Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

klopotec
A mi prosim napišeš do kdaj se je treba prijavit in kako. Pa lolko je štartnina. Imam dve kandidatki za 11 km in mene za 42.
Uporabniški avatar
 lonely
@klopotec prijava je dokaj enostavna:

-odpri njihovo stran
-na levi strani imaš-scheda di iscrizione--potrdi
-prikaže se ti prijavnica-PDF
-skopiraj (natisni) si 3 izvode
-izpolni in pošlji po faxu
-tujci plačajo pri dvigu štartnih številk

Če te še kaj zanima-vprašaj.

Lp
Uporabniški avatar
 stena
Js bi pa res zlo rd šu, sam ne vem, nekak ne upam,
če priznam po pravic :oops: kdaj pa recimo mislite it dol, na dan tekme, dan prej?
Uporabniški avatar
 lonely
stena napisal/-a:Js bi pa res zlo rd šu, sam ne vem, nekak ne upam,
če priznam po pravic :oops: kdaj pa recimo mislite it dol, na dan tekme, dan prej?

Lahko greš z menoj iz Sežane--na dan tekme , okrog 4-ih zjutraj.
Uporabniški avatar
 stena
To bi bil že + na "grem" strani, ker bi blo fajn met enga k je to dau doskat skos zravn glede na to da sm rookie. Ne vem, ponavadi me ni ničesar strah (čeprou ne vem, če je strah prava beseda) maratona me pa mau je :?
Uporabniški avatar
 lonely
Če si že kdaj pretekel 21-ko in imaš dokaj redne tedenske treninge,preteči maraton ni tak problem.Tudi meni ni postlano z rožicami drugo polovico maratona ampak se prisilim in dosežem cilj.Občutki na cilju so nepopisni.Predvidevam da ti je cilj priti do konca in da si pri tem ne zastavljaš visoke časovne limite.Limit organizatora je dovolj visok,tako da si med tekom vzameš malo odmora,hodiš,......
Uspelo ti bo,če si res želiš.Kot pravi ZdravkoC --"ČUJ,VSE JE V GLAVI"
 dragons
stena napisal/-a:To bi bil že + na "grem" strani, ker bi blo fajn met enga k je to dau doskat skos zravn glede na to da sm rookie. Ne vem, ponavadi me ni ničesar strah (čeprou ne vem, če je strah prava beseda) maratona me pa mau je :?

Se mi zdi da bi bil Treviso boljša opcija za začetek.
Boljša organizacija ,večja udeležba in tudi vrečka je bogatejša.

Imam občutek, da Ferrara marathon umira na obroke.Vzrok za to so nesoglasja med Vigaranom in Ferraro.

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
 stena
Ma ubistvu mi je useeno kakšna je udeležba in kok dobim, tut če mi nič ne dajo v vrečki, js bi rd sam prelaufou 42 na eni tekmi. 21 sm prelaufou decembra na stadionu v 1h 55min (povprečn pulz 141) tko za trening, pa se mi ni zdel ne vem kako teško. Takrat sem imel v riti ene 9 tekaških treningov, ki so trajal cca 45 min usak. Sem pa 11let trenirou recimo temu vzdržljivostni šport, tko da je telo prvajeno na napor, je pa res, da s tekom nima veze.

Se odločim do jutri oziroma najkasneje do torka. Pomoje morm sam lepo na pošto poslt faks s prijavo pol bo pa dobr k nam mu več izbire :D In če se odločim si te lonely dovolim prijeti za besedo :wink:
Uporabniški avatar
 marathon95
dragons napisal/-a:Imam občutek, da Ferrara marathon umira na obroke.Vzrok za to so nesoglasja med Vigaranom in Ferraro.

Lep pozdrav!

Ovo si tak lepo napisal da je moguće čak istina :cry:
Dok je bil start u Vigaranu je bilo bolje, bar meni :lol:
 klopotec
Če sem prav razumel. Štartnina je 25 EUR če se prijavim do 8. februarja. Plačam ob dvigu štartne številke.
Nisem zasledil štartnine za 11 km.

Koliko je povprečne vožnje od Sežane do Ferrare?
Uporabniški avatar
 ZEBRA
Koliko je povprečne vožnje od Sežane do Ferrare?

Iz Sežane približno 260km
večinoma avtocesta
na okroglo 2,5h vožnje...
Uporabniški avatar
 zlopi
marathon95 napisal/-a:
dragons napisal/-a:Imam občutek, da Ferrara marathon umira na obroke.Vzrok za to so nesoglasja med Vigaranom in Ferraro.

Lep pozdrav!

Ovo si tak lepo napisal da je moguće čak istina :cry:
Dok je bil start u Vigaranu je bilo bolje, bar meni :lol:

... se 100 % strinjam. Ko sta bila start in cilj v Vigaranu, je bil to pravi tekaški praznik. Zdaj pa je tako kr neki, če slučajno takrat ne veš kam bi šel. Do sedaj sem šel osemkrat.

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 lonely
Ja,res gre za odmiranje ampak to ni posledica kake slabe organizacije ali podobnega temveč zaradi naveličanosti nastopanja na isti prireditvi.
Organizacija je še zmeraj odlična-še zmeraj je lepa medalja,lepa proga,bogata darilna vrečka,okrepčila,"zajčki",....
In zakaj upada število udeležencev?Zato ker se pojavljajo vedno novi maratoni in tekači so željni sprememb.Slovenci ( in Hrvatje) so pred cca.10-imi leti množično in organizirano hodili v Ferraro, zdaj pa gredo na druge destinacije- Treviso,Trst,Berlin.....Italijani so pred desetimi leti imeli 30 maratonov, zdaj jih imajo 70.V radijusu 100 km od Ferrare jih imajo 6-7.
Tistim kateri še niso bili na tem maratonu,vsekakor priporočam udeležbo.
To je še zmeraj velik maraton in ni dolgčas po 21-em kilometru,tako kot je na LM ali v Radencih.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA