Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Na straneh AZS je objavljen članek o Prazniku teka in rekreacije v Radencih, ki že vabi na 29. izvedbo Maratona :heart :heart :heart !
http://www.atletska-zveza.si/986/more.html
Le- ta bo letos 16. maja.
Spletna stran maratona: http://www.maraton-radenci.si/si/

LP
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Na tak ali drugačen način bom prisoten tudi na tem teku.
Tako da se vidimo in slišimo seveda! :wink:
Lahkoten korak vam želim!
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
Tudi sam potrjujem udeležbo, vsekakor mi je lanski ostal v prelepem spominu.
Hvala Vencelj ;)

Lp

Uroš
Uporabniški avatar
 mkwnar
Tam je bil lani moj PRVI tek na 21 km ( 1:48 ), zato bi se letos rad vrnil na kraj zločina in še popravil moj rezultat. Intenzivno treniram že dva meseca in mislim, da rezultat ne bi smel izostati. Dober teden nazaj sem v Sežani tekel svojo drugo 21-tko v življenju ( 1:41 ) in bil z progo in časom zelo zadovoljen. :lol: :lol:
Sicer mi proga v Radencih ni nič posebno lepa, pa še po prašičih skoz smrdi :? Ima pa tradicijo in tudi to nekaj šteje...
Se vidimo :D :D
 klopotec
mkwnar napisal/-a:Tam je bil lani moj PRVI tek na 21 km ( 1:48 ), zato bi se letos rad vrnil na kraj zločina in še popravil moj rezultat. Intenzivno treniram že dva meseca in mislim, da rezultat ne bi smel izostati. Dober teden nazaj sem v Sežani tekel svojo drugo 21-tko v življenju ( 1:41 ) in bil z progo in časom zelo zadovoljen. :lol: :lol:
Sicer mi proga v Radencih ni nič posebno lepa, pa še po prašičih skoz smrdi :? Ima pa tradicijo in tudi to nekaj šteje...

Meni je pa proga kar všeč. Iz Radenec v Tišino kar padeš, malo je mogoče tečna iz Vanče vasi do Petanjc. Tam nekje tudi najbolj smrdi. Ampak to se da rešit. Odpovejmo se prašičjemu mesu, pa več ne bo smrdelo.
Lani sem šel en krog, letos grem dva. Če bo bog Mariji zdravje dal.
Uporabniški avatar
 Classix
Samo v vednost...ne trudite se z iskanjem spletne strani Term Radenci in s tem morebitnimi rezervacijami. Kompleten sistem sem jim je sesul in pravijo, da bodo še kakšen dan v ''temi''.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Classix napisal/-a:Samo v vednost...ne trudite se z iskanjem spletne strani Term Radenci in s tem morebitnimi rezervacijami. Kompleten sistem sem jim je sesul in pravijo, da bodo še kakšen dan v ''temi''.

LP
Matjaž

mi že 4 leto zapored nočujemo na Goričkem - Čebelji gradič (psssst - mal reklame) :wink:

..... tako, da ni nobene težave z rezervacijo :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 RoKo
Prihajam, razdalja še ni določena, tekem sem že 10,21,42, ostalo mi je še 5. :lol:
Verjetno 21, v primeru malce hladnejšega vremena in malček rosenja možna tudi 42. Je pa maj kar poln z plani: Slivnica 9,4, Trst 42-, Trojke-28, Radenci ?, Horedršica 13, Petelinje 14,2. Menda sem si preveč tega nakopal na glavo (noge).
Uporabniški avatar
 gic
datum in tri srca sta v mojem planu

(če ne bo kej prišlo vmes :oops: )
Uporabniški avatar
 mkwnar
klopotec napisal/-a:
mkwnar napisal/-a:Tam je bil lani moj PRVI tek na 21 km ( 1:48 ), zato bi se letos rad vrnil na kraj zločina in še popravil moj rezultat. Intenzivno treniram že dva meseca in mislim, da rezultat ne bi smel izostati. Dober teden nazaj sem v Sežani tekel svojo drugo 21-tko v življenju ( 1:41 ) in bil z progo in časom zelo zadovoljen. :lol: :lol:

Meni je pa proga kar všeč. Iz Radenec v Tišino kar padeš, malo je mogoče tečna iz Vanče vasi do Petanjc. Tam nekje tudi najbolj smrdi. Ampak to se da rešit. Odpovejmo se prašičjemu mesu, pa več ne bo smrdelo.
Lani sem šel en krog, letos grem dva. Če bo bog Mariji zdravje dal.

Tebi verjame, da je proga lepa, ko pa si navajen teh krajev in neskončnih ravnic. Ob tej priliki bi te povabil, da prideš enkrat k nam na Notranjsko na kako tekmo v okviru Notranjskega tekaškega pokala ( skupaj 7 tekem ), kjer boš tekel po razgibanem terenu mimo naravnih znamenitosti in po prostranih makadamskih cestah naših gozdov.Prva tekma je že to soboto ( 8 km ) na Uncu...Vabljen in tudi vsi ostali ljubitelji teka, druženja in čiste narave...
 klopotec
Ja res so ravnine lahko zoprne, če nisi vajen. Jaz z njimi glih nimam problemov, ne bom pa pozabil ravnine doline reke Mirne. Prava mora.

Sem pa že tekel v Novem mestu, pa v Mošunu, pa še je bilo takih razgibanih. Sploh pa če je po gozdu, je mnogo lepše.
Uporabniški avatar
 aljosa
Letos v Radencih mislim prvič prelaufaf maraton, po nekaj letih tekov na 21 km. Upam samo na ugodno vreme in da ne bo poškodb.
Uporabniški avatar
 solatka
Oh... moja prva desetka... lanska namreč.
Sem umirala od pripeke.

Upam, da bom letos malo manj umirala. :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Oh... moja prva desetka... lanska namreč.
Sem umirala od pripeke.

Upam, da bom letos malo manj umirala. :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA