Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Planet GV v sodelovanju z društvom TIMING Ljubljana in Arboretumom Volčji Potok v nedeljo 7.6.2009 organizira Nedeljski tek Planet za Planet in Cvetlični sprehod po Arboretumu Volčji Potok.

Tek je namenjen vsem, ki radi tečete izven asfaltnih poti, v neokrnjeni naravi, ob sproščujočih zvokih vode in senci mogočnih dreves. Dolžina trase je 7.609 metrov.

Cvetlični sprehod pa smo pripravili posebej za družinske člane in spremljevalce tekačev, ki si bodo lahko ogledali Arboretum in na cilju pozdravili pisano množico tekačev.

Povabite prijatelje, znance, sodelavce na Nedeljski tek Planet za Planet ali se nam pridružite na Cvetličnem sprehodu. Vaših prijav in udeležbe bo vesel ves Planet!

Več informacij na: http://www.planetgv.si/?page=event&eid=2689

Organizacijska ekipa Planet GV!
Oglašam se zato, ker mi je zadeva blizu in sem malo jezen. No, odločitev je itak moja, tako kot vedno, hkrati pa želim prepričati tudi ostale. Za 7km progo 28 eur in le absolutna kategorija. To se mi zdi višek nesramnosti in zasoljevanja cen. Ob množici prireditev, se za ta denar odpeljem kam drugam, se udeležim teka s tradicijo, si potem privoščim še pizzo ali kaj drugega. Skratka mene definitivno ne bo. Samo tako za primerjavo, včeraj je bila štartnina 8 EUR (majica isto, kot tu, hrana, pijača, starostne kategorije, žrebanje nagrad, tradicija, kilometrske oznake - le čipa ni bilo, kar pa dvomim, da znese ravno 20 eur razlike).
Ja, Tae, sva že dva. Tudi meni je ta tek padel v oči, višina štartine pa še kam drugam :x .
Tudi če bi upoštevali 30% popust, ki ga namenjajo družinam, skupinam in študentom (če se ne motim), smo še vedno pri znesku 19,60 EUR. Če, recimo, primerjamo s štartninami na trekingih, ki znašajo za ultra kategorijo 20 EUR (pa nas prav lepo pockrljajo) , potem je to rop pri belem dnevu. Seveda tudi mene ne bo tam :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA