Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

V soboto, 18. aprila bo v Libojah Tek po mejah KS Liboje.

Start je ob 13:00, prijave se pobirajo uro pred začetkom (pozabila sem vprašati za štartnino, sporočim kasneje). Proga je dolga 7 kilometrov; začetek je pri mostu v Kasazah, teče se ob Savinji do visečega mosta in preko, potem pa gor na Brnico. Na cilju čakajo tekače topla malica in napitki. Vsak udeleženec prejme spominsko majico, najboljši trije po kategorijah medalje in priznanja, prvi absolutno najboljši časi tako žensk kot moških pa so nagrajeni še s praktičnimi darili. Organiziran je prevoz tekačev iz Brnice do starta. Tek sovpada s tradicionalnim pohodom po mejah KS Liboje, zato tekače na cilju pričaka lepo število ljudi. Dodatne informacije: stane.vipotnik@zalec.si

Vabljeni!
Uporabniški avatar
 Koci
Zelo zanimiv tek, cca 5 km vzpona, za nas Savinjčane bi moral biti skoraj obvezen :D
Če bo objavljen razpis, me zanima kako je s prevozom opreme na Brnico :?:
Uporabniški avatar
 Jančika
Evo, Koci, dobila sem odgovor. Oprema se na štartu naloži v kombi in dostavi na cilj.

Ampak tale vzpon je pa orenk švicanje. Včeraj sem šla za probo - uh oh! V bistvu gorski tek, madona. Sem prišla gor z nekaj malega postanki, barve sem bila hudo živo rdeče po moje, hehe.
Uporabniški avatar
 natasa
Mi je kr žal, ker bom zamudila tek v bližini. Glih takrat bom švicala v Mnišku.

:wink:
Uporabniški avatar
 Koci
Jančika napisal/-a:Evo, Koci, dobila sem odgovor. Oprema se na štartu naloži v kombi in dostavi na cilj.

Ampak tale vzpon je pa orenk švicanje. Včeraj sem šla za probo - uh oh! V bistvu gorski tek, madona. Sem prišla gor z nekaj malega postanki, barve sem bila hudo živo rdeče po moje, hehe.

Hvala, to zelo olajša zadevo, ker se lahko preoblečemo na vrhu. Vzpon poznam, sem že bil večkrat v tem klancu, res bi lahko organizatorji ta tek preimenovali v Vzpon na Brnico. Mogoče bi bil tek za nekatere bolj privlačen. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA