Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

gunde
V soboto 17.januarja ob 11h bo v Planici štart četrtega maratona TAMAR.Trasa proge bo standardna dokler se ne zgradi tekaški stadion-iz Planice do Podkorena,Rateč,Tamarja in nazaj v Planico kjer bo v izteku velikanke cilj.Prijave so možne do pol ure pred štartom -KAVKA pod velikanko.Snega je dovolj,upamo pa na zmernejše temperature!!
Uporabniški avatar
 miro
Verjetno,si bom prišel rezervirat zadnje mesto - dosedaj še nisem tekmoval z "lavfarcami," razen enkrat štafetni tek trojk.
Bom videl kako bo! Ton,boš poskusil tudi ti?
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Miro, če pridem jaz, je to mesto že oddano. :D
 gunde
Mimogrede,da bi privabili tudi tiste z manj tekmovalnimi nagoni,organizator letos pripravlja tudi lepo nagrado za najboljši srednji čas (seštevek vseh časov/število tekmovalcev,ki so prišli v cilj)-VAŽNO JE SODELOVATI IN ZMAGATI
 ton
Žal odpadem, grem navijat na prvo judo tekmo naše najmlajše.
Uporabniški avatar
 miro
Ton,pa drugič! Uživaj v dobrih borbah tvoje najmlajše,tudi jaz sem se v ponedeljek nekaj mučil po tatamiju (blazinah),ter si pridelal manjši "musklfibr."
To zimo bom še večkrat na blazinah! Veš Judo je zelo lep Šport!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Bojan Ambrožič
Ma enkrat bi pa probal laufat s smučmi. Sej vem, da bi se na začetku samo lomu.

Tud dirke niso slaba reč, ko zej tistih na nesneženi podlagi praktično ni.
 gunde
Še nekaj ažurnih informacij iz Planice.Zapadlo je 10 cm novega snega.V soboto se pričakuje jasno vreme s temperaturami od -2 do -5 (viola).Štart bo na parkirišču nasproti štadiona ob 11h,razglasitev rezultatov bo ob pol dveh in po razglasitvi hrana v domu CŠOD v Planici.Pričakujemo tudi nekaj "reaktivcev" iz sosednje Italije..
Uporabniški avatar
 Pingo
Samo zanima me,če bo proga v Tamar v tistem terminu po 11h zaprta in če,do kdaj predvidoma.Do kje se bo dalo priti iz smeri Rateč?Ali bodo tudi proge v Planici...pod steno tudi zaprte?

LP

Bojan
Uporabniški avatar
 lojzeP
ker je opaziti zanimanje, bi se morda zmenili za eno skupinsko pometanje :wink:
do noči bomo ziher končali, da bodo uboge živalce v miru zadihale ....
 gunde
Vse proge bodo odprte za ostale tekače,razen pešpot v Tamar,ker se bodo po njej tekmovalci vračali v Planico!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA