Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Zadeva : RAZPIS 9. OLIMPIJSKEGA TEKA - KARAVANKE JESENICE 2009

Športna zveza Jesenice in Zavod za šport Jesenice v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije Združenjem športnih zvez – Odborom športa za vse razpisuje in vabi na 9. Olimpijski tek - Karavanke Jesenice 2009,ki bo :

V ČETRTEK 4.6.2009
V ŠPORTNEM PARKU PODMEŽAKLA NA JESENICAH

Program :
10.00 A.Mini Olimpijski tek otrok jeseniških vrtcev
Športni park Podmežaklja / glavno nogometno igrišče , dolžina proge 300 m
12.00 B.Olimpijski tek dijakov jeseniških srednjih šol
Športni park Podmežaklja / glavno nogometno igrišče, dolžina proge 1200 m
16.15 C.Olimpijski tek učencev osnovnih šol in članov Športnih društev
Športni park Podmežaklja / tek po športnem parku , dolžina proge 1200 m
17.00 OTVORITEV 9. OLIMPIJSKEGA TEKA KARAVANKE JESENICE
Otvoritvena slovesnost po OLIMPIJSKEM PROTOKOLU
17.15 D.Olimpijski tek oseb s posebnimi potrebami
Športni park Podmežaklja , dolžina proge 600 m
17.45 E.OLIMPIJSKI TEK KARAVANKE 2009
dolžina prog : 7 km in 21 km
Štart in cilj za obe progi je pred Hokejsko dvorano v športnem parku na Jesenicah. Progi potekata delno po asfaltu, delno po gozdnih oziroma makedanskih poteh . Daljša (21 km) proga poteka mimo Karavanškega predora proti Mojstrani in se nato obrne nazaj proti Jesenicam .Tekači,ki bodo tekli na krajši (7 km) progi prvih 3,5 km tečejo skupaj s tekači na daljši progi, nato pa se že obrnejo nazaj proti cilju .

Prijave : Za razpisane teke pod točkami : A., B., C. in D se prijave zbirajo pol ure pred začetkom posameznih tekov oziroma po dogovoru z vrtci , šolami in društvi .
Za olimpijski tek Karavanke 2009 ( točka E) se lahko prijavite do 3.6. 2009 po elektronski pošti : zsj.programi@siol.net . Štartnina za prijavljene do tega roka je 10 EUR. Možne pa so tudi še prijave na dan tekov 4.6 . do pol ure pred štartom teka, vendar je štartnina 12 EUR. Imetniki Olimpijske kartice plačajo štartnino v višini 8 EUR.
Dodatne informacije lahko dobite na GSM 041 676 554 ( Branko Jeršin ).
Nagrade : medalje ( prva tri mesta v ženski in moški konkurenci ) pokal za najboljši čas na 7 in 21 km, pokal za naj starejšo tekmovalko , najstarejšega tekmovalca. Med udeležence bodo z žrebom razdeljene še praktične nagrade. Vsak udeleženec prejme tudi spominsko majico in bon za prehrano.
Uporabniški avatar
 Radolca
koliko okrepčevalnic je na 21-ih kilometrih.
se mi zdi da sem slišal, da je bilo lani za okrepčilo bolj malo poskrbljeno.
Uporabniški avatar
 miro
Bernarda,nisem ravno merodajen,da ti opišem progo,ker ne vem katera bo.
Lansko leto je bilo za 21-tko planirana druga proga, pa je potem neurje poškodovalo progo,tako, da se ne bi dalo varno in hitro teči, pa je potem Gaber trasiral drugo.
No lanska je bila takole nekako: -vsi smo začeli skupaj.Najprej krog po stadionu,nato zavijemo proti "Tušu," potem po delu jeseniške desetke,po makadamu pod Mežakljo,kjer se po 3,5km obrnemo proti cilju,"ta dolgi"pa zavijejo po "stari progi" olimpijskega teka (tega so organizirali tvoji nekdanji kolegi-plavi),proti asfaltni bazi,kjer se po mostom zavije levo v krajši klanček cca 30m,ter nadljuješ pod Mežakljo,kjer te usmerijo v drugi krog. Ko opraviš z drugim krogom se vračaš pod Mežakljo proti hokejski hali,kjer je cilj.

Meni se ni zdelo premalo okrepčevalnic.

Bernarda le pripelji se zopet po medaljo. Srečala boš tudi veliko kolegov in prijateljev.
Če nisem ravno dobro zadel progo,pa upam,da me bo popravil ZSJ-Gaber.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 bernarda
Hoj Miro!

Hvala ti za informacijo.Upam, da se bo Gaber kaj oglasil, ter točno opisal progo.Traso sicer poznam, vendar vem, da cela dolžina ni 10 km v eno smer, zato me zanima kako bo točno potekala trasa teka na 21 km.(verjetno, bo kar tvoj opis točen)

Upam, da nam bodo uredili tudi zadostno število okrepčevalnic :drink .Saj se ve po pravilih na koliko km mora stati okrepčevalnica, če pa je še kakšna dodatna, pa mi ne bomo hudi.

Lp.

P.S.Se veselim srečanja z vami! :wink:
 ZSJgaber
No Miro hvala za odgovor, je bil kar točen glede proge. Proga na 21 km naredi 2 kroga okoli Karavnaškega platoja, kar znese 14 km, da tekači pridejo do tja in nazaj pa je ravno 7 km.. Tisti ki tečejo na 7 km imajo na cca 4,5 km okrepčevalnico, ki je ista tudi za tekače na 21 km. Se pravi tekači na 21 km so pri okrepčevalnici 3x. Prvič pridejo tja na cca 4,5 km nato na 11,5 in na 18,5 km.

lp, Gaber

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA