Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Pozdravljeni ultraši in ostali člani TF!

Čas je za akcijo! Jutri se bom tekaško podal čez prelepo Pohorje (Dravograd- Maribor (75 km)).

Če je še kdo za- se mi lahko pridruži.

Lepe praznične dni vam želim! Zvone
vencelj napisal/-a:Srečno in uspešno pot, Zvone!
Držim pesti!

LP, vencelj

Hvala Vencelj!

Vse dobro tudi tebi na tvojih poteh (prepričan sem, da tudi ti ne boš "grel" stol)!

Lepe praznične dni in lp. iz Maribora
Pozdravljeni tekaški prijatelji!

Tokrat sem imel enega od najlepših prvomajskih dni - na prekrasnem Pohorju: od Dravograda s sončnim vzhodom, do Maribora s sončnim zahodom, vmes vsega kar premore Pohorje in aprilsko vreme(z zamudo).

Današnje čudovito doživetje se ne da opisati (ni teh besed (mojih)), zato ga niti ne bom poskušal.

Lahko pa rečem, da me je Pohorje spet očaralo s svojo lepoto. Zdaj sem prepričan, da je čas pomladi v teh krajih res nekaj posebnega, nekaj kar nikakor ne smemo zamuditi.

Res škoda, da se mi ni kdo pridružil.

Toplo priporočam obisk v tednu, največ dveh, ker bo potem "pravljica mimo".

Dva lepa dneva sta pred nami in priložnost...

Lep pozdrav vsem in še naprej lepe praznične dni! Zvone

P.S. Po malem mi je žal, da si nisem vzel kaj več časa, a kaj, ko so me "preganjali" popoldanski nalivi ...
Zvone kapo dol! :clap:

zvone napisal/-a:Današnje čudovito doživetje se ne da opisati (ni teh besed (mojih)), zato ga niti ne bom poskušal.

Mislim, da vsak izmed nas približno ve kaj misliš s tem. In včasih je bolje pri tem ostat.
Vsi vi "stari" mački s svojimi akcijami vzpodbujate tudi TF podmladek in verjemite, da vam slednji ne bo dolgo ostal dolžan :wink:

Lp

Uroš
Pozdravljen Uroš!

Hvala za javljanje!

Veseli me, da se boš tudi ti podal v gorskotekaške "vode". Verjami mi - ne bo ti žal. In nič čakat (Petrolov slogan). Prej se tega lotiš, prej boš "not" in potem te "pot vodi le navzgor"...

Bodi uspešen v Ormožu.

Lp. iz Maribora. Zvone
Pozdravljeni!

Mogoče še par informacij o sami poti...

Snega (še strnjenega) je na Črnem in Ribniškem vrhu in okrog Lovrenških jezer(vglavnem le nad 1300 m). Okrog Lovrenških ter med Šumikom in Peskom (in še kje) je po poteh tudi veliko vode (sneg se topi, deževje...), ampak se problem da rešiti z obhodi. Ostali del poti je super. No, suhe noge boste težko obržali brez "ustrezne teksaške obutve".

Lep dan še naprej! Zvone
Bravo Zvone :clap: ,se vidi ,da ti je Pohorje priraslo k srcu,zaradi čudovite narave in
ga že ne vem kolikokrat podoživljaš in kar je najvažnejše,da pri tem uživaš.Zelo rad bi
se ti kdaj pridružil,toda moji plani se ponavadi pokrivajo s tvojimi in tako mi potem ne
znese.Sedaj sta pred mano dva težka meseca za "biti ali ne biti ",potem pa upam na
kakšno avanturo v tvoji zasedbi.

:lauf:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA