Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 janez.ferlic
Živjo

Ker že delamo plane za novo sezono sem se odločil, da v koledar dam Treviso maraton v sosednji Italiji. Bojda hitra proga in zelo solidna organizacija, pa še dokaj blizu nam je. Tisti, ki ste ga že pretekli ste podali kar dobra priporočila, zato me je tudi potegnilo. Če sem prav razbral iz razpisa ta maraton šteje kot Italijansko državno prvenstvo za leto 2009, zato je res za pričakovati dobro organizirano tekmo.

http://www.trevisomarathon.com/

Že nabiramo kilometre. Pred Trevisom pa verjetno še kakšna kratka tekma na Primorskem mal za "feeling".

Iz Gorenjske nas je že nekaj kandidatov, zato imam že rezerviran kombi prevoz.

LP

Janez
Uporabniški avatar
 lenči
Tudi v mojem koledarju je :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 lonely
Zelo lep maraton

@janez.ferlic----kombi bo premajhen

@lenči----pravilna izbira za tvoj prvi maraton
 Marelca
Živjo!

Sem nova na forumu in tudi jaz pripravljam plan za 2009. Hvala za priporočilo, sama sem tudi odkrila Rokov tek - če je kdo že tekel tam, imate kakšne komentarje?
Sicer se priporočam za vsakeršen namig o maratonskih prireditvah, ki še niso tradicionalne.
Hvala za info, lp
Uporabniški avatar
 Koci
Rokov tek, mednarodni mali maraton je zelo lep maraton, ki s svojo razgibano in lepo progo vsako leto privabi veliko tekačic in tekačev. Sam sem se udeležil vseh dosedanjih tekov v Šmarju pri jelšah. Sam start je nad Šmarjem pri cerkvici sv. Roka. Proga poteka prvi del precej po ravnini, nato sledi vzpon do cca 13. km, nato spust 2 km, nato pa ravnina, po asf. cesti do Akvalune v Podčetrtku kjer je tudi cilj. Del proge poteka tudi po hrvaškem ozemlju. Letos, 20.09. je bil že peti tek. Priporočam :laola
Časi se ne merijo, beleži pa se prihod tekačev v cilj in vrstni red.
 gd
Koci napisal/-a:Rokov tek, mednarodni mali maraton je zelo lep maraton, ki s svojo razgibano in lepo progo vsako leto privabi veliko tekačic in tekačev. Sam sem se udeležil vseh dosedanjih tekov v Šmarju pri jelšah. Sam start je nad Šmarjem pri cerkvici sv. Roka. Proga poteka prvi del precej po ravnini, nato sledi vzpon do cca 13. km, nato spust 2 km, nato pa ravnina, po asf. cesti do Akvalune v Podčetrtku kjer je tudi cilj. Del proge poteka tudi po hrvaškem ozemlju. Letos, 20.09. je bil že peti tek. Priporočam :laola

Mislim, da si malo zgrešil temo.
lp gd
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
lonely napisal/-a:Zelo lep maraton

@janez.ferlic----kombi bo premajhen

Ja, res je. Kombi je že skorajda poln, imam pa še eno varianto, in sicer avtobus s 16 sedeži (15 + šofer). V poštev bo prišla le ena varianta prevoza, torej mali avtobus ali kombi.

Verjetno pa bomo šli na samo prizorišče tekme en dan prej, torej v soboto 28.3., da uredimo vse potrebne zadeve, malo naokoli pogledamo, nazaj se nato vračamo na dan tekme.

Bo potrebno še malo pogledati za prenočišče.

Športni pozdrav

Janez

P.S. Tam zgoraj ste malo zgrešili temo
Uporabniški avatar
 Koci
gd napisal/-a:
Koci napisal/-a:Rokov tek, mednarodni mali maraton je zelo lep maraton, ki s svojo razgibano in lepo progo vsako leto privabi veliko tekačic in tekačev. Sam sem se udeležil vseh dosedanjih tekov v Šmarju pri jelšah. Sam start je nad Šmarjem pri cerkvici sv. Roka. Proga poteka prvi del precej po ravnini, nato sledi vzpon do cca 13. km, nato spust 2 km, nato pa ravnina, po asf. cesti do Akvalune v Podčetrtku kjer je tudi cilj. Del proge poteka tudi po hrvaškem ozemlju. Letos, 20.09. je bil že peti tek. Priporočam :laola

Mislim, da si malo zgrešil temo.
lp gd

Daleč od zgrešene teme ! Le odgovoril sem na vprašanje o Rokovem teku, o katerem sprašuje Marelca.
Uporabniški avatar
 lenči
Glede na to, da je potrebno štartne številke dvigniti dan prej, sem jaz tudi rezervirala vikend v Trevisu :lol: . Prenočišča pa še tudi nimam.
Lonely hvala :lol: in se še priporočam za kakšen nasvet :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Prijava potrjena :wink: :lol: , sedaj pa še kamrco za prenočišče :D , potem pa :lauf: , da se naberejo kilometri. Pa dopust v ponedeljek, da pridem k sebi :oops: (aja, to pa moram reči šefu :shock: )
Uporabniški avatar
 tomi
Me zanima, če je Gorenjska zasedba popolna, ali ima še kaj prostora?
Če bom v naslednjih sedmih tednih priden, bi se vam lahko pridružil.
Ali se da kje videt koliko je že prijavljenih?
 klopotec
Meni Ferrara maraton žal odpade in bi se preusmeril na Treviso. A je tam tudi kak krajši tek, za ženski del moje ekipe?
Kako se izvede plačilo in kolikšna je štartnina? Lenči ti si se že prijavila in plačala. Kako si to izvedla?
Aha, še to, a je možno vzeti štartno št. na dan teka, ali moraš en dan prej?
Uporabniški avatar
 lenči
klopotec napisal/-a:Meni Ferrara maraton žal odpade in bi se preusmeril na Treviso. A je tam tudi kak krajši tek, za ženski del moje ekipe?
Kako se izvede plačilo in kolikšna je štartnina? Lenči ti si se že prijavila in plačala. Kako si to izvedla?
Aha, še to, a je možno vzeti štartno št. na dan teka, ali moraš en dan prej?

http://www.trevisomarathon.com/index_eng.php
tukaj se pod subscrib-on-line prijaviš in hkrati izvedeš z eurocardom plačilo, lahko pa tudi preko faxa. Tole on-line je res enostavno, potrdilo, ki ga pošljejo o plačilu in prijavi pa obvezno s sabo. In potrebno je dvigniti en dan prej štartno številko. Krajše razdalje žal ni, niti polovičke, spremljevalci se bodo načakali :oops: , vsaj moj :? . Zasedenost sob v centru je že kar precejšnja.
Uporabniški avatar
 janez.ferlic
tomi napisal/-a:Me zanima, če je Gorenjska zasedba popolna, ali ima še kaj prostora?
Če bom v naslednjih sedmih tednih priden, bi se vam lahko pridružil.
Ali se da kje videt koliko je že prijavljenih?

Je še prostora v Gorenjski navezi in če se boš odločil me kontaktiraj na zs ali na janez.ferlic@gmail.com

LP

Janez

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA