Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Odlièno,

Tudi termin je odlièen...boljši ne bi mogel biti.

Hvala "trmasti" fantje vnaprej, èe boste to organizacijo izpeljali...

Komaj èakam, datume sem že zapisal....na veliko tablo v službi in doma.
Uporabniški avatar
 zvone
Bravo Iztok in ostali iz organizacije!

Super izziv, ki ga "ultraši" ne smemo zamuditi. Lahko bi rekli: pika na i za extremne tekaške izzive.

Prepričan sem, da bo tekma izjemna, predvsem zaradi številnih uspešnih tekačev ki jih premore SLO, tekme pa se bo sigurno udeležil še kdo iz "soseščine". Če bo po sreči - sem zraven. Kar se tiče mene, so se priprave pravkar začele.

Lep pozdrav in lep dan še naprej! Zvone
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
:shock: izzivalno :shock: :ignore:
Uporabniški avatar
 EčO
Datum zapisan! priprave v teku!! :D
Uporabniški avatar
 dexi27
Moram priznat, da sem tud jaz bil od začetka zelo navdušen nad to preizkušnjo, vendar pa po treznem razmisleku res ne vem, kaj naj si mislim o vsem tem.
No nekaj je sigurno, tu je poleg železne volje in dobrega treninga, potrebna še odlična logistika, ki je predpogoj za dokončanje takega teka.
Etape so kar doge pa tud avgusta zna bit kar toplo, pa ni treba zanemarit tudi posledic, ki jih pusti v organizmu že en sam tek okol 80 km ali kaj več, če pa to moraš ponovit 5X pa je to spoštovanja vreden projekt :roll:
No seveda, to ne pomeni, da sem že obupal nad udeležbo, seveda ne, bo pa treba vložit nekja napora v organizacijo, če seveda hočem da vse skupaj uspešno preživim.
No bomo videli kako pa kaj.
Uporabniški avatar
 miroR
Že lani sem premišljeval,da bi letos poskušal za trening preteči od
Moravskih Toplic pa do Portoroža in sedaj se kot nalašč pojavi zanimivi
etapni tek Trans Slovenija,ki me je že sedaj zelo navdušil in že komaj
čakam.Časa za prirave je dovolj,saj že zdaj pridno treniram.Upam,da
bo čim številnejša udeležba.

:lauf:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
dexi27 napisal/-a:Moram priznat, da sem tud jaz bil od začetka zelo navdušen nad to preizkušnjo, vendar pa po treznem razmisleku res ne vem, kaj naj si mislim o vsem tem...

Saj tu je bistvo v tem, da dela glava. Jaz upam, da bo za vse glavne logistične zadeve poskrbel organizator, zato menim, da je ta strah odveč. Vročina bo pač kakršna bo in tu pride prav dežnik :wink:
Če kdo na TF, potem mislim, da je poleg MiroR-ja Dexi eden prvih potencialnih kandidatov. Barič je itak glavni, pa Boltez&co., potem še kak drug z Gorenjske (neustrašni Gregorič pa Taler), kak Dolenc (jih kar nekaj poznam), Lonely s Primorske, pa še Vanja in Mitja ... pa ostala stara garda iz Euro Cup-a ... pa še par ostalih Štajercof .... :wink:
Se že bojim, da bo prevelika gneča na štartu, pa bojo velike razlike med neto in bruto cajti :--
Za konec tega bistroumja še tale:
Sem zraven, vsaj na startu :twisted:
Uporabniški avatar
 lonely
Jaz se ne bom udeležil tega projekta ker "nimam glave" za take razdalje.

Po najboljših močeh bom pa probal pripraviti psihično in fizično eno Primorko (pretekla Istro 54km) katera je "ponorela" in se želi udeležiti vseh etap.Za začetek sem ji svetoval naj se udeležuje mojih vsakotedenskih maratonov ter naj se posvetuje pri starih "mačkih" na TF,glede priprav.

Lp
Uporabniški avatar
 dexi27
Časa za nabiranje psihčne in fizične kondicije je dovolj, tak da ni stahu, da bi komu zmanjkalo časa, če začne z pripravami že zdaj.
Tak kot je reku Zdravko vse je v glavi, no tu bi jaz dodal, da bo nekaj malga tud v nogah, pa v soportu.
Uporabniški avatar
 RoKo
lonely napisal/-a:Jaz se ne bom udeležil tega projekta ker "nimam glave" za take razdalje.

Po najboljših močeh bom pa probal pripraviti psihično in fizično eno Primorko (pretekla Istro 54km) katera je "ponorela" in se želi udeležiti vseh etap.Za začetek sem ji svetoval naj se udeležuje mojih vsakotedenskih maratonov ter naj se posvetuje pri starih "mačkih" na TF,glede priprav.

Lp

Če ti nimaš, kdo pa pol? Glavo in noge. Meni manjka še polno v nogah za kaj tekega.(beri neizvedljivo do leta 2099 :lol: )
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
dexi27 napisal/-a: vse je v glavi, no tu bi jaz dodal, da bo nekaj malga tud v nogah, pa v soportu.

Če je vse v glavi, bo tud zadosti v nogah, saj drugače v glavi nekaj manjka :D
Uporabniški avatar
 natasa
lonely napisal/-a:
Po najboljših močeh bom pa probal pripraviti psihično in fizično eno Primorko
Lp

Me veseli, da se bodo tudi ženske udeležile te ekstremne etapne tekme, Lonely veliko sreče pri pripravi.

Zelo zanimivo in mamljivo, ampak sem mnenja, da sem za tole še zelo "mlečna". Morda, čez nekaj let, ko bom, imela več ultra izkušenj za katere sem mnenja, da jih moraš tu imeti ZELOOOO VELIKOOOOO.

Zato tapravi ultra mački in mačke želim vam veliko užitkov. Se mi pa zdi, da bom suport mojemu možu, ki se pridno pripravlja.

:wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA