Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vabljeni na 21km in 10,5km tek v Celje. Pred glavnima tekoma s štartom ob 18. uri bo veliko štartov otroških tekov. Otroški teki so vsi brez štartnin. Tek na 10,5km šteje za Štajersko Koroški pokal.
Za tek na 21km so v moški in v ženski kategoriji denarne nagrade.

Štart bo pred dvorano Zlatorog oz. Areno PETROL v Celju.

http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/drzavnost/drzavnost.htm

Možnost predprijave je podaljšana do ponedeljka 22.6.2009.

http://www.drustvo-maratoncev-celje.si/PRIJAVNICA/DRZAVNOST/Prijava_drz_2009.htm

Še članki iz prejšnjih let:
-2008 http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?p=134750

Pridite, veseli vas bomo!

Jože
bernarda napisal/-a:
lonely napisal/-a:
spela* napisal/-a:Morda mi uspe priti, a je odvisno od službe ...

Lahko greš z menoj.

Ni izgovorov !Potrudim se , pa pridem.Prijatlje je potrebno priti pogledat in pozdravit. :wink:

Lp.

Suuperrrr!!!!! Končno pridemo skup!!
nini32 napisal/-a:pozdravljen jozet!

zanima me, če se lahko prijavim na dan teka?

lp, nini

Predlagam, da se vsi ki še ne veste ali boste lahko prišli danes vseeno elektronsko prijavite. Plačali boste na dan prireditve ceneje, kot predprijavo. S tem vas nič ne obvezuje, samo mi bomo imeli podatke že vnešene v računalnik in bo manj zastojev pri prijavi.

Lep dan še naprej, Jože
Tudi jaz pridem. Me pa vseeno zanima kaj lahko pričakujem od same proge. Po nekaterih pripovedovanjih je proga, kar zahtevna (beri valovita). Morda lahko kdo še kakšno podrobnost pove o tem. Sicer se bom pa itak prepričal na lastne oči in noge.
tae napisal/-a:Tudi jaz pridem. Me pa vseeno zanima kaj lahko pričakujem od same proge. Po nekaterih pripovedovanjih je proga, kar zahtevna (beri valovita). Morda lahko kdo še kakšno podrobnost pove o tem. Sicer se bom pa itak prepričal na lastne oči in noge.

Proga je valovita, čeprav ni pretežka. Mal bolj zahtevna je od cca 3,5 km pa do 5 km, potem pa obrneš in gre itak navzdol in jo lahk žgeš na polno :wink: .

Se vidimo!

:wink:
Nazadnje spremenil natasa, dne 22 Jun 2009, 13:42, skupaj popravljeno 1 krat.
tae napisal/-a:Tudi jaz pridem. Me pa vseeno zanima kaj lahko pričakujem od same proge. Po nekaterih pripovedovanjih je proga, kar zahtevna (beri valovita). Morda lahko kdo še kakšno podrobnost pove o tem. Sicer se bom pa itak prepričal na lastne oči in noge.

Tae, lani je bilo tako: da so kratkaši polovico nažigali navzgor, polovico pa navzdol. Dolgaši pa smo stvar še enkrat ponovili. Bilo je izjemno vroče (preko 30) in nepozabno težko. Če bodo pa normalne temperature, klanci niso kaj posebnega. Rekordov na 10 in 21 pa tu ni mogoče dosegati. Če me spomin ne vara smo ves čas tekli po asvaltu. makedama ni nič ali pa le za vzorec, ker se ga ne spomnim. Proga pa je tudi malo skozi gozd (senca). Če se ne motim smo pili le vodo.+, lahko pa se motim.

Ja raziskovalec je dobro napisal. Nekdo je lani celo na forumu objavil koliko višincev je vse skupaj naneslo, a žal nisem tistega članka skopiral na računalnik. Med reportažami pa ne uspem najti vseh lanskih člankov.

Je pa vseskozi asfalt, le vodo, pa naj bi letos na okrepčevalnici na 4,5km dopolnili z elektrolitskim napitkom, ki je bil lani samo v ciljnem prostoru. Smo bili opozorjeni lani in upam, da bo letos to realizirano.

Pa tuši za moške in ženske upam, da bo tudi urejeno, ker lani ni bilo označeno kje kdo, pa se potem dame seveda niso tuširale...

Se vidimo, Jože.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA