Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Organizator: Športno društvo Senca Zali Log
Kraj: Zali Log
Datum: sobota, 23. maj 2009 ob 16.00
Tek šteje tudi za GORENJSKI POKAL v rekreativnih tekih za kategorijo mladina in odrasli.

Proge: *7,5km, višinska razlika: +/- 100m (odrasli)
*za pokal mladine bodo tri proge (450m, 1000m in 1300m)
Potek proge: iz vasi Zali Log po gozdni poti do Suše in nazaj. Cilj teka je na igrišču.

Kontakt: Janez Habjan, vodja tekmovanja, 041/570-680, habjan.janez@gmail.com
http://www.zalilog.si

Vabljeni vsi ljubitelji teka!

Lep pozdrav,
Janez Habjan
Uporabniški avatar
 valena
Če bo vse po sreči gotovo pridemo.Malo sem že pozabila kako je speljana proga za otroke(450m). Imamo štiriletnika in šestletnika,ki bosta verjetno tekmovala, pa me zanima ali gre po klančku navzgor potem pa spet navzdol in se naredi en krogec, a je tako?
 Micko
valena napisal/-a:Če bo vse po sreči gotovo pridemo.Malo sem že pozabila kako je speljana proga za otroke(450m). Imamo štiriletnika in šestletnika,ki bosta verjetno tekmovala, pa me zanima ali gre po klančku navzgor potem pa spet navzdol in se naredi en krogec, a je tako?

Kolikor se spomnim od lani krogec tečejo samo starejši otroci. Najmlajši so lani tekli ravninsko varianto.
 jhabjan
Micko napisal/-a:
valena napisal/-a:Če bo vse po sreči gotovo pridemo.Malo sem že pozabila kako je speljana proga za otroke(450m). Imamo štiriletnika in šestletnika,ki bosta verjetno tekmovala, pa me zanima ali gre po klančku navzgor potem pa spet navzdol in se naredi en krogec, a je tako?

Kolikor se spomnim od lani krogec tečejo samo starejši otroci. Najmlajši so lani tekli ravninsko varianto.

Micko, prav se spomniš!
Valena! Start najmlajših je pri hiši pred vasjo Zali Log (iz smeri Železnikov) in potem se teče do igrišča kjer je cilj. Spusta ni nič, je pa zadnjih 50 metrov rahlo v minimalni klanec , ravno toliko, da ni prevelike hitrosti skozi cilj :lol:

Lep pozdrav,
Janez Habjan
Na Zalem Logu je vedno zabavno. Letos bo pa še posebej, saj se en dan po teku baje organizira še veselica z ansamblom Čuki! :D
Tek na Zalem Logu je pa meni od vseh najbolj všeč, tako da upam da nas pride čim več :P
se vidimo, lp
Na tem teku sem bil (menda) do zdaj še vsako leto, mi je pač všeč proga, družba, organizacija...pa še blizu mi je- dobrih 6 km za ogrevanje, pa sem tam. No ja, mal heca, v resnici še nikoli nisem šel peš na to tekmo...
Spada v tisti, meni bolj všečen, ravninski del tekov za Gorenjski pokal (pa tudi tu bi raje videl, če bi se dalo še kaj zglihat)...
LP, vencelj
Ja letos pa sem bil trdno prepričan, da pridem na Zalilog na tekmo in seveda pozdravit prjatle in sosede pa mi na žalost ne bo uspelo, kaj čemo so druge stvari, ki jih je treba podelat. Se bodo pa drugi kerlci tekme sigurno udeležili.
Ja ni kej lepo zrijhtejte tko kot vi to znate pa se vidmo, če ne šprej pa na Petrovem Brdu.
daks napisal/-a:Ker sem se koncno odlocil, da se udelezim teka, me zanima, ce obstaja kje kak zemljevid trase teka? Ker bi rad sel enkrat prej pes skozi, da malo preucim traso :wink:

Tole je približek: http://www.geopedia.si/#L4545_F1_T105_v ... 118488_s16
Štarta se na Zalem logu (igrišče) in se teče v smeri urnega kazalca- skozi vas, nato proti vzhodu po poti ( v zadnjem delu stezi) do cerkve v Suši (skrajna vzhodna točka), nato se zlagoma spuščamo po poti proti cesti, na katero pridemo malo pred Davškim mostom. Po cesti do prvih hiš, nato levo čez most, desno po poti ob vodi do travnika (tam je skrajna zahodna točka, že malo naprej od vasi v smeri Petrovega brda)in desno čez most nazaj na cesto, po kateri se vrnemo v vas. Kmalu pridemo do ceste levo v klanec, ki nas popelje v drugi krog. Ta je enak prvemu, le da ob povratku ne gremo več čez most na drugo stran Sore ampak po cesti do cilja, ki je tam kot štart.
Taka je bila proga prejšna leta, nimam pa informacije, da bi letos imeli namen kaj spreminjati :roll: .

LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA