Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lenči
Letos je 5 in 10 km, štart je pa še vedno skupen. Hm, gužvati se je pa vseeno bolje, če je kaj moških zraven :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lenči napisal/-a:Letos je 5 in 10 km, štart je pa še vedno skupen. Hm, gužvati se je pa vseeno bolje, če je kaj moških zraven :wink: :lol: .

mogoče lahko kakega dečkota prešvercamo :twisted: :wink:

se spomnim predlani je med množico babnic tekel tudi B. Gradišnik :D
Uporabniški avatar
 teka-teka
Oh, a na 15 km ni teka? Men je bilo pa prav zanimivo, tista 3. runda gor je bila prav dobro za trening trme :D
Ziher grem...
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:
IRA napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:30. maj 2009, Tivoli LJ

http://www.tekzazenske.si/

punce, se vidimo :wink:

naturlich :twisted:

Hi, hi, takole je pravilno natürlich :--
Sedaj bo pa držalo :wink:

Sem jih kot prava "bjonda" s flumastrom na ekran narisala ... samo, pri vas se zgleda ne vidijo :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Ha, ha, pri nas to ne velja, saj veš, so naši šefi aus Österreich :lol: :wink: , pa sem še tko blond :wink:
 JONKATZI
Jst sm čist nova tukaj na forumu. Nisem še nič pisala. Pa naj bo to prvič..sam, da povem da me na DM teku ne bo, ker me spet ne bo doma. Vsako leto se pripravlljam, da bi se ga udeležila pa nekako mi ne uspe..Mogoče kdaj drugič

Lep pozdrav
Mojca
Uporabniški avatar
 nini32
se imam namen tudi jaz prijavit in prelaufat svojo prvo tekmo. o dolžni še nisem prepričana.
bojda pa je vedno velika zabava in je prav fajn na tem teku.

lp, nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:se imam namen tudi jaz prijavit in prelaufat svojo prvo tekmo. o dolžni še nisem prepričana.

lp, nini

Superca, bravo, sedaj pa res ne smem manjkati :wink: . In greš 10km a ne?
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:
nini32 napisal/-a:se imam namen tudi jaz prijavit in prelaufat svojo prvo tekmo. o dolžni še nisem prepričana.

lp, nini

ja itak, da ja. na največ. 15km bi pa blo fajn preteč, pa je žal ni. torej, bova tekli skupaj? in čas na 10km spravili čim bližje 50 minutam? prave priprave se zame pričnejo. :P juhuhu

nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:
lenči napisal/-a:

lp, nini

torej, bova tekli skupaj? in čas na 10km spravili čim bližje 50 minutam? prave priprave se zame pričnejo. :P juhuhu
nini

Ojoj, tole pa ne vem če bo šlo :oops: . Meni že ne. Aja, treniraj klance :wink: , ker tole sta dva hribovska kroga :clap: , saj poznaš tisti vzponček kjer sva tekle zadnjič? No, dvakrat se ponovi :wink: . In prvi krog je huda gužva samih žensk, drugi pa je samo malo boljši. Če hočeš rekorde dosegat, greva raje kam drugam :lol: .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA