Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No super sem misli da bo pol oktobra ko bo Grand Prix na Šmarno goro.Ker so nekaj govorili da naj bi bil en dan prej tudi hitra špura gor.
Okej ni blema.Bo pa sedaj toliko bolje!
Se vidjamo!
Uporabniški avatar
 iverson
Zanimivo...
 Tekac_Anton
tomaz.zupancic napisal/-a:No super sem misli da bo pol oktobra ko bo Grand Prix na Šmarno goro.Ker so nekaj govorili da naj bi bil en dan prej tudi hitra špura gor.
Okej ni blema.Bo pa sedaj toliko bolje!
Se vidjamo!

bo tut takrat...
brankos napisal/-a:Tradicionalno se gorsko tekaška sezona pričenja na Šmarni gori - z 14. Rekordom Šmarne gore, ki bo v soboto 7. februarja 2009 s štartom ob 10.50 oz 11.10 uri. Več podatkov v razpisu:

http://www.smarnagora.com/content/view/146/49/

Odlično organiziran tek. :)
Tudi v spomin na Tomaža Novaka - Toma, enega osrednjih
stebrov Šmarnogorske naveze, ki nas je mnogo prehitro zapustil.
Uporabniški avatar
 brankos
Danes popoldan sem šel preizkusit traso rekorda - čas ni bil rekorden, čeprav so pogoji zelo dobri - spodaj čez Kuhinji je sicer blato. Višje na cesti od sedla do vrha je vsaj delček poti kopnen tako da kakšna posebna obutev ni bila potrebna. Bomo videli kaj nam prinesejo v naslednjih dneh obljubljene snežne padavine ...
 rok1991
če gre kdo v soboto na to tekmo in če ima še kaj prostora v avtu naj me pokliče na 031 435 258, sam še nimam izpita
iz škofje loke ali bližnje okolice
 luzr
Malce si bom ogledal progo. Verjetno pol blatno, pol snežno.
Uporabniški avatar
 PeterM
brankos napisal/-a:Bomo videli kaj nam prinesejo v naslednjih dneh obljubljene snežne padavine ...

Sodeč po sračji dolini, kjer sem joggal danes zvečer,
leži med Črnuško gmajno in Rašico,
so najbrž tudi pogoji na Šmarni gori divji.
Do tekme pa se bodo tako ali tako radikalno spremenili.
Ampak mokri bomo pa skoraj zanesljivo. :D
 luzr
Včeraj sploh ni bilo še tako grozno blatno.
Nepremočljive supergice so bile malo mokre, dvojne nogavičke tudi. Predvsem, ker me je cucek vlekel v razmočene dele poti.
Od sedla do vrha je dokaj trd sneg, zato sem razmišljal o pohodnih čevljih ali gojzarčkih, navzdol sem se predvsem smučal, kadar me je zverina vlekla.
Ocena zabavnosti: maksimalno!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA