Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Športno društvo Avgust Gašperin Stara Fužina vabi na Tek štirih srčnih mož okoli Bohinjskega jezera.

Kraj in čas prireditve:
Bohinj, 8. avgust 2009 ob 10.00 (prireditveni prostor Pod Skalco)

Organizator:
ŠD Avgust Gašperin Stara Fužina

Prijave:
Na tekmovanje se lahko prijavite preko spletnega prijavnega obrazca, ali na dan prireditve na štartnem prostoru Pod Skalco, od 8.00 ure dalje.

Štartnina:
Odrasli
12 € v predprijavi
17 € na dan prireditve

Otroci
Štartnine ni

Skupine 10 tekmovalcev ali več imajo 10 % popust.

Prijave preko spleta bomo spremljali do srede, 5. avgusta 2009.
Več informacij dobite na spleni strani.

Se vidimo v Bohinju!
katrca napisal/-a:Pajo, pa da boš imel oblečeno Murino majico :D

mislim, da mure ne bomo imel oblečene, ker ni naš sponzor in tudi po mb se z to majico ni dobro sprehajti, ker lahko faseš kako vzgojno.
raf napisal/-a:

mislim, da mure ne bomo imel oblečene, ker ni naš sponzor in tudi po mb se z to majico ni dobro sprehajti, ker lahko faseš kako vzgojno.

p.s.
off topic..... :--

Če dajem brezdomcem zakaj ne ni dal še teh 30€ Muri? Če jim lahko pomagamo... in če jim bo res pomagalo... Srečno delavci v Muri.
Sem bil lani. Lep tek. Sem se prijavil tudi letos.

Organizacija teka je bila super. Tudi proga je zanimiva, a po mojem je ni za odteči na full. Pač lep tekaški izlet v eno najlepših domačih pristnih turističnih destinacij.

Po teku pa smo šli še na Vogel malo pogledat. Zaželeli smo si jadralnega padalstva (dvojček), a baje da je dokaj nevarno v teh krajih (cena pa je bila solidna, kolikor se spomnim 120 evrov). Doživel sem tudi vožnjo po jezeru z barko in se poučil o značilnostih jezera ter okolice (vključeno v ceno prevoza).
Arabo, tisti baje v zvezi z jadralnim padalstvom v bohinjskih koncih je pa za lase privlečen, naši so velikokrat tam, pa so še vsi živi in zdravi. Cene za tandemsko dogodivščino so pa praktično povsod skoraj enake.
raf napisal/-a:
raf napisal/-a:

p.s.
off topic..... :--

saj vem, da je izven konteksta, samo sem Pajota videla pri poročilih, ko je kupoval Murino majčko. NO, se opravičujem.
Glede padalstva nam je prijazna mlada trgovka v trgovini pri vlečnici povedala, da jih je tam z nasprotnega hriba (s kjer se baje spuščajo) kar nekaj padlo (lani en padalec baje en ali dva tedna pred tekom).

Za cene pa ne vem, če so povsod enake. Zagotovo vem, da je v Sečovljah 200 evrov, pa tudi v Bovcu je dražje od 120.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA