Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

dvince napisal/-a:gre kdo naslednji teden gor?
bi se lahko zmenli za eno skupno turo, če bo vreme :evil:

ker je moja tura odvisna še od drugih dejavnikov kot vremena, jo bom moral izvest kar med tedenom - kdaj pa točno pa sporočim
Nazadnje in edinkx na teku na Grintovec l.2006. Enkratno doživetje! Hm, datum tekme pa je vsako leto sprto z mojim dopustom in tako bo skoraj tudi letos. V soboto 25.07. se vračam s kologuranja po ČG in Albaniji in kot vedno optimist, sem se že nalimal na predprijave. Pa še vreme malce boljše kot na GM4O in se vidimo.

lp :-DDušan
Danes sem jo mahnil gor na Grintovec, sicer s Suhadolnika, vendar kljub temu srečal Šavsija in še 3, ki so trenirali. :D

Vsem, ki se ga boste lotili, lahko povem, da ni blizu :--

Želim vam obilo užitkov na tekmi,
Marjan
Tudi jast sem šel danes za probo na trening, vendar samo do Kokrškiga sedla.
Razočaran ugotovil, da sm zelo slab, tko da bo treba še trenirat, če ne bo še slabši čas kot lansko leto :)
Mogoče bom šel še kaj med tednom gor.
Če bo kdo za se lahko zmenimo.

Lp Jure
No danes sem pa potrasiral s puščicami na najbolj kritičnih koncih, kam je potrebno zaviti!Drugače se skoraj ne moreš zgubiti res ne.Ampak tisto letošnjo progo pa lahko mimogrede kiksneš.Skratka na najbolj takih kritičnih točkah je s puščicami označeno.Tako da lahko že probate večkrat kam in kako se gre.
Sam štart pa je pri osnovni šoli, kjer je prometni znak za prednosto cesto.Narobe obrnjen trikotnik.Obilico lahkotnih korakov želim pri osvajanju Vodiške planine!
Bojan Ambrožič napisal/-a:Mah pridem pa če klinično mrtev. Grintovec je kralj gorskih tekov! Se pa veselim, ker bo zadnji. Nosim formo rožce.

Kdo pa je rekel, da bo zadnji? Morda zate zadnji?

@tomaz.zupancic, drugič malo bolj poglej, kam pišeš poste
Gorski tekač napisal/-a:
Bojan Ambrožič napisal/-a:Mah pridem pa če klinično mrtev. Grintovec je kralj gorskih tekov! Se pa veselim, ker bo zadnji. Nosim formo rožce.

Kdo pa je rekel, da bo zadnji? Morda zate zadnji?

@tomaz.zupancic, drugič malo bolj poglej, kam pišeš poste

Halo ne me narobe razumet samo sem pogledal ker je Bojan Ambrožič nekaj napisal in sem ga vprašal kako zadnji.Ker bo zadnji!Zaradi tega ne me narobe razumet okej! :D
Zadnji ali pa eden od mnogih, kakorkoli! Kaj Vodiška planina išče na poti proti Grintovcu??? To ti piše Gorski tekač.....

tomaz.zupancic napisal/-a:No danes sem pa potrasiral s puščicami na najbolj kritičnih koncih, kam je potrebno zaviti!Drugače se skoraj ne moreš zgubiti res ne.Ampak tisto letošnjo progo pa lahko mimogrede kiksneš.Skratka na najbolj takih kritičnih točkah je s puščicami označeno.Tako da lahko že probate večkrat kam in kako se gre.
Sam štart pa je pri osnovni šoli, kjer je prometni znak za prednosto cesto.Narobe obrnjen trikotnik.Obilico lahkotnih korakov želim pri osvajanju Vodiške planine!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA