Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Malce čudno so napisane te kategorije.
do 12 let
13 - 15 let
16 - 18 let
19 - 29 let
nad 30 let
Na maratonih sploh ni možna udeležba do polnoletnosti,
na 24-urnem teku pa bo živ-žav otročičkov.
Mogoče ne razumem prav?
ZdravkoC napisal/-a:Na maratonih sploh ni možna udeležba do polnoletnosti,
na 24-urnem teku pa bo živ-žav otročičkov

ha, ha dobro si tole napisal in še res je povrhu. Na ta 24 urni tek pride ogromno otrok - ki pa seveda ne tečejo 24 ur, ampak povečini le na štartu v petek in potem se vrnejo v soboto dopoldne spet tečt. Misli, da ima tudi osnovna šola športni dan. Prav neverjetno, kako se otroci dajejo med seboj za vsak krog.
Zagotovo te bo mladež spraševala: gospod kolk mate pa vi krogov? :)
Tudi ja sem se čudil kategorijam, pa sem, firbec, šel na rezultate prejšnih let, ki so dosegljivi na isti povezavi in :shock: ... Zdravko, kaže, da si prav razumel! In nekateri naberejo veliko km... :lauf:
Morda pa kdo z izkušnjami s tega teka kaj več ve o tem?
Kakorkoli, razpis se mi zdi malce nejasen... :roll:

LP, vencelj
Sicer je razpis objavljen in je kot tak temelj, a vseeno moj komentar, da bi lahko v tem primeru naredili ločene otroške kategorije po nekem ključu in seveda kategorije za ultra, ki se običajno pri 30 komaj začnejo :argue: :D
O tem teku je bilo veliko kritik in debat že v enih drugih postih. No kot kaže bo letos zadeva prvič podobna tekmi glede na to, da obljubljajo merjenje s čipi.
Največji problem je skakanje s cestišča na pločnik in obratno ter umikanje otrokom. Edino ponoči je večji mir :D . Priporočam da imate s seboj svojo vodo. Tudi en majhen klanček je seveda nič v primerjavi s Formaratonom.
Mogoče spet drugo leto, če bodo za letošnjo tekmo dobre kritike...
vencelj napisal/-a:Takle majo...http://dila.si21.com/spela24h/2008/index.htm (rezultati objava)

Tu so pa kategorije spet drugače postavljene.
Ampak v Grosupljem pa imajo res ultraški podmladek, vsaj pri osemletnih otrocih :--
Sedaj razumem komentarje na ta tek, da so otroci med bloki krajšali pot in so bili vedno hitrejši od starejših tekačev, ki so šli po predvideni poti. S pravilno čip kontrolo jim takšnih rezultatov ne bo uspelo več narediti ... ali pač ?
Spoštovani tekači,spoštujem vaše kritike,ki so bile omenjene v tej debati,Res je mogoče kakšna pomankljivost,ampak verjemite mi,da se trudimo po svojih najboljših močeh.Ker tudi sama sodelujem pri tem,vam zagotavljam,da se bomo potrudili,da bo maraton speljan kar se da najbolje.Moramo pa priznati,da sta ravno glavna organizatorja zaslužna,da je v Grosuplju prenovljen stadion,kjer naš, kot ga je nekdo imenoval "otroški živžav" vsak dan trenira in dosega najvišja mesta na vseh državnih tekmovanjih.
:arrow: mene pa zanima par stvari....

Ali je proga speljana samo po asfaltu.....
Če tečem ponoči je kaj osvetljena....ali je bolje imeti naglavno lučko...
Je kje kakšen prostorček za šotor in stvari....je kakšno varovanje??
Kaj pa prehrana.....(vse kar rabiš prinesi seboj?)
Tuši....sanitarije??
Hvala za odgovor.... :D :D :D

Ali kdo teče tudi 24.ur
Jaz bom probal preteči noč....lepo počasi pa z užitkom.

:lauf:
Asfat pa 30m trave tam kjer so nekoč ročno šteli tekače, ponoči se da brez lučke laufat (ponoči naštimajo sveče ki drzijo nekje do srede noci), tuša ni - je en prenosni WC, je prostor tik ob progi na travi kjer si postaviš šotor (realno rabiš ekipo da te streze-
V glavnem rabis si vse sam organizirat in prinest (trgovina je 200m stran). Itak pa si pomagamo en drugemu tako da ne skrbi preveč. Jaz bom imel ves čas nekoga tam.
Tečemo oz. smo na progi non stop.
Se vidimo v Grosuplju

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA