Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ja tudi mene zelo mika, sploh odkar sem videl fotke trase in razgledov. Zna bit eden najlepših maratonov. No letos imam v planu 42-ko na Ljubljanskem, naslednje leto pa se zagotovo udeležim Gardskega maratona.
Pred kratkim sem bil z družino v Gardalandu in smo si seveda šli pogledat tud Gardsko jezero
im moram rečt ČUDOVITO. In ko se bom enkrat udeležil svojega prvega maratona si želim odtečt kaj podobnega kot je ta, morda celo tega. Verjamem, kot je že lonely povedal da je to eden najlepših maratonov v Evropi. Še mal kilometrine moram nardit, pol se pa moram odločit pretečt kakšen maraton, seveda v enem krogu ne v dveh kot so Ljublanski, Radenci, ... saj nas ki tečemo do 21,1 km mine vse, ko pomislimo na cilju, da bi morali pretečt še en krog :lol: . Zato se bo treba odločt za kakšnega kot je ta ali Trst al kaj podobnega.
Lep pozdrav, uživajte v teku in nikar preveč ne razmišljajte če se želite udeležit tega teka, mislim da vam ne bo žal :laola
O fino, očitno nas bo kar nekaj :D , skratka tudi pri meni je padla odločitev da se po 15 letih ponovno podam na maraton. Glede na to, da sem lani v teh krajih preživel kratek del počitnic, kar verjamem, da je to eden najlepših maratonov v Evropi. :wink:
Bil sem na 1. maratonu leta 2007. Imel sem sicer druge plane, a ko sem na njihovi strani videl video progo v prečudoviti naravi, mesteca, sem se takoj odločil. Res je bilo tako, čudovita narava s pogledom na jezero in gore, romantična mesteca, prijazni ljudje s športnim duhom.
Zadnja polovica maratona nekaj časa poteka v senci, tako da vročina, ki je za ta čas običajna, leta 2007 je bilo 25 °C, ne pride do živega. Po teku zaplavaš v jezeru in misliš, da si na morju. Res čudovito!
Poznam vsaj 5 oseb.....od tega 3 ženske,katerim bo to maratonski "krst"...dobra izbira.

Še nekaj off-topic podatkov:

-krog okrog jezera 158 km
-površina 370 kvadratnih km (kot 97 Bohinjskih jezer)
-največja globina 370 m
-dolžina 51km
-najširši del 17km
Ko sem prebral lanskoletno poročilo (predvsem Zebrino), .... WAW!

Vedno bolj me mika.... proga, družba,..... Predvidevam, da je to vsekakor boljša odločitev kot LM.

Odločitev pade na pikniku TF.
Vreme napisal/-a:ha saj sem to gledal, pa spregledal :oops: , torej prvih 10 dol, drugih 10 gor, nato naslednjih 10 dol, potem pa malo gor pa malo dol, vse skupaj pa ni omembe vredno! :mrgreen:

Se pravi mal bomo tekli (dol), mal pa hodili (gor), vmes udarimo eno južno, ogled okolice, pa gasa naprej :juhuhu:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA