Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

moder
aha hvala ....
bodo ze kmalu dosegli stevilko 10.ooo .
Je potrebno pohitet s prijavo!
:P
Uporabniški avatar
 Loni
Eni smo bili vsaj pri prijavah hitri, če že v tempu nismo, a ne, Nana :lol:
 moder
ja ja .... to so tisti ki se samo izgovarjajo, potem pa so med prvimi desetimi....poznamo take :-)
A mislis da bodo sli do 10 ooo, ker so rekli da bo ze pri 8000 stop....
bom jutri videl!
 nana
Loni napisal/-a:Eni smo bili vsaj pri prijavah hitri, če že v tempu nismo, a ne, Nana :lol:

Ja, res je. Ampak se mi zdi, da nas na Dunaju čaka lepše opravilo kot v Medeji, a ne Loni? :lol:
@moder: jaz bom tekla 19. aprila. :D Bo treba popraviti v naslovu :wink: Me prav zanima, kako je tole Loni ušlo? :shock:
Uporabniški avatar
 Loni
nana napisal/-a:
Loni napisal/-a:Eni smo bili vsaj pri prijavah hitri, če že v tempu nismo, a ne, Nana :lol:

Ja, res je. Ampak se mi zdi, da nas na Dunaju čaka lepše opravilo kot v Medeji, a ne Loni? :lol:
@moder: jaz bom tekla 19. aprila. :D Bo treba popraviti v naslovu :wink: Me prav zanima, kako je tole Loni ušlo? :shock:

Mislim, da sem še zmeraj malo pod vplivom lokalne anestezije, hudimana, skoraj so mi rojstni dan prestavili.
Uporabniški avatar
 Loni
moder napisal/-a:ja ja .... to so tisti ki se samo izgovarjajo, potem pa so med prvimi desetimi....poznamo take :-)

Vic stoletja, vsaj kar se mene tiče :lol: :lol: :lol: Jaz grem gor pihat svečke za rojstni dan. Sem že rezervirala tortico v eni slaščičarni z rozaroza stoli in mizami.
 moder
ha ha, jaz tudi takrat praznjem, zanimivo, te pa bos povedal av kateri slascirani bo, pa pridemo se mi tja...a mogoce ves, ce lahko zadnji dan pred startom dvignes stevilko ? V Grazu je to slo!
Uporabniški avatar
 Loni
Misliš na nedeljo in dvig startne številke, kopirano z njihove strani:

STARTNUMMERNAUSGABE
17. und 18. April 2009, 10.00 bis 18.00 h Messe Wien, HalleD, Eingang von der Trabrennstraße , 1020 Wien

KEINE Startnummernausgabe am Veranstaltungstag!!! (19. April 2009)

Slaščičarni sta pa dve v igri
:arrow: Aida za Kunsthistorisches Museum, ta je tista z roza stolčki
:arrow: in še ena, ne vem zdaj ulice glih na pamet, ena postaja naprej od sv. Stefana z U1. Tam imajo pa zelo dober čokoladni mousse, seveda tudi ostalo.
 moder
aha super, ja ce bos povabila, bomo prisli....
A lahko vprasam na kaki cas pa ciljas na Dunaju, da nas ne bos rabla predolgo cakat v slaščičarni?
lP!
Uporabniški avatar
 Radolca
me mika da bi se udeležil maratona na dunaju :!:
kje se pa kaj nastanite :?:
Uporabniški avatar
 Loni
moder napisal/-a:aha super, ja ce bos povabila, bomo prisli....
A lahko vprasam na kaki cas pa ciljas na Dunaju, da nas ne bos rabla predolgo cakat v slaščičarni?
lP!

Kar misli si, jaz že mam svojo družbo povabljeno :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Kaj pa je? Glede na to, da tudi ti praznuješ, plača vsak zase in basta :lol:
Sicer bi se pa gvišno naveličal čakat, da se jaz prislinim do cilja. Maca56 se je tega že navadila in se ji še tle lepo zahvaljujem za vsako čakarijo na moj prehod ciljne črte, včasih zna res dolgo trajat. No, Lauferju tudi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA