Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ŠPORTNO DRUŠTVO SOCKA

Vabi na GORSKI TEK oz. POHOD NA KISLICO (Špičasti vrh – 992 m), ki bo 7.6.2009!

Prijave se zbirajo na tel.041-453-432 (Blaž) in na e-naslovu sdsocka@gmail.com, ter na samem startu pri gasilskem domu v Socki, med 8.00 in 8.50 uro.

Gorski tek za najbolj vzdržljive ter pohod za tiste, ki si želijo rekreacijo združiti z dobro družbo! Startnina znaša 5 € za odrasle osebe, za otroke do 15 let je udeležba brezplačna . Dolžina proge je 5,1 km. Višinska razlika je 660 m

VABLJENI! :D
Priponke
gorski tek.JPG
Uradni plakat prireditve
gorski tek.JPG (35.42 KiB) Pogledano 4357 krat
Graf_poti_gorskega_teka_na_Kislico.JPG
Graf poti gorskega teka na Kislico
Graf_poti_gorskega_teka_na_Kislico.JPG (60.54 KiB) Pogledano 4359 krat
Da našel si prave podatke...

Socka je v občini Vojnik in sicer je to vasica med Novo Cerkvijo in Vitajem. Smo 13 kilometrov iz Celja. Štartni prostor pa najdeš v središču vasi, kjer je tudi edina gostilna in edina trgovina v vasi! :)

Upam, da je dovolj natančno, če temu ni tako bom z veselejm odgovoril še na ostala vprašanja! :)
Priponke
Celje-Socka.JPG
Pot Celje-Socka
Celje-Socka.JPG (38.34 KiB) Pogledano 4334 krat
Kot je že Zoki povedal, sta to dve različni prireditvi. Naš gorski tek ne šteje za noben pokal, je čisto samostojna prireditev organizirana v Športnem društvo Socka. (vse skupaj se dogaja v okolici Celja, torej na Štajerskem) :)

Gorski tek je v primeru močnega dežja odpovedan in prestavljen. Če pa bo zjutraj samo pršilo, se bo normalno štartalo ob 9:00!

V moški konkurenci imamo 3 kategorije in sicer:
-dečke do 16 let
-moške med 16 in 35 let
-ter moške nad 35 let

V ženski konkurenci imamo pa 2 kategoriji:
-punce do 16 let
-ter ženske nad 16 let

V primeru nejasnosti pišite!

Lep pozdrav,

Blaž
:D

Tek na Kislico je bil kisel le zaradi dežja ob koncu prireditve. Sam tek pa je bil pravi posladek.
Kratek in strm, zelo strm. Ampak tak naj bi gorski tek bil kajne? Okrog proge in samega teka ne bi izgubljal veliko besed, raje bi se malce pomudil ob organizatorjih.
Ekipa organizatorjev se je potrudila na vso moč pričarati nam res lep tek, z lepimi spomini, kar jim je v celoti uspelo.Najbolj pa se me je dotaknil entuzijazem in ogromno pozitivne energije, ki je vela iz fantov (organizatorjev) okrog nas in se preselila tudi med tekmovalce.
Mokro nebo in vedri obrazi, bi lahko dejal, smeh in dobra volja, prijazne besede in postrežba.
Socka nas je prijazno sprejela in mene vsekakor navdušila, kljub težki progi, tako da sem se ob odhodu zarekel:" Sem še zagotovo pridem!!!"

Posneto je bilo kar nekaj fotografij, prosim če jih lahko avtorji posredujete za osebni album.Hvala.
Bravo organizatorji !

Svoje izkušnje iz Vzpona na Strnadov travnik ste prenesli na Gorski tek na Kislico, tako, da sploh ne dvomim, da bo prireditev prihodnje leto še boljša.

Proga pa prava gorska (asfalt,blato,kamenje,trava,....) in kar je najbolj pomembno odlično označena. :clap:
Kljub temu, da sem bil na startnem prostoru že pred organizatorji in nikakor ne zaradi zlate medalje, ki sem jo dobil v svoji kategoriji.
lp Tone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA