Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 tae
V drugi temi mi je dal Vencelj idejo. Zanima me namreč kdaj in kje so tekme na razdalji 5 km. Prosil bi vas, da v to temo prilepite linke do razpisov, če za katerega slišite. Hvala.
 MATJAŽ
Ena petica je konec maja v Petelinjah.No lani je bila bolj štirica.
Uporabniški avatar
 tae
Zaenkrat hvala za vaš trud. Trenutno še nisem našel svoje ciljne tekme.

Klatež, 1. marca grem že v Gorico
Grilc, ker nisem atlet, ampak rekreativec, me zanimajo tekme na cesti in ne na štadionu
MATJAŽ, očitno tudi ta Peelinjak ne bo o.k., če je manj kot 5, kot praviš.
Uporabniški avatar
 Radolca
tae, v Mošnjah pri Radovljici je junija kros 6 km, v Gorjah pri Bledu je konec aprila kros dolžine 7 km. Pri tem zadnjem pa moraš že malo "kolena grist"
Uporabniški avatar
 tae
Radolca, veliko je tekem dolžine daljše od 5 km. Vencelj se je namreč spraševal zakaj si ne izberem 5km tekme za postavljanje rekorda na tej razdalji. Iščemo torej točno 5km tekme. So ali niso ?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
tae napisal/-a:Radolca, veliko je tekem dolžine daljše od 5 km. Vencelj se je namreč spraševal zakaj si ne izberem 5km tekme za postavljanje rekorda na tej razdalji. Iščemo torej točno 5km tekme. So ali niso ?

Kar se tiče razdalj so take razdalje točne samo na stezi, kjer je točno izmerjeno 5km razdalja.
Zunaj stadionov je pa tako, da so predvidoma točne 5km razdalje.Samo je stvar zelo varljiva, lahko si potem na stezi še celo hitrejši na tej razdalji.
Saj moraš vložiti še več truda vzunaj in si dobro utrjen potem v gležnjih na sami tartan stezi.
V Domžalah bo menda sedaj v marcu državno prvenstvo v dolgih tekih.Moram pa pregledati in te bom o tem tudi pol obvestil.Al pa če sam mal prekontroliraš!
Želim ti veliko užitkov.Dal si mi pa idejo da izvedemo kje točno 5km razdaljo teka izmerjeno do 1m točno po liniji najmanjšega odpora! :lol: :wink: Bomo predeskutirali v klubi kako in kaj pa se odločili.
Uživaj v rušenju rekordov in premagovanju samega sebe.
Lahkoten korak tebi in vsem ostalim želim!
ČAO!
Uporabniški avatar
 activean
Jaz ti priporočam stezo. Tud sam nikol ne tekmujem na stezi , pa vidim kot nek cilj letos tudi to-5k . Novim izzivom naproti se temu reče

V mislih imam za oba to: 13.06.2009 Regijsko 5000m –atletska.steza N.G.

http://www.filipides.com/index.php?opti ... Itemid=135
Bosta tudi 2 skupini-boljša in slabša..zato se res ni kaj za bat :)

To je moj predlog..in se mi zdi primeren zate. je pa še malo daleč, tako da poišči še kako 5k prej
Uporabniški avatar
 bernarda
tomaz.zupancic je napisal
V Domžalah bo menda sedaj v marcu državno prvenstvo v dolgih tekih.

8) V razpisu je navedeno, da je dne 14.03.2009 državno prvenstvo v dolgih tekih v Domžal.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tako je gremo v akcijo dragi moji.In bodo rekordi padali v razumnih mejah seveda!
Lahkotnih nog, naokrog!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tae
Activean, super zadevo si tole našel. Na koledarju sem si že označil 13.6.2009, čeprav močno upam, da bom uspel svoj rekord podreti že prej. Razpis je sicer še lanski, verjetno je še prekmalu za letošnjega.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA