Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Jožko
Pozdravljeni!
Ja pozdravljeni iz Baške grape. Lepo Jani da si nam dal v vednost termin za srečanje. K24 mi je ostal v prelepem spominu pa čeprav sem s težavo opravil to težko preizkušnjo.
Sem res kar ponosen na dosežen čas in doživetje ki sem jih na tej poti doživel seveda u družbi Janija in Staneta.
Če se bo le zneslo prideva oba z Dorico. :D
Uporabniški avatar
 jan_jan
vencelj napisal/-a:Za članstvo v tej eminentni druščini bom moral opraviti še zeeelooo veliko korakov :lauf: :wink: .
LP, vencelj

Vencelj, ne bodi skromen, saj si ti s tvojim pristopom do treningov in tekmovanj marsikomu lahko samo velik vzgled. :cast:
Na avgustovskem projektu "Od župana do župana" pa si me tudi prepričal, da si vsekakor sposoben opraviti tudi s K24. Predlagam, da si uvrstiš ta utramaraton v tvoj koledar za naslednje leto. :juhuhu:
Uporabniški avatar
 vencelj
K-24 je v mojem planu, odkar sem prvič slišal zanj. Pride na vrsto, naslednje leto bo moj koledar prav gotovo doživel nekaj sprememb glede na letošnjega, predvsem kaka "klasična" tekma manj in kak "pustolovski" kilometer več :lauf: :juhuhu: . Taki so moji nameni, potem pa bo, kar bo :roll: :
Pa da ne pozabim, Jani- hvala :!: Človek velikokrat potrebuje vzpodbudne besede: meni bodo za 24-urni pohod po Koroških hribih-kadarkoli že to bo- zelo pomagale, še bolj pa vodstvo izkušenih vodnikov in pravih poznavalcev Koroške trase :wink:

LP, vencelj
 Jožko
Pozdravljeni!
Na žalost se ne bova mogla udeležiti srečanja s prjatli Korošci in obujati spomine na težko vendar lepo doživeto preizkušnjo K24.
Bom cel dopoldan v bližini(Žalec) pa vendar predaleč za druženje.
Lepo se imejte in uživajte, drugo leto se pa vidimo, seveda bo treba prej še enkrat naokoli.
Srečanja sem se mislil udeležiti,ker smo letos skupaj z Zvonetom,Inotom in
Leonom uspešno opravili s K - 24.Vendar smo se pozabili vpisati v knjigo,
tako da so na nas pozabili in za podelitev diplom za letos smo žal že
prepozni.Kaj čmo,bomo pa počakali do drugega leta in stvar še enkrat
ponovili.Lepo se imejte,drugo leto,pa upam, da se vidimo.

:lauf:
miroR napisal/-a: bomo pa počakali do drugega leta in stvar še enkrat
ponovili

Upam, da tokrat ne brez mene :?

In res škoda, da se je administracija zapletla. Sicer pa vam tega, da ste šli okrog, ne more noben papir odtehtat.
Uporabniški avatar
 semjul
:D

ker imam k24 v planu še večkrat in je bilo letošnje premagovanje zame bolj spoznavanje terena, ni nobene panike. Vpis v knjigo in posledično diploma je za lastnike velikih praznih sten, moje so majhne pa še te niso prazne, tako da.... :wink:

lep pozdrav na Koroško
miroR napisal/-a:Srečanja sem se mislil udeležiti,ker smo letos skupaj z Zvonetom,Inotom in
Leonom uspešno opravili s K - 24.Vendar smo se pozabili vpisati v knjigo,
tako da so na nas pozabili in za podelitev diplom za letos smo žal že
prepozni.Kaj čmo,bomo pa počakali do drugega leta in stvar še enkrat
ponovili.Lepo se imejte,drugo leto,pa upam, da se vidimo.

:lauf:

Tudi priznanja so bila pripravljena, ampak vas ni bilo...Boste pa naslednje leto sedli na "vroči" stol, kjer vas bomo izprašali, kaj ste doživljali na poti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA