Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ja nč, zima se je pričela, jaz imam silne plane z maratonom na Cipru v sredini marca, zato sem se malo ozrl po polovičkah v toplih krajih. In tko sem našel tegale, v enem od sedmih Emiratov, 90 km JV od Dubaja, očitno hitra proga (al pa tekači) - 58:53 je trenutni rekord.

Zadnje dni sem mal brskal: iz Muenchna v Dubaj(in nazaj) se da priletet že za 400 €, tam doli se najdejo hoteli 3* tudi od 250€ naprej, štartnina je zmernih 30€, Alenko že tri dni prepričujem, da greva.

In da bi bila sreča popolna je ravno med našimi zimskimi počitnicami..

Bi šel še kdo?!
Uporabniški avatar
 ales
Za Dubaj sem našel zlo komot varianto prevoza iz Zagreba, 15.2. in nazaj 22.2. s prenočevanjem v bungalovih hotelskega naselja Bin Majid, še vedno v budgetu < 1500€ za dve osebi. Preverim še kako do vize in naju prijavim.

.btw Naslednja dva dni je povratna letalska karta pri SkyEurope iz Dunaja na Ciper znižana na 78€. Delnice te letalske družbe kotirajo menda zlo pri dnu, a računam, da bodo do konca marca že še zdržali..
Uporabniški avatar
 dannae
Aleš, želim ti en lep tek, pa visoko uvrstitev. Kot sem zasledila v drugi temi, naskakuješ medalje.
Uživaj in upam na kakšno poročilo. Predvsem o tem, kako so tam doli oblečene tekačice.... :wink:
Uporabniški avatar
 nada
Ja Aleško, tud jaz ti želim enako....daj jim mislit :wink:
Uporabniški avatar
 ales
O, hvala punci za lepe želje..

Greva v petek kr lepo iz Brnika, najprej do Istambula s Turkish A.,potem pa z Emirates do Dubaja. Tek je naslednji petek, tko da se bom lahko upam privadil na 25+. Se mi zdi, da mi do prave pripravljenosti manjka le še kak mesec hitrih treningov. Upam vsaj na PB.

Z Natašinim namigom sem prišel do sedmih knjig o Emiratih, tko da bo osem dni kr mal malo. Bom šel pa še kdaj..
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tole je pa tako kot da bi uf madonca opet ta toti konec.Ma kaj želim ti veliko lepih trenutkov pa da odtečeš nekaj res fantastičnega da boš na koncu zelo, zelo zadovoljen z vsem kar boš dosegel.
Uživajta in bodita v cvetju! :lol:
Mene pa ponovno mika Jordanija Aman - Mrtvo morje ta 50km tek.Samo do tiste pripravljenosti katero želim pa mi manjka ulala.Ampak mi se ne damo ponovno smo zagnali motorje, torej gremo naprej.
Aleš pa med drugimi upam, da boš naredil resnično veliko, veliko fantastičnih fotografij.Pa pol da se naredi nekaj fotografskih spominov, skominov :lol: :wink: za vse nas!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tae
Aleš, ne vem sicer, če tam v Emiratih kaj "čekiraš" forum. Upam, da si se že aklimatiziral na tamkajšnje "poletje." Za jutri ti želim, da odtečeš svoj rekord, da se uvrstiš med prve 3 v kategoriji in dostojno zastopaš Slovenijo. Tvoj dosežen čas bo moj naslednji cilj na 21ki. :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
Tam nekje okoli uro in 3 minute je imel aleš na 15 km, čakamo na ciljne rezultate.
Uporabniški avatar
 lojzeP
so že znani ..... :drink
Uporabniški avatar
 MihaPR
Res je, Škrlep že na cilju, čakamo aleša :)
Uporabniški avatar
 mitjas
lojzeP napisal/-a:so že znani ..... :drink

A bi bil tolk prijazen in objavil rezultat :?: Hvala :!: :wink:

Klikam že dve uri po njihovi strani od rezultatov pa nič :?
Uporabniški avatar
 mitjas
Neuradno so Alešu od 15ke naprej pošle moči, čas pa okrog 1:30 :?
Uporabniški avatar
 tae
Lojze nas drži v nemilosti :twisted:
 spela*
LojzeP očitno že praznuje. Čeprav ima Aleš še nekaj časa:

ales napisal/-a:Torej, včeraj na gorenjskem prednovoletnem srečanju smo uspeli stavit le trije za moj rezultat na polovički do konca marca 2009 s časom pod 1.23

Tae pa tudi:
tae napisal/-a:Tvoj dosežen čas bo moj naslednji cilj na 21ki.

:lol:
Uporabniški avatar
 lojzeP
spela* napisal/-a:
tae napisal/-a:Tvoj dosežen čas bo moj naslednji cilj na 21ki.

:lol:

to me je močno zaskrbelo, ampak .... :wink:

sicer je pa Tini referenca pri dobavi rezultatov - jest sam pir pijem 8)

upam pa, da tudi sedaj navijačice ne bodo jezika šparale :roll:
Nazadnje spremenil lojzeP, dne 20 Feb 2009, 11:14, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA