Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pozdravljeni,

letos sem se odločila odteči svoj prvi Ultra Eurocup.

Za prvi ultramaraton sem izbrala Mnišek ( 50 km).
Če je še kakšen kandidat najde več podatkov tule

http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/europacup.html

Tiste, ki ste pa že tekli v Mnišku pa prosim, če mi natrosite kakšno koristno info, ki jo moram vedeti.

TNX

:wink:
Nazadnje spremenil natasa, dne 08 Feb 2009, 10:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 dexi27
Tud jaz sem si izbral ta tek za naskok na Europa cup. Lep tek ni kaj lahk bi rekli pravi ultra cross, saj je večina proge speljana po gozdu in po makadamskih cestah.Men je ostal v lepem spominu čeprav sem se mal zakalkuliral na štartu pa sem kar mal prehitr začel in sem potem davek za to plačeval prot koncu, še vedno pa se mi je izšlo po načrtih, ki je bil zame priti pod 4 ure.
Celani pa so tako al tko legende, tak da toplo priporočam.
Uporabniški avatar
 EčO
Ja res lep tek! Raznovrstnba podlaga in skoraj na celi trasi lep gozd. Kot pa je napisal Dexi je potrebno paziti na začetku! Tudi mene je na koncu pobralo in sem se skoraj privlekel v cilj! :evil:
Uporabniški avatar
 dexi27
EčO napisal/-a:Ja res lep tek! Raznovrstnba podlaga in skoraj na celi trasi lep gozd. Kot pa je napisal Dexi je potrebno paziti na začetku! Tudi mene je na koncu pobralo in sem se skoraj privlekel v cilj! :evil:

Ojla Ečo, ti si še med nami, kje se skrivaš.

Saj vem modro molčiš pa treniraš.
 IvanDrvaricMB
ero napisal/-a:Fanta, saj so zadnji kilometri le navzdol in leti samo od sebe :)

Nataša, zelo lep tek v specifičnem okolju - tovarniško dvorišče, menza, garderobe in tuši - že to je vredno obiska ;)

/index.php?page=sport

:) pano ISO 9000 certifikata na vratarnici in tovarna v zapiranju.
Zelo slikovita ilustracija trenutnih časov ekonomske krize, čeprav njen izvor v zatonu vzhodno evropske kovinske predelovalne industrije.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
natasa napisal/-a: ... sem izbrala Mnišek ( 50 km).
Če je še kakšen kandidat

Če se prav spomnim, so se v tisti veliki kopalnici (pralnici) zraven tuširale tudi ženske. Razmišljam, da bi šel zraven :wink: prodajat zijala :shock:
Nikoli se ne ve, saj ...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ero napisal/-a: ... in tuši - že to je vredno obiska ;)

Vidiš, da si nisem kar tako izmislil :D
Se bojim, da bo letos naval 8)
Uporabniški avatar
 natasa
@ ZdravkoC

Če je tako, potem bom glede na število prijav iz prejšnjih let lahko zijala prodajala jaz, saj je moška udeležba veliko večja 8) !!

Kar naj bo naval, bomo lahko dekleta izbirala kdo nas bo po hrbtu umil!! :lol: :lol: :--

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
natasa napisal/-a: bomo lahko dekleta izbirala kdo nas bo po hrbtu umil!! :lol: :lol: :--

Prostovoljec ..., če bo v'lka gužva pa se javim za bol spodnji del hrbta 8) tokrat se ne hecam :--
Uporabniški avatar
 dexi27
ZdravkoC napisal/-a:
natasa napisal/-a: bomo lahko dekleta izbirala kdo nas bo po hrbtu umil!! :lol: :lol: :--

Prostovoljec ..., če bo v'lka gužva pa se javim za bol spodnji del hrbta 8) tokrat se ne hecam :--

Sem že mislu da se je Zdravko javu za sprednji del hrbta :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
dexi27 napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:

Sem že mislu da se je Zdravko javu za sprednji del hrbta :wink:

No, no :oops: :oops: , zdaj, ko že poznam vse podrobnosti, glede kopalnice (pralnice) in tuširanja, bi bila zelo vesela, če bi bili tako izčrpni tudi glede proge, okrepčevalnic.... :x .

Pa da vidimo, če si je ZdravkoC tako natančno zapomnil tudi kaj se je dogajalo ob in na progi, ali pa mu je v spominu ostalo samo tuširanje :shock: :twisted: :lol: :lol: ??

Uporabniški avatar
 dexi27
Ja okrepčevalnice pa so ble bolj tko po Češko, no ampak je blo za preživet, lahk si si tud dal svojo pijačo pa gele pa so ti jih dostavli na želeno okrepčevalnico, no skoraj jim je uspelo, tu pa tam kaj so zamutili. Ampak nič katastrofalnega :wink:
V glavnem proga pa prvi del po asfaltu ne vem kolk po moje ene 10 km lahk da manj, pol pa kar strm vspon v gozdu, nadaljevanje poti pa po lepih gozdovih in makedamskih cestah. Veliko gore - dole, zelo razgiban teren, pol pa zadnjih 5 ali 6 km spet asfalt pa ka pa vem ene 4 km do cija skoz rahlo navzdol, pred cijem skozi en podhod, ki je od daleč zgledal zelo nizek, ampak je k sreči bil dost visok :roll: .

V glavnem razgiban tek, lepa okolica, kar velika udeležba, prijazni gostitelji in pa neumorna družba iz DMP Celje :beer:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA