Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Medtem, ko Ljubljančanke in Ljubljančani lahko že dva meseca vsaj dvakrat tečejo s strokovnjaki Akademskega atletskega društva Slovan in Tekaškega foruma, lahko redno tudi preverjajo svojo tekaško pripravljenost. Na drugi junijski četrtek (11.6.2009!) ste na drugega Cooperja vabljeni novi tekači, torej tisti, ki ste maja manjkali. Posebej ste vabljeni tudi tisti, ki se za rekreacijo ali gibanje šele odločate, saj bo prav vam namenjen lahek preizkus hoje na dva kilometra. Do 21. ure bo vse brezplačno, tudi možnost preizkušanja športne opreme s Tomas sportom, pokušine športnih napitkov in preizkusi merilcev srčnega utripa. Pa še kaj…

Informacije: 031/791-694, 041/537-097
Hoj,

verjetno pridem tudi jaz, tam okoli 17. ure. Ko odtečem svoje, bom spet v objektiv lovil bližinske tekaške posnetke na stezi. TOLE so fotke s Cooperja v maju, kjer lahko vidite kakšno je vzdušje na testu. Fotografije z atletske steze so včasih prav zanimive pa tudi bolj po redko imamo priložnost organiziranega testiranja tekaških zmožnosti na tak način. Pridite, se splača! Mogoče v objektiv ujamem tudi koga od vas.

Se vidimo.

Lp, MatjazV
luzr napisal/-a:Jejhata, jejhata, kaj naj rečem jaz o počasnosti...

A vidiš Pajo, od 17h do 21h!

Pridem ali prideva če le no kazalo na kako hudo nevihto.
Hvala.
Zgolj lahek tek noben preizkus kake vdržljivosti ali kaj podobnega. Mogoče kak nov nakup če me bo kaj res prepričalo iz zgornjega cenovnega razreda. Neki me peta ... :-- tam okoli 17h upam.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA