Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 maca
he, he, he, jst sm že prjavljena.

Še kdo??????
Uporabniški avatar
 Classix
Lani je bila to moja prva tekaška prireditev v ''karieri''. Prav rad se bom vrnil tja. Prijavljen.

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 bernarda
maca56 napisal/-a:he, he, he, jst sm že prjavljena.

Še kdo??????

Kak ste eni hitri :!: :!: :cry:
Uporabniški avatar
 activean
ni ravno poceni..nevem no
kaj vi mislite o tem?

za 8 km 20€ ?? a sm se le jaz zmotu?
Uporabniški avatar
 Classix
activean napisal/-a:ni ravno poceni...

za 8 km 20€ ?? a sm se le jaz zmotu?

Če pomislim na lanski ''gudi beg''...steklenica terana, kraški med, spominska kolajna katero so izdelali gojenci zavoda za osebe s posebnimi potrebami, bon za topli obrok...pa še kaj je ušlo iz spomina. Ne vem...če je komu predrago naj teče bolj počasi...traja dlje. Sicer pa je vedno tako (pa to ni namenjeno tebi @ activean), ko se pojavi razpis za množično prireditev se najdejo osebe katere se zgražajo nad ceno prijavnine...pa na koncu vseeno odtečejo svoje. Če kdo ne verjame naj počaka na Radence, Bled, LM...na koncu pa vsi veseli, zadovoljni, navdušeni...deja vu.

Brez zamere in LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 tae
Vsak naj se odloči sam glede prijave, vseeno pa predlagam, da forumašice in forumaši še malo počakate s posameznimi prijavami in vplačili, ker bomo sigurno izvedli skupinsko in bo malo ceneje.
Uporabniški avatar
 lenči
tae napisal/-a:Vsak naj se odloči sam glede prijave, vseeno pa predlagam, da forumašice in forumaši še malo počakate s posameznimi prijavami in vplačili, ker bomo sigurno izvedli skupinsko in bo malo ceneje.

No, potem pa še malo počakam :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Damc
Naj se še jaz pridružim komentarju o cenah. 20€ se tudi meni zdi kar precej, čeprav vsakič z veseljem plačam prijavnino, saj mi je glavni cilj zdravo druženje in gibanje. Res pa je, kot je bilo že napisano, da je "goodi bag" v Sežani vedno vredna več kot daš za prijavnino (vsa čast organizatorju!!).

Nasplošno pa so se prijavnine za vse množične športne prireditve astronomsko podražile!! Kaj pa čmo. Tudi organizatorji sledijo trgovskim fintam (večje ko je povpraševanje, višja je cena) :D

LP-Damijan
Uporabniški avatar
 5rca
- za skupinske prijave (10 tekmovalcev ali več) – 10%

kdo se javi?
 nana
Jaz ne grem, ker sem na smučanju :lol: Lahko pa spet pobiram za Radence. Za to je pa še čas in sledi nadaljevanje v drugi temi :wink:
 bojanm
Nagradno vprašanje,
na spletni strani kraškega maratona :!:
to je en teden kasneje kot,povežimo soline,da ne pozabimo.
:!: Vprašanje :?:na tej strani se menjajo slikce(fotke) in na teh slikcah
je tudi nekaj članov,"kluba ":TF),
kdo ve katerega imam v mislih :?:
Nagrada bo lepa,juhu.
Nazadnje spremenil bojanm, dne 02 Feb 2009, 12:19, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA