Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Duatlon Brdo, sobota, 23.05.2009 s startom teka ob 10:00 uri, duatlon 10:30. uri Brdo pri Kranju. Tekmovaje bo v vsakem vremenu.

VII. Poletni tek okoli Brda

Posebnosti: Otroški tek predšolski in šolskih otrok. Kategorije na 5 let. Tek duatlona okoli jezerc v parku Brdo.

Slika

Več na http://www.racunalnistvo-potocnik.si/duatlon_brdo/
vigor napisal/-a:Mene pa nekaj zanima, kolesarski del naj bi bil po makedamu, ali je potem bolj priporočljivo tekmovat z gorskim kolesom ali je teren primeren tudi za cestno kolo?

Okoli Brda je večinoma makadam. Ob tem času zaradi Županovega teka cestarji nasujejo nov pesek, kar tekačem in kolesarjem predstavlja dodatni problem. Cestno kolo odsvetujem.
Zanima me , koliko natančno meri 4 km krogec? Ali je točno 4 km ali je kakšen meter več oziroma manj?
Letos se udeležim duatlona Brdo že četrtič,zanima pa me kakšen trening bi bil najbolj optimalen oziroma kako se vi pripravljate zanj seveda če ni skrivnost :lol: .
valena napisal/-a:Letos se udeležim duatlona Brdo že četrtič,zanima pa me kakšen trening bi bil najbolj optimalen oziroma kako se vi pripravljate zanj seveda če ni skrivnost :lol: .

Kaksne posebne filozofije seveda ni, cimveckrat okrog ovala(pa brez palic :) )
tini napisal/-a:
valena napisal/-a:Letos se udeležim duatlona Brdo že četrtič,zanima pa me kakšen trening bi bil najbolj optimalen oziroma kako se vi pripravljate zanj seveda če ni skrivnost :lol: .

Kaksne posebne filozofije seveda ni, cimveckrat okrog ovala(pa brez palic :) )

Sem želela malo bolj strokoven odgovor Tini :D ! No ,če prideš na duatlon,bom po rezultatu takoj ocenila,kako se obrestuje tvoj način treninga. :--
valena napisal/-a:Zanima me , koliko natančno meri 4 km krogec? Ali je točno 4 km ali je kakšen meter več oziroma manj?
Letos se udeležim duatlona Brdo že četrtič,zanima pa me kakšen trening bi bil najbolj optimalen oziroma kako se vi pripravljate zanj seveda če ni skrivnost :lol: .

ker si že, no ja ..... stara mačka, :mrgreen: so ti razmere očitno zelo poznane.
med lanskoletnimi rezultati sem našel tebi zanimiv podatek - zadovoljna :?:

p.s.sredine analize so povod za tvoje kolcanje ..... doma :D
valena napisal/-a:Upam,da bo vaša današnja analiza uspela. Bom pazila,da me ne bo preveč razmetaval :wink:

malo smetimo temo,pa vseeno:
zgleda, da bodo dons samo analizirali - glede na super :evil: vreme, tebi se bo pa kolcalo 100 na uro :P . najbolje, da jih presenetiš :-- in prideš v Brunarco.....
a lahko vprašam če kdo ve v kateri disciplini se pričakuje večja udeležba?

in kako poteka duatlon- najprej 4km teka , Kako se potem zgodi menjava na kolo in kako potem iz kolesa

kje so kolesa-kje čakajo , ali gre tudi pri menjavah za hitrost , kam jih potem odložiš
anže07 napisal/-a:a lahko vprašam če kdo ve v kateri disciplini se pričakuje večja udeležba?

in kako poteka duatlon- najprej 4km teka , Kako se potem zgodi menjava na kolo in kako potem iz kolesa

kje so kolesa-kje čakajo , ali gre tudi pri menjavah za hitrost , kam jih potem odložiš

Do sedaj je bila udeležba približno enaka,mogoče malenkost več tekačev.Moja procedura na duatlonu je takšna:
Najprej tečeš 4 km, potem si sezuješ tekaške čevlje obuješ kolesarske čevlje na glavo daš čelado(predhodno opremo pripraviš ob kolesu) in se usedeš na kolo,ki je na kovinskem stojalu . Pa bidon je fino imet napolnjen s pijačo. Ko odkolesariš 20 km kolo daš ponovno na kovinsko stojalo ,snameš čelado in se zopet preobuješ.Pa še štartno številko je potrebno ob menjavah obrnit. Ko tečeš je spredaj, ko kolesariš pa zadaj. Malo dodatne telovadbe pa je a ne,ampak je pa bolj zanimivo in zabavno. :D
metkamarjetka napisal/-a:
valena napisal/-a:Upam,da bo vaša današnja analiza uspela. Bom pazila,da me ne bo preveč razmetaval :wink:

malo smetimo temo,pa vseeno:
zgleda, da bodo dons samo analizirali - glede na super :evil: vreme, tebi se bo pa kolcalo 100 na uro :P . najbolje, da jih presenetiš :-- in prideš v Brunarco.....

Taka pa spet nisem,da bi jim veselje pokvarila!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA