Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lonely
Polmaraton 21.1km--velika udeležba tekačev iz Slovenije (več kot 100).
Uporabniški avatar
 lenči
lonely napisal/-a:Polmaraton 21.1km--velika udeležba tekačev iz Slovenije (več kot 100).

:lol: :wink:
 spela*
Mislim, da nas je že kar nekaj napovedalo svojo udeležbo. Se bo pa treba še prijaviti, a časa je še dovolj, se mi zdi. :D
Uporabniški avatar
 bernarda
:arrow: Lani dobra tekma, super organizacija z naše in Italjanske strani.

:arrow: Predprijave do 31.1.2009, slabih štirinajst dni, bo potrebno počasi v akcijo :idea:
Uporabniški avatar
 maca
Gorica je moje "rodno mesto", torej ne smem manjkat.
Grem.
Tudi zato, da mi slučajno rejting ne pade.
Uporabniški avatar
 Loni
Aha, poulej pa nejč čudnega, ke spiš s Poletom pod pouštrm, ke ti lohko kejšna dirka pobjegne. Ti, ti, ti, pa smo te dobili.

Ma bo treba dat goriške targe nazaj na makine, anke n bo nubjen vrjev, d je klje besedi o primorskih "čečah".
 edo-brko
Lp!

Kaj niso "čeče" v Benečiji (tudi ta spada na Primorsko)? In še eno pojasnilo, kaj ste "čečice" ali "čeče". Po letniku sodeč ne bi smelo biti dvoma.

Hvala za odgovor.
 klopotec
Sem si odprl tisto v slovenščini in ne morem prebrat. A je tudi cel maraton ali samo polovička. Pa koliko je štartnina, pa če lahko kdo malo opiše progo.
Bi se kar udeležil, če je tudi cel maraton.
Uporabniški avatar
 bla_k
klopotec napisal/-a:Sem si odprl tisto v slovenščini in ne morem prebrat. A je tudi cel maraton ali samo polovička.

Piše:
v nedeljo 1. marca 2009
31. Posoški maraton
Citta di Gorizia (km 21,097)
...
Za začetek sezone bo kar dovolj, a ne?

Lp, Blaž
 klopotec
Glede na to, da je zame to na drugem koncu Slovenije je, premalo.
Bi pa v začetku marca šel na en maraton. Ne predaleč, pa nekje tam, kjer se že malo ogreje. Padska nižina bi bila glih vredi.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
prijavnico sem že sprintala (hvala Lenči :wink: ), s plačilom bom še malo počakala (nič ne veš kaj lahko še pride vmes :roll: ).....

..... mi pa že sedaj hitreje srce bije Slika , ko pomislim, da bo to moja prva polovička ...... upam, da bom zadevo lepo speljala in na koncu :D .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA