Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

tombLa
Tekasko drustvo Bistrc prireja v soboto, 27. junija 2009 s pricetkom ob 14:30, 2. BISTRsKI TEK. Tek steje za pokal Primorskih novic, za slovenski pokal in v okviru akcije Slovenija tece, ki jo koordinira Odbor sporta za vse pri Olimpijskem komiteju Slovenije. TEK STEJE ZA SLOVENSKI POKAL!

PROGRAM PRIREDITVE:
* Start teka v clanski konkurenci ob 17:00. Dolzina 10 km. Tek steje za tocke pokala Primorskih novic 2009 in za slovenski pokal
* Start teka v mladinski konkurenci ob 14:30. Dolzine 300-2000 m. Tek steje za udelezbo v mladinskem pokalu Primorskih novic 2009
* Kros (cross-country) za malcke (zabavni spretnostni poligon za predsolske otroke) ob 15.30.

ABSOLUTNO NAJHITREJSA TEKACICA IN TEKAC PREJMETA NAGRADO 100 EUR!

PRIJAVE:

Prijave na info@tdbidstrc.orgE-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript ali na 040 520 120. Startnino, ki znasa za clanice in clane 8 EUR (obrok, pijaca, darilo), za mladino in otoke pa 2 EUR, lahko nakazete na TRR 10100-0044196978. Prijave so mozne tudi na dan prireditve, do pol ure pred startom.

Vsc INFO na http://tdbistrc.org/bistrski-tek/
Uporabniški avatar
 Arabo
Udeležil sem se prvega... lani... in je bilo super. Moja sotekačica je celo prejela medaljo.

Sem nameraval tam odteči že prej kaj z rokom, a nikakor najti čas (kolikor se spomnim, sem to omenil že enkrat februarja). Vmes se je "zgodilo" marsikaj ... predvsem tekaškega.

Letos tudi obvezno v koledarju tekov, ki se jih moram udeležiti.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ni mi jasno, od Bistrice čez Polskavo in tik pred Framom je Morje,
te pa zato Bistriški tek spada že v pokal Primorskih novic :wink:
Uporabniški avatar
 RoKo
ZdravkoC napisal/-a:Ni mi jasno, od Bistrice čez Polskavo in tik pred Framom je Morje,
te pa zato Bistriški tek spada že v pokal Primorskih novic :wink:

Glih zato. :D :D :wink:

Ne bi škodlo, če bi napisali še Ilirska, za vsak slučaj, da se kdo ne zapelje na zgoraj opisan konc.
Uporabniški avatar
 RoKo
Arabo napisal/-a:Udeležil sem se prvega... lani... in je bilo super. Moja sotekačica je celo prejela medaljo.

Sem nameraval tam odteči že prej kaj z rokom, a nikakor najti čas (kolikor se spomnim, sem to omenil že enkrat februarja). Vmes se je "zgodilo" marsikaj ... predvsem tekaškega.

Letos tudi obvezno v koledarju tekov, ki se jih moram udeležiti.

Še je čas. Vsako sredo ob 19:00 tečejo iz TK Bistrc po tej progi. Nazadnje sem z njimi tekel zadnje tri km, prej pa še nekaj svojega.. To sredo nisem v službi, torej...............
Uporabniški avatar
 ZOKI
Tudi jaz imam letos v načrtu, da se prvič udeležim bistriškega teka, pa bi bila varijanta preteči progo z Roko-m in Arabo-m zelo zanimiva. Ker pa bi imel v sredo čas le dopoldne, pri meni odpade spoznavanje s progo. Če pa ne pride kaj vmes, se vidimo na teku. :)
Uporabniški avatar
 RoKo
Prišel sem do informacij, da bo darilna vrečka, ki jo bo dobil vsak udeleženec ob prijavi zelo bogato polna. V nje bo n........, zraven še n......., pa še kaj se bo našlo. TD Bistrc je pridobil kar nekaj zanimivih sponzorjev, ki so prispevali lepe nagrade.

Tek šteje tudi za SLO pokal, kdor še nima Primorske, ne sem manjkati. Mladina teče za udeležbo, priložnost za spoznavanje prog za naslednja leta, ko bo tek za točke.

TEK BO V VSAKEM VREMENU, TUDI V SONČNEM. :D
Pa še 100 evrčkov za najhitrejšo in najhitrejšega. Kdor jih želi, pa misli, da je konkurenca prehuda, ima še priložnost potrenirati.
 katnik
RoKo napisal/-a:Prišel sem do informacij, da bo darilna vrečka, ki jo bo dobil vsak udeleženec ob prijavi zelo bogato polna. V nje bo n........, zraven še n......., pa še kaj se bo našlo. TD Bistrc je pridobil kar nekaj zanimivih sponzorjev, ki so prispevali lepe nagrade.

Prišel si do mičkenu napačnih informacij :wink: ... letos bodo tekči prejeli rudzak s štumfi (po slovensko nahrbtnik s tekaškimi nogavicami :), tvoji n n-ji ), nič vrečk (smo ekološko naravnani :clap: ). Jedel se bo golaž s polento ... bo tudi s ...., več pa ne izdam :P

Se vidimo :laola
Uporabniški avatar
 RoKo
No, pa so tajne odkrite, zdaj pa samo pridte, vzamte, odtečte, pojejte, vzamte 100 evričev, kakšno medaljo, se poveselite, še nekaj se bo tisti dan dogajalo v turistično :| zanimivi Ilirski Bistrici......
Uporabniški avatar
 ZOKI
@ RoKo, a vi v I. Bistrci razmišljate o talanju sončnih žarkov ali bomo deležni dežnih kapljic. :mrgreen:
Če so bo trend deževnih tekov nadaljeval, bo treba razmišlat o dežniku kot glavni nagradi za zmagovalca :lol:
Uporabniški avatar
 RoKo
ZOKI napisal/-a:@ RoKo, a vi v I. Bistrci razmišljate o talanju sončnih žarkov ali bomo deležni dežnih kapljic. :mrgreen:
Če so bo trend deževnih tekov nadaljeval, bo treba razmišlat o dežniku kot glavni nagradi za zmagovalca :lol:

Sončne žarke dobijo vsi, tako tekači kot navijači in redni ali malo manj redni obiskovalci Črnih njiv.
Dežni kapljic bodo deležni samo tisti, ki bodo to izrecno zahtevali ob prijavi, priložiti morajo tudi potrdilo o nujnosti uporabe vodnega hlajenja med telesnimi aktivnostmi.

Komur pa to ne bo dovolj-letos so tri okrepčevalnice :laola
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz zahtevam železo :D Nič, fajn se mejte, letošnji primorski teki bodo očitno šli mimo mene, samo Povirju se ne odpovem za nič, maca in Laufer že vesta zakaj. Bemu, grem jutri na Primorsko, ma nadaljevat oni šport, ki mi ni prepovedan - mama ima rojstni dan, dva dneva žretja, po domače povedano, za sladki del bom itak sama kriva.
Joj, sem vam fovš. :--( :--( :--(

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA