Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 miroR
Večkrat sem že razmišljal,koliko je v Sloveniji ultrašev,ki so sposobni
preteči 100 km ali pa več v enem kosu in koliko je takih,ki lahko v
etapah ( npr. 5 ) pretečejo od 300 do 400 km.Jaz mislim,da jih je kar nekaj
takšnih,za katere še nikoli nisem slišal.
Če ne bom nič izvedel,bom imel možnost v letu 2009,kjer se obeta
zelo zanimiva ultraška tekma,ki jo tapravi ultraši ne bi smeli zamuditi.
Zato pridno trenirajte in seveda brez poškodb.Se vidimo !

:lauf:
Uporabniški avatar
 EčO
miroR napisal/-a:bom imel možnost v letu 2009,kjer se obeta

Katera tekma je to ??
Uporabniški avatar
 dexi27
Aha se že zbirajo informacije, mal pa tud mene zanima za kaj se gre, saj veš kak je to človek ne more iz svoje kože, pa to že sama najbolj vesta a ne :D :D :D
Uporabniški avatar
 INOT
EčO napisal/-a:

Katera tekma je to ??

Miro verjetno misli na Trans Slovenijo. Trenutno je na njihovi spletni strani še premalo podakov o organizaciji in ostalem. Bomo videli kako se bodo stvari odvijale dalje. Je pa vsekakor zanimivo...

http://trans-slo.si/
Uporabniški avatar
 dexi27
INOT napisal/-a:
EčO napisal/-a:

Katera tekma je to ??

Miro verjetno misli na Trans Slovenijo. Trenutno je na njihovi spletni strani še premalo podakov o organizaciji in ostalem. Bomo videli kako se bodo stvari odvijale dalje. Je pa vsekakor zanimivo...

Ja pa res bolj malo piše ker stran men sploh ne odpre :D :D :D :D :D :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 EčO
INOT napisal/-a:Miro verjetno misli na Trans Slovenijo. Trenutno je na njihovi spletni strani še premalo podakov o organizaciji in ostalem. Bomo videli kako se bodo stvari odvijale dalje. Je pa vsekakor zanimivo...

UUUU! Zanimiva zadeva! Upam, da bo realizirana!!
 MATE
Pozdravljeni,

Zelo mikavna zadeva. Če se pozdravim (imam poškodbo kolena trenutno)in od sladkih šest oz. natančneje od polmaratona Ivan Starek ne tečem bom se udeležil etapnega ultramaratona, ki je res mikaven, če bo koleno pustilo. Res zanimivin ultra težak, ultramaraton v vročih avgustovskih dnevih se obeta:).

LP,
Ivica
Uporabniški avatar
 dexi27
Končno sem tud jaz spravu v pogon link in sem si pogledal zadevo in čeglih nisem mel nekih ultra planov za prihodnje leto pa me je tole kar mal zamikalo, ja kaj pa vem mogoč pa :roll: .
Uporabniški avatar
 Radolca
šment, sliši se zelo zanimivo :!:
Uporabniški avatar
 ROBOCOP
Serbus Dexi in Ečo! Evo še jaz sem se končno prijavil ( do zdaj sem samo bral) in me je končno Nataša prepričala, da je čas, da tudi sam kaj kdaj napišem. In eto, tema, ki me je pritegnila, zanimivo, moram reč, celo leto bomo treniral, avgusta pa vidli kaj bo!!!
Uporabniški avatar
 EčO
Zdravo Bogdan! Lepo, da si se logiral! Ja zanimive stvari potegnejo!

:D :D

Upam, da bo zadeva res realizirana, ker videt je res zelo zanimiva dogodivščina!!
Uporabniški avatar
 dexi27
Serbus nazaj ja če nam to uspe prelaufat bomo vsi ROBOCOPI :D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
miroR napisal/-a:Večkrat sem že razmišljal, koliko je v Sloveniji ultrašev, ki so sposobni preteči 100 km ali pa več v enem kosu in koliko je takih, ki lahko v etapah (npr. 5) pretečejo ... 400 km. Jaz mislim, da jih je kar nekaj takšnih, za katere še nikoli nisem slišal.

Postavlja se vprašanje sposobnosti etapnega teka, če je mišljeno kot dokaz z minulim delom (obstoječi rezultat) ali potencialna možnost (mnenje o sposobnosti, povezano z željo o realizaciji).
Menim, da (nas) je tistih drugih več :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Halo :hack:
In potem vse tiho je bilo .... :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA