Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
Fajn bi blo, če bi lohk sestavl kako ekipo, tako kot lani... :TF)
Bom pa komaj še znal v klanec, letos imam na seznamu 31 tekem, od tega so samo 4 zrele za Duletovo lestvico, ostalo je bolj "poglihano"...No ja, saj je še čas za kak trening navkreber... :juhuhu:

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 Dule
V razpisu me je poleg številnih nagrad najbolj pritegnila "svež zrak" :wink:
Po lanskem manjkanju letos obvezno pridem (no razen v primeru višje sile). Ni lepšega zaključka tekaške sezone kot med dobro druščino na Kališu. Se vidjamo :D

PS za kakšno švoh ekipo me lahko štejete, čeprav verjetno takšne ne bo.. :)
Uporabniški avatar
 vencelj
Do tekme je še daleč, vendar čas hitro mineva in 27. december bo prav kmalu tu. Do takrat bo treba opraviti še nekaj stvari, npr.:
:arrow: prijaviti se (direktno na Kališču :?: :!: )
:arrow: formirati in prijaviti ekipe
:arrow: malo potrenirati klance (najbolje, da kar na zimski ligi vsako nedeljo ob 9:30)
Na povezavi: http://kalisce.com/blog/gor-dol-gor/ dobite prijavnico, lahko pa si ogledate tudi arhiv (rezultati itd.) prvih dveh izvedb (2006, 2007) te zanimive tekme.

Lep pozdrav, vencelj
Uporabniški avatar
 firbec
Hoj!
Malo smo osvežili pravila! Letos bodo 4 moške in ena ženska kategorija.
Več o vsem
Toplo priporočam pravočasno prijavo, da bomo lahko zrihtali vse potrebno, saj letos koča ni dostopna z avtom :wink:
LP Marjan
Uporabniški avatar
 vencelj
Tekma se približuje...časa za prijave (spet) zmanjkuje. To nedeljo ne bo nič, je na vrsti Velenje...no ja, saj bo.
Nekaj tekačev je že (uradno) prijavljenih, kako pa je kaj z ekipami :?:
Eno imamo na :TF) menda sedaj sestavljeno... :wink:
Je pa Kališče odprto tudi ob sobotah, verjetno je prijava za tekmo možna tudi takrat :?: http://kalisce.com/blog/o-kaliscu/

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
Za prijave je še dva tedna časa, zato pohitite :!: Podrobnosti: http://kalisce.com/blog/gor-dol-gor/
Je pa tekma, da jo je škoda zamudit. Sem bil do sedaj dvakrat...red je red...pa čeprav sem bolj ravninc...Kališče gor-dol-gor je še vedno nekaj posebnega :laola

imejte se skrajno lepo, vencelj
:D :D :D
Uporabniški avatar
 firbec
Hoj!
Tekma se bliža - spremenili smo pravila za ekipno tekmovanje: za končno uvrstitev štejejo najboljši trije (med štirimi)
Več na kalisce.com

Prijave so do torka, 23.12.2008 (kasnejša prijava zaradi tehničnih težav ni možna)
Prijavite se lahko tudi po mailu.

LP Marjan
Uporabniški avatar
 Dule
Tako z Marjanom sva prijavljena, za formiranje ekipe "TF počasnejši" pa potrebujeva še enega ali dva člana..
Edina pogoja za članstvo sta, da si počasen na progi in hiter pri prijavi do zapolnitve mest. :D
Letos kot kaže bo zanimivo sneženo, upam da je bob steza za dol že narejena..gas do konca :P
Uporabniški avatar
 Franci65
Danes sem oddal prijavo za ekipo "TF počasnejši".
Naštudirana spust-varijanta je pod snegom,
trening se začne znova. 8)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Kolikor sem gledal prijave, bo ena TF ekipa zagotovo med prvimi tremi :wink:
Še vedno me mika, da bi se pridružil. Upam, da najdem kakšne sopotnike iz totega konca.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA