Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Drage tekačice in tekači. Ponovno se bliža 2. Tek okoli Šmartinskega jezera v Celju, ki bo letos v nedeljo 26.04.2009.

Upamo, da Vam je bila lanskoletna prireditev všeč in se jo boste udeležili tudi letos. Pripravili smo Vam še več nagrad, spremljevalni program in še nekaj presenečenj.

Rok za predprijave je do četrtka 23.04.2009 do 23.00h, na naš elektronski naslov s predhodnim plačilom štartnine na transakcijski račun društva.

Razpis tekme in vse informacije o prireditvi s klikom na spodnjo povezavo oz. na Gsm 051 238 531 ali 031 349 541

http://srk-celje.si/

Športni pozdrav
ŠPORTNO REKREATIVNI KLUB CELJE
Nazadnje spremenil Sandi3team, dne 16 Apr 2009, 09:13, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 bernarda
OOO, da bi bil moj sotekač od lani za :lauf: , da ga ne izgubim pri :beer: :oops:

V kolikor bo prehiter, pa se dobimo na koncu

:toast: :toast:
Upam, da bosta imela oba čas :!: :?: :shock:
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Pridemo, ta tek je nekaj časa v planu 8)
Uporabniški avatar
 lenči
Seveda pridem, lani to moj prvi tekmovalni tek sploh, je treba narediti potrjenko. :wink:
Uporabniški avatar
 ROBOCOP
bernarda napisal/-a:OOO, da bi bil moj sotekač od lani za :lauf: , da ga ne izgubim pri :beer: :oops:

V kolikor bo prehiter, pa se dobimo na koncu

:toast: :toast:
Upam, da bosta imela oba čas :!: :?: :shock:

Lanski sotekač bo ziher na štartu, vprašanje pa je, kdo bo koga v hrbet gledal, teden dni po Mnišku, bo šlo bolj za druženje kot zares!
Se pa vidimo, do takrat pa le treniraj!!!
Uporabniški avatar
 bernarda
Ma ja! Pazi malo, potli bom pa spet jezik za sabo vlekla, ko mi boš pobegnil :oops: :cry:

Grem jutri takoj trenirat :mrgreen: :--

P.S.Dober tek na Češkem.
Nazadnje spremenil bernarda, dne 30 Mar 2009, 00:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Štefan
Pridem na iztek po Dunaju :-- in seveda na druženje s starimi prijatli :wink:.
Tudi jaz se letos nameravam udeležit teka okoli Šmartinskega jezera.
Se vidimo.
Uporabniški avatar
 natasa
bernarda napisal/-a:Upam, da bosta imela oba čas

Tam bo tudi jaz, ampak verjetno ne bom tekla, bomo pa z otrokoma navijala za :TF) !!

:wink:
Uporabniški avatar
 bernarda
natasa napisal/-a:
bernarda napisal/-a:Upam, da bosta imela oba čas

Tam bo tudi jaz, ampak verjetno ne bom tekla, bomo pa z otrokoma navijala za :TF) !!

SUPER :clap: :clap:
 Sandi3team
Prosimo vse udeležence lanskoletnega teka, če se jim zdi, da je na lanskem teku karkoli manjkalo oz. ni bilo na nivoju z vidika boljše organizacije, da nam to napišete mi pa bomo poizkusili to popraviti v kolikor še nismo.

Hvala za razumevanje!

Športni pozdrav
ŠPORTNO REKREATIVNI KLUB CELJE
Uporabniški avatar
 natasa
Sandi3team napisal/-a:Prosimo vse udeležence lanskoletnega teka, če se jim zdi, da je na lanskem teku karkoli manjkalo oz. ni bilo na nivoju z vidika boljše organizacije, da nam to napišete mi pa bomo poizkusili to popraviti v kolikor še nismo.

A je kaj manjkalo :shock: !!??

Ponovite lanskoletno organizacijo pa ste zmagali.

Uporabniški avatar
 lenči
No, Nataša, jaz imam eno pripombo :wink: , samo nanjo ne morejo vplivat. Če bo lepo vreme bo pa itak brez pripomb :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Midva sva že prijavljena, samo plačam še :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 vandrovc
Šmartinsko jezero je zelo lepo, Ti da energijo, nasploh ta relacija Celje - Šmartno v Rožni dolini, pa mimogrede še na goro Kunigundo...to relacijo pretečem 1x do 2x tedensko sam, kljub moji slepoti. Okoli jezera sem pa še malo skeptičen zaradi vode, da ne bi kaj sam zabluzil, nisem še vse raziskal... So pa lepi kraji to, iz njih res črpaš energijo...
Sem se moral oglasiti, kajti ta kraj mi je pustil pečat, dal navdih za pohodništvo in tek. Tako, da Vam priporočam vsem, da greste na ta tek, hkrati pa pojdite skozi sam kraj na goro Kunigundo iz katere je baje prekrasni pogled na celotno savinjsko dolino in tudi na Šmartinsko jezero...

Srečno...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA