Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 BoF
Glede na dejstvo, ki se mu pravi odraščanje na Jesenicah in druženje s temi in onimi potomci staršev z južnega predela naše nekdanje skupnne držav'ce sem bolj ali manj s srcem na Balkanu. Ergo, pa smo se na TF že zmislili pot in polmaraton v Beogradu, zdajle pa sem informiran še o Sarajevo polmaratonu.

Zanima me, če obstaja interes TF populacije odpotovati kam na prej omenjene predele ali pač še kam na Balkan, kjer se teče? Za predloge destinacij bom potem pregledal možnosti in se lotil organizacije ako bode veliko povpraševanje.

Mimogrede, BG je aprila, SA pa septembra.
Ekola, da mal potipam, pa če najdem še kakšnega somišljenika za varianto kajmak&tenisice s kakšnim podobnim predlogom lahko razvijemo konstruktivno debato za naslednje leto.

:hack:
Uporabniški avatar
 tini
BoF napisal/-a:

Zanima me, če obstaja interes TF populacije odpotovati kam na prej omenjene predele ali pač še kam na Balkan, kjer se teče? Za predloge destinacij bom potem pregledal možnosti in se lotil organizacije ako bode veliko povpraševanje.

Mimogrede, BG je aprila, SA pa septembra.

BG imam jaz fiksiran v koledarju ze leta. Sicer so letos malce dvignili startnino za "tujce", sam nima veze. Se vse na koncu pokompenzira z jeleni in pecenjem. :)

SA bi blo pa tudi fino za probat. Lacni in zejni verjetno ne bi bli. :wink:
Uporabniški avatar
 mitjas
Ena od mojih maratonskih želja so tudi maratoni (ali pa vsaj 21ke) po vseh glavnih mestih bivše države.
Maratoni bodo sicer še moral počakat, imam pa v planu za april Beograd in 21ko :D
Z vsem kar spada seveda zraven dol :juhuhu:
 zuli25
Zanimiva pobuda,sicer še nisem izdelal plana za naslednje leto, pa vendar Beograd bi bil kar super zadeva.Vsekakor če bo še zainteresiranih sem zraven,kajti tudi jaz sem iz železarskega mesta in sem odraščal pod tovarišem Titom :).Lep pozdrav.
Uporabniški avatar
 tini
zuli25 napisal/-a:Vsekakor če bo še zainteresiranih sem zraven,kajti tudi jaz sem iz železarskega mesta in sem odraščal pod tovarišem Titom :).Lep pozdrav.

Obvezno.
Druze Tito je pa tako in tako zakon. :)
Uporabniški avatar
 bobr
Glede na to kok sem bil letos v BG sem na pol že njihov :) Na BG grem sigurno.
Uporabniški avatar
 lojzeP
preizkušene formule se vedno spoštuje :arrow: iz belega kruha se ne delamo norca :wink:
BG je postala standardna ciljna destinacija, SA to postaja, Podgorica ( in po novem okolica ) vedno bolj zaželjena, ZG poznamo že vsi, bi znalo biti pa v Skopju zanimivo, pa tudi "nenaša" Tirana :roll: , kot najhitreje razvijajoče se mesto na zgoraj omenjenem Balkanu, bi znala biti odlično izhodišče, predvsem za obtekaške dejavnosti.
Podpisano :D
 zuli25
Torej gre takole:1.Beograd April
2.Skopje Maj
3.Sarajevo September
4.Zagreb Oktober
5.Ljubljana Oktober
6.Podgorica November
In tako obdelaš vse :)
Uporabniški avatar
 tini
Ne pozabi se na NS (marec, oktober). :)
Balkan kicks ass :)
Uporabniški avatar
 tini
bobr napisal/-a:Glede na to kok sem bil letos v BG sem na pol že njihov :) Na BG grem sigurno.

Delimir Tasić, ako me spomin ne vara :)
Uporabniški avatar
 tini
lonely napisal/-a:Polmaraton Novi Sad 2006

Imeli smo se lepo.

Res je bilo lustno.
Je pa zanimivo brati te stare prispevke. Se posebno erotove.. :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA