tekel :lol: :lol:
:wink:

Res je... :wink: Moja mladina se je čisto spuntala. :cry: Že iščem nove stare Bežigrajčane (= bivši dijaki). Ni vrag :roll:
stribor? 8)
Uporabniški avatar
 lenči
nana napisal/-a:@lenči: se mi zdi, da boste morale kar kakšnega moškega predstavnika vključiti. Če je pravilo mešana ekipa verjetno izključuje tako moško (kar je bil verjetno namen) kot tudi žensko ekipo :D Ni vrag, da se tudi kakšen moški ne bo našel :wink:

Sem vprašala organizatorje, bodo tudi kakšno samo žensko ekipo sprejeli. Se pa zelo močno trudimo in lobiramo za moške predstavnike, tko da nam jih bo nekaj uspelo najt, drugače pa se bom jaz v eni "prelevila" v dedca pa bo :lol: .
Uporabniški avatar
 Laufer
:lol:
Bo treba očitno pred startom opraviti kontrolo spola :rol: in saj bo drugače konkurenca prehuda :twisted:
 DARKO no.1
Nam opškim je lažje postati ženska,skočiš za minutko v jezero in si kot ženska !!
Uporabniški avatar
 Classix
Dobil sem ponudbo, katere ne morem zavrniti. @ Vreme...zraven sem!

Godfather ena, dva in tri press...

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Laufer napisal/-a::lol:
Bo treba očitno pred startom opraviti kontrolo spola :rol:

Dobro @Laufer, ti kontroliraš moške :-- , jaz pa ženske :cmok:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA