Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 romanl
Prve prijave že prihajajo. Vremenska napoved pa naj bi bila tudi naklonjena tekačem.
Uporabniški avatar
 RoKo
Naše društvo je član AZS, sam pa nimam nikakršnega dokazila, izkaznice ali kaj podobnega. Sem pa izpolnil obrazec in dal vse podatke za registracijo.
Ali lahko tekmujem na odprtem prvenstvu na 10 km?
Uporabniški avatar
 romanl
RoKo napisal/-a:Naše društvo je član AZS, sam pa nimam nikakršnega dokazila, izkaznice ali kaj podobnega. Sem pa izpolnil obrazec in dal vse podatke za registracijo.
Ali lahko tekmujem na odprtem prvenstvu na 10 km?

Če si bil registriran na AZS do ponedeljka ob 12.00 imaš pravico nastopa. Seveda pa je še potrebna prijava kluba, ki poteka standardno preko spletne aplikacije na Timingu.
Kakorkoli, v Domžalah smo poskrbeli za vse, torej dobrodošel! Boš pa tekel med rekreativci. Če si pa mlajši oziroma učenec ali dijak pa te lahko prijavi šola na naš klubski mail: info@ak-domzale.si
Uporabniški avatar
 Speedy
romanl,

eno drugo vprašanje: ali lahko (in kdaj) rekreativci uporabjamo stezo na štadionu v Domžalah v smislu da:
- je štadion odprt, torej možen dostop
- da ne motimo drugih (atletov, nogometašev in morda še koga)
- in seveda da nas nihče "ven ne meče".

Btw, a si ti morda Roman L., ki je leta nazaj (cca. 20) precej hitro tekel? :D
Jaz se spomnim predvsem že zdavnaj pokojnega teka čez Kolovec / Radomlje. Morda gre za naključje enakih imen in priimkov...
Uporabniški avatar
 romanl
Speedy napisal/-a:romanl,

eno drugo vprašanje: ali lahko (in kdaj) rekreativci uporabjamo stezo na štadionu v Domžalah v smislu da:
- je štadion odprt, torej možen dostop
- da ne motimo drugih (atletov, nogometašev in morda še koga)
- in seveda da nas nihče "ven ne meče".

Btw, a si ti morda Roman L., ki je leta nazaj (cca. 20) precej hitro tekel? :D
Jaz se spomnim predvsem že zdavnaj pokojnega teka čez Kolovec / Radomlje. Morda gre za naključje enakih imen in priimkov...

Tudi za rekreativce bomo poskrbeli v našem klubu z organizirano vadbo, predvidoma se bo skupina oziroma vadba organizirala za mesecem aprilom.
Seveda pod strokovnim vodstvom. Organizacija prireditev in trženje stadiona pa je v pristojnosti Zavoda za šport.

No, ja. Pod tem imenom sem bil seveda jaz tisti, ki naj bi "hitro tekel". Hvala za kompliment.
Vabljen v soboto na kros, kjer se srečamo. Morda po dolgih letih...

www.ak-domzale.si
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

da ne pozabimo - poleg odprtega prvenstva v krosu, kjer lahko nastopijo registrirani člani atletskih društev, bo ob 14:50 tudi rekreativni kros v dolžini 6 km za moške in 3 km za ženske. prijave so možne tudi v soboto do 14. ure.

vabljeni :)
Uporabniški avatar
 romanl
Danes popoldan so naši aktivisti pod vodstovm Lojzeta Pungerčiča in Roberta Slabanje "zakoličili" progo. Pravi kros (brez makadama,asfalta...samo travnik), vmes rahel vzpon predvsem pa zanimivo tudi za gledalce saj je cela trasa oziroma proga pregledna. Če dodamo še lepo vreme, ki se nam obeta bo ta atletski dan, kot si ga le želimo.
Pa tudi na ljubitelje teka (rekreativce) nismo pozabili.

RAZPIS TEKMOVANJA - KROS REKREATIVCEV »V KORAK Z NAJBOLJŠIMI«
Prijave
Prijava do četrtka ob 12.00 na elektronski pošti: info@ak-domzale.si.
V prijavi navedite ime priimek, naslov, klub za katerega nastopate in letnico rojstva.
Prijava je možna tudi na tekmovanju do 14:00 ure.
Prijavnina
Prijavnina znaša 8 EUR . Za tekače, ki se prijavijo na dan tekmovanja pa je prijavnina 10 EUR.
Nagrade
Vsak prijavljen tekač dobi praktično darilo ter malico/topli obrok in pijačo po razglasitvi.
Najhitrejšim bomo podelili zaslužena priznanja.

URNIK TEKMOVANJA - KROS REKREATIVCEV »V KORAK Z NAJBOLJŠIMI«
Vse kategorije start ob 14.50
ČLANI (1989 in starejši) - kros 14.50 - 6.000 m
MLAJŠI VETERANI (1969 in starejši) - kros 14.50 - 6.000 m
STAREJŠI VETERANI (1949 in starejši) - kros 14.50 - 6.000 m
ČLANICE (1989 in starejše) - kros 14.50 - 3.000 m
VETERANKE (1969 in starejše) - kros 14.50 - 3.000 m

več na:
www.ak-domzale.si
 šumberk
romanl napisal/-a:Če dodamo še lepo vreme, ki se nam obeta bo ta atletski dan, kot si ga le želimo.

Tudi za fotografe. Kulisa Kamniških alp v ozadju je fantastična!
Uporabniški avatar
 bla_k
Prireditev je bila res na nivoju (saj se za DP tudi spodobi :wink: ). Sam sem sicer prišel bolj pozno in odtekel med rekreativci in bil s tekom zelo zadovoljen (še posebej zaradi uspelega finiša). Me pa zanima, če se bodo objavili tudi rezultati rekreativnega krosa (jih nisem zasledil v zgornjem linku).
Lp, Blaž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA