Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

11. mednarodni zimski kros v murski soboti

v nedeljo 18. 01. 09 od 10. ure dalje vabljeni na zimski kros po mestnem parku v m. soboti, ki ga organizira ak panvita.
razdalje tekov: od 700m do 3.000m otroci
mladina in ženske na 4.000m kot tudi člani II. krajši kros in
člani I. daljši kros na 7.000m, pri članih I. - daljši kros in ženskah razvrstitetev tudi po kategorijah (9 starostnih kategorij).
štart, cilj pri osnovni šoli I. ( pri atletskkem stadionu) v m. soboti, kjer so urejene tudi garderobe in tuši
zagotovljeni topli napitki, medalije, pokali za najboljše, štartnina: otroci 4 eure, člani/članice 8 eurov
več o krosu na WWW.ak-pomurje.si.
vabljeni
Uporabniški avatar
 bernarda
Pozdravljeni

Nikjer nisem zasledila podatka, ali je ta proga po parku razgibana ali je ravna(nekateri tega dela Murske Sobote ne poznamo) :arrow: če se za 8 EUR dobi samo topli napitek, ali je pomotoma izpadel še kakšen podatek, :arrow: v katerem delu Murske Sobote je stadion, :?: bližina avtobusne postaje, ali kaj drugega, da se vemo orjentirati :!: Hvala 8)
Uporabniški avatar
 Tatjana
Bernarda, proga je povsem ravna. Stadion je pri osnovni šoli I., ki je v bližini parka in do njega prideš, če greš iz centra mesta v smeri Gederovec oziroma Avstrije. Šola je na zemljevidu označena z 1.
Uporabniški avatar
 bernarda
Tatjana napisal/-a:Bernarda, proga je povsem ravna. Stadion je pri osnovni šoli I., ki je v bližini parka in do njega prideš, če greš iz centra mesta v smeri Gederovec oziroma Avstrije. Šola je na zemljevidu označena z 1.

:lol: Hvala. Sedaj se bom že lažje znašla.
 Tekačiča
Se vidimo v soboto 18.1.
Samo če bi me prosim kdo razsvetlil: ne razumem prav kaj bi naj pomenilo člani I in člani II, in ali v glavnem teku ženske niso po kategorijah ali kako?

Hvala za info.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Kocka je padla, pridem z razlogom :D
Uporabniški avatar
 Tatjana
Tekačiča napisal/-a:Se vidimo v soboto 18.1.

18.1. je v nedeljo ;)
Uporabniški avatar
 Tatjana
ZdravkoC napisal/-a:Kocka je padla, pridem z razlogom :D

Boš šprical zimsko ligo? :shock:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Tatjana napisal/-a: Boš šprical zimsko ligo? :shock:

Žal, res bom moral ta mesec parkrat manjkat. Sem se zaobljubil, da grem vsaj po enkrat med tednom po isti progi - z lučko (ne z Lučko) :D
Uporabniški avatar
 bernarda
8) Če jaz prav razumem, imamo ženske 4000 m,štartamo z starejšimi mladinci,mladinkami in mlajšimi člani II (verjetno je nastala kakšna napaka pri pisanju) :!: :?: napisano je drugače :oops: :arrow: Za kategorije smatram, da so razdeljene po starostih na 5 let (recimo 35 do 40,40-45...)

:arrow: Važno je, da si škrge prezračimo,
:oops: upam samo, da mi jih ne bo potrebno za seboj vleči :?
 Tekačiča
Ja sem dobila informacijo da je teka za ženske 4 km, za moške pa 7 km.
Upam samo, da bo kakšno stopinjo topleje kot je trenutno. No pa kakšen sonček bi prav prišel.
Uporabniški avatar
 bernarda
Tekačiča napisal/-a:Ja sem dobila informacijo da je teka za ženske 4 km, za moške pa 7 km.
Upam samo, da bo kakšno stopinjo topleje kot je trenutno. No pa kakšen sonček bi prav prišel.

:arrow: dobimo topli napitek, da nas ne bo zeblo :juhuhu:

:arrow: za sončka pa si posvojimo Zdravka C, saj je rekel, da bo šprical Pohorje :oops:
 štefanR
spoštovani tekači, celoten razpis zimskega krosa z urnikom in kategorijami je na spletni strani: www.ak-pomurje.si ali tudi na spletnih straneh atletske zveze slovenije,

ženske tečejo v 9 starostnih kategorijah na 4 km moški enako vendar na 7 km,

za moške je uvedena še en kraji kros na 4 km, ki pa se šteje samo absolutno in ni strostnih kategorij. l.p ak panvita
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
bernarda napisal/-a: :arrow: za sončka pa si posvojimo Zdravka C, saj je rekel, da bo šprical Pohorje :oops:

Jutri bo toplo :wink: kakor za koga
Jutri bo svetlo :D kakor za koga
Jutri bo lep dan 8) za nas vse :P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA