Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pozdravljeni ljubitelji teka :juhuhu: ,

ker se tudi sam navdušujem nad tekom, smo se s prijatelji odločili, da se udeležimo Beograjskega maratona v aprilu. Najprej smo razmišljali, da bi se odpravili z avtom, a se je naenkrat pojavilo še več navdušencev, zato sem se odločil, da organiziram celotni paket. Delam namreč v turistični agenciji Avntura, kjer smo pripravili tridnevni paket.

Če vas torej zanima, da bi se nam pridružili Beograjski avanturi 17.4.-19.4. z avtobusom :driver: , kjer bomo imeli tudi ogled mesta in spali v neposredni bližini cilja, v hotelu Kasina***, ste seveda dobrodošli :clap: .

Cena 150 EUR, informacije na gregor.zajc@avantura.si oz.na 040 645 500.

Se vidimo!

Grega
AVANTURIST napisal/-a:... Delam namreč v turistični agenciji Avntura, kjer smo pripravili tridnevni paket.

Če vas torej zanima, da bi se nam pridružili Beograjski avanturi 17.4.-19.4. z avtobusom :driver: , kjer bomo imeli tudi ogled mesta in spali v neposredni bližini cilja, v hotelu Kasina***, ste seveda dobrodošli :clap: .

Cena 150 EUR, informacije na gregor.zajc@avantura.si oz.na 040 645 500.

Od kod krene avtobus, kdaj, te splošne informacije bi pa lahko dal tu gor :wink:
 AVANTURIST
Dodatne informacije na Beograjski maraton:

Program:1.DAN: Odhod avtobusa ob 05. uri zjutraj iz parkirišča Tivoli. Vožnja mimo Zagreba, Slavonskega Broda do Beograda. Po prihodu v Beograd, najprej ogled Dedinj s spominskim parkom maršala Tita in muzejem, del Miloševičeve hiše, znamenitih vil beograjskih velikašev, zgornje Dedinje s Kraljevo palačo in hišo Jovanke Broz, Topčiderski park, stadion Marakana in Cecino hišo. Sledila bo vožnja do centra mesta, nastanitev v hotelu.
Prosto za kavico, malico, samostojne oglede...,
Proti večeru se boste peš podali do trdnjave Kalemegdan s pogledom na sotočje Save in Donave. Po ogledu Kalemegdana, prost večer. Večerja v lastni režiji. Prenočevanje v hotelu.

2.DAN: Po zajtrku , udeležba na maratonu, popoldne prosto.
Predlagamo Novi Beograd, kjer bo nekaj prostega časa na veliki tržnici, kjer dobite najrazličnejše stvari po zelo ugodnih cenah, lahko pa si privoščite tudi topel obrok ali pijačo. Med povratkom v center, postanek za ogled cerkve Sv. Sava, ki je tudi največja pravoslavna cerkev na Balkanu. Večerja restavraciji z glasbo ali splavu. Po večerji (okrog polnoči), možnost obiska in zabave na katerem od številnih splavov... Prenočevanje v hotelu.

3.DAN: Po zajtrku boste zapustili Beograd. Vožnja preko Slavonije mimo Zagreba do Ljubljane, kamor boste prispeli v večernih urah.

V ceni je všteto: prevoz z modernim turističnim avtobusom na omenjenih relacijah, 2 x prenočitev z zajtrkom v hotelu v centru Beograda, ogledi po programu, nezgodno zavarovanje Coris , organizacija in vodenje izleta.

Štartnina je cca. 27 EUR, se pa še dopisujem kako je s skupinsko prijavo.

Lp, Grega
Uporabniški avatar
 tae
http://www.bgdmarathon.org/

Bi znalo zanimati Bobra, Tinija, mogoče celo Aleša, Lojzeta. Po malem pa še mene, glede na to, da ima na isti dan moja draga rojstni dan. Če jo prepričan na skupni trodnevni izlet, kot moje posebno darilo, je to to.
Uporabniški avatar
 bobr
tae napisal/-a:http://www.bgdmarathon.org/

Bi znalo zanimati Bobra, Tinija, mogoče celo Aleša, Lojzeta. Po malem pa še mene, glede na to, da ima na isti dan moja draga rojstni dan. Če jo prepričan na skupni trodnevni izlet, kot moje posebno darilo, je to to.

Čim je Beograd v igri nas vedno zanima :). Bomo še videli kako bo sam če grem grem sigurno z avtom.
A veš da ima potem tvoja na isti dan kot Tini :lol:.
Uporabniški avatar
 Classix
tae napisal/-a:
Bi znalo zanimati Bobra...

Nekje se valja posnetek Bobr-a ob lanskem prihodu v cilj.

Nije za malu djecu press... :wink:

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 lojzeP
tae napisal/-a:http://www.bgdmarathon.org/

Bi znalo zanimati Bobra, Tinija, mogoče celo Aleša, Lojzeta......

još si ti mlad momak :-- - MOGOČE ne pride v poštev :nono:
Uporabniški avatar
 tae
lojzeP napisal/-a:
još si ti mlad momak :-- - MOGOČE ne pride v poštev :nono:

Se opravičujem Vaša Visokost. Moja mlečnost vas očitno še ne pozna dobro. Se ekskjuzam. Živeli ćevapi in pivo, ali kako že vi pravite. :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
Classix napisal/-a:
tae napisal/-a:

LP
Matjaž

tvoja želja, meni ukaz :D
Uporabniški avatar
 bobr
lojzeP napisal/-a:
Classix napisal/-a:
tae napisal/-a:

LP
Matjaž

tvoja želja, meni ukaz :D

Ojoj tole zbrisat :). Tukaj sem bil čist crknjen in v bistvu prva tekma kjer sem hodil vmes :oops:
Uporabniški avatar
 Laufer
Zanimivo, sem interesent, če gre večina v Beč, gremo lahko drugi na Balkan :lol:
Uporabniški avatar
 tini
A se kdo gre?:)

Nasa ekipica -jaz, mitjas, bobr in lojzep odrinemo ze v petek zjutraj.
Nastanjeni bomo v hotelu Slavija.

Kdor hoce dati za rundo Jelena ali MB-ja je seveda dobrodosel..:)
Uporabniški avatar
 tae
A greste dol tudi tečt al....? :D :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA