Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Spet in spet vabim :)
Zdaj na tekaški tečaj, ki bo v Ljubljani (Gimnazija Šentvid, Prušnikova 98) v sredo 7.1.2009 (ob 18. uri)

Tečaj je namenjen boljšemu razumevanju različnih metod treninga, ki jih je smiselno uporabljati in učenju samostojnega načrtovanja treninga. Tečaj je sestavljen iz teoretičnega dela in traja dve uri.

Prijavnina:
Prijavnina je 25 EUR in jo udeleženec poravna na koncu tečaja. Udeleženci tečaja pa pri tem prejmejo še skripto.

Prijave:
Prijavite se lahko do zapolnitve prostih mest po elektronski pošti (urban@tekaskitrener.si) ali telefonu (051/346-897).

Člani kluba Uživajmo zdravo imajo 20% popust in prejmejo tudi priročnik z DVDjem Tekaški trener.

Urban
http://www.tekaskitrener.si
urban praprotnik napisal/-a:Spet in spet vabim :)
Zdaj na tekaški tečaj, ki bo v Ljubljani (Gimnazija Šentvid, Prušnikova 98) v sredo 7.1.2009 (ob 18. uri)

Tečaj je namenjen boljšemu razumevanju različnih metod treninga, ki jih je smiselno uporabljati in učenju samostojnega načrtovanja treninga. Tečaj je sestavljen iz teoretičnega dela in traja dve uri.

Prijavnina:
Prijavnina je 25 EUR in jo udeleženec poravna na koncu tečaja. Udeleženci tečaja pa pri tem prejmejo še skripto.

Prijave:
Prijavite se lahko do zapolnitve prostih mest po elektronski pošti (urban@tekaskitrener.si) ali telefonu (051/346-897).

Člani kluba Uživajmo zdravo imajo 20% popust in prejmejo tudi priročnik z DVDjem Tekaški trener.

Urban

Uf, kako lepa prijavnina...vsi bi biznisirali :( No ja fantje, če vam rata...zakaj pa ne :evil:
Uporabniški avatar
 Loni
Tako bom rekla, od nečesa je treba živeti in če se Urban s tem preživlja, je to njegova stvar. Grem z veseljem na njegove zadeve, pa kaj potem. Ker se imam tam fajn, ker je vedno dobra družba...
Pa še nekaj cenim na njem, ker ga lahko vedno vprašam za nasvet in dobim korekten odgovor z njegove strani in to brez položnice.
In torej, če kupim eno neumnost, katere resnično ne rabim in gre skoraj takoj med praholovce, zakaj ne bi dala določenega zneska za zadevo, ki mi je všeč.
 kovit
Loni napisal/-a:Tako bom rekla, od nečesa je treba živeti in če se Urban s tem preživlja, je to njegova stvar. Grem z veseljem na njegove zadeve, pa kaj potem. Ker se imam tam fajn, ker je vedno dobra družba...
Pa še nekaj cenim na njem, ker ga lahko vedno vprašam za nasvet in dobim korekten odgovor z njegove strani in to brez položnice.
In torej, če kupim eno neumnost, katere resnično ne rabim in gre skoraj takoj med praholovce, zakaj ne bi dala določenega zneska za zadevo, ki mi je všeč.

Vzamem nazaj besede, če mu rata vsa čast :)
Uporabniški avatar
 aisha
se pridružujem loni :wink:

pa lepe praznike vsem :laola
Uporabniški avatar
 Samo:-)
tudi jaz se pridružujem Loni.
Žal sem 7.1. že zaseden, drugače bi se z veseljem udeležil.

Urban, samo tako naprej :clap:

in seveda lepe praznike!
 AANDREJAA
Tudi jaz se strinjam z Loni ... zelo rada tečem pri Urbanu, ker je res dobra družba, tečeš po svojih zmožnostih in ti noben nič ne teži ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RES SE IMAMO LEPO ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kovit napisal/-a:Uf, kako lepa prijavnina...vsi bi biznisirali :( No ja fantje, če vam rata...zakaj pa ne :evil:

Hojla, ojla :)
Osebno tudi menim, da je prijavnina lepa (to pomeni, da je dobra zame in zate). Je pa seveda to vedno tudi stvar okusa.

Če utegneš, pridi na tekaški tečaj in boš ocenil ali je cena previsoka ali ni.
Boš prispeval toliko kot bo tebi volja.

Lepo se imej!

Urban

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA